Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

vallahı 53 le hamıle kaldım su an 65 kıloyum 28 haftalık hamıleyım...cok hızlıkılo alıyorum psıkolojım cok bozuk dıkkat edıyorum ama doymuyorum ekmek yemessem ozellıkle((su an sen kac kılosun kacla hamıle kaldın

tebrik ederim sufimm ne güzel dur diyebilmişsin ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum, kilo alışım normal gitmiyo çok hızlı sanki doktorum bişey söylemediğinden diyetisyene falan gitmedim henüz ama korkuyorum hamilelik şekeri falan çıkar diye bende 22 haftalık hamileyim 11 kilo aldım,uzun boylu olduğumdan daha top kıvamına gelmedim:) ama korkuyorum işte hızlı kilo almak da iyi değil diyo doktorlar

tebrik ederim hilal cim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
ay süper yaaa darısı başımıza inşallah

1 haftada 1 kilo almış olabilirmiyim ya :26:
ufff canım çok sıkıldı...
gerçi böylece 2 kilo almış oldum ama bu kadr hızlı mı gidecek bundan sonra ??
zaten 84,7 le hamile kaldım şimdi 83,7yim (

Son düzenleme:
53le hamile kaldım şu an 51.7yim biraz daha verirsem ölümüm yakındır.hangi ayda iştahınız açılıyor kızlar?

Ben de 55 ile hamile kaldım. Şuan 26+6 günlük hamileyim ve bikaç haftadır 66 kiloyum. Ben de anlamadım, bir anda nasıl bu kadar oldum ama benim çok az mide bulantım oldu, hiç kusmadım da. Az kilo alanların çoğu ilk 3 ay hep vermişler dikkat ettiysen. Bence çok fazla takıntı haline getirme. Canın ne istiyorsa ye ama miktarı az olsun. Kilo da alalım, ne yapalım. Ben de çok üzülüyordum ama takmamaya başladığım an sabitlendi kilom.İlk hamileliğimiz daha, keyfini çıkaralım boşver gitsin

Dediğim gibi özel bişey yapmadım, iştahım kesildi sanırım ama az önce eşime tatlı, simit vb. siparişleri verdim. Kabus geri dönüyor

2 hafta sonra doktorun şeker testi yaptırır zaten. Benim o testim de çok ilginçti aslında. 50gr.lık yüklemede açlık şekerim 80, sıvıyı içtikten sonra 187 çıkmıştı. 5 gün sonra 100 gr.lık testte açlık 76, sıvıyı içtikten sonra 1. saatte 137, 2.saatte 85, 3. saatte de 72 idi. Yani test sonuçlarında da anormallik olabiliyor. Ama inşallah senin de değerlerin iyi çıkar.

Bir de vücudun su topluyor olabilir, o da tartının ibresini şaşırtırmış olabilir. Zaten hamileliğin kendisi anormal bi süreç, sayıların uçmasına çok da takılmamak gerekiyor o yüzden. İçini ferah tut, keyfini çıkar, duanı eksik etme

53le hamile kaldım şu an 51.7yim biraz daha verirsem ölümüm yakındır.hangi ayda iştahınız açılıyor kızlar?

Kişiye göre değişir ama bulantıların 3. aydan sonra biter, sen de yemeye; sonrasında da " Çok kilo aldım, yardım " demeye başlarsın merak etme mariposita :79:

aman bosverelım gıtsın arkadasım bebıslerımı zsaglıklıolsunalrda naıslsa stresten uykusuzluktan verırız kıloları zafer gene bıızm olur

Kizlar kilolarimizin yanina boylarimizi da yazalim, mesela 1.78 boyundaysan 70 kilo olman hic te kotu degil yani, kilolu durmaz. Yani hem 1.78 boyunda olup 50 kilo olursan bence sagliksiz

Ben 1.67 boyundayim ve 67 kilo ciktim en son, 14+3 hamileyim ama gorenler bana ya 60 sin ya da 55 ustu diyorlar, yani gostermiyorum. Esimde ayni fikirde. Hafif gobegin, goguslerin ve kalcan kilo almis yoksa belli olmuyor diyor

Hem bu kilo illa ki yag demek degil. Kanda artis oluyor 2 litre kadar (butun gebelik boyunca) ve su tutma olayi var tabii ki. Ozellikle bu sicak gunlerde az tuz tukelim oramiz buramiz sismesin

sağolsın canım verdiğin bilgiler için bende ufaktan basladım alısverise ama cok kilo aldım ben ya suan 6 ayım bitti ve bne 14 kilo aldım cok feci bir durumdayım ve ham,lelikten zevk almamaya basladım artık su bogazımada dur diyemiyorumki öff

Kızlar üç doğum yaptım
en sonu 9 ay önce
ilkinde 28 kg
ikincisinde 26 kg
üçüncüsünde 22 kg

aldım....
170 boyum... şu an kilom
aşağıda çizelgeye bakın...
belki düşmüşümdür ne dersiniz kızlar?

lütfen dert etmeyin kiloları...
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin kuzularınızı...
Kilolar mı?
onlar zaman içinde gidiyorlar

selam bayanlar... topiği yeni gördüm hemen atladım :) bugün 32. haftam bittim çok şükür. boy 167. 53 le hamile kaldım şuan 64 oldum.11 kilo aldım ama ilk aylardan almaya başladım çünkü hiç bulantım falan olmadı benim. gündüzleri iştahım normal ama geceleri acıkıp uyanıyorum hergün... ayrıca ben baştan beri hiç sorun etmedim düşünmedim açıkçası, 15-17 alabilirim dedim kendimce. çok önemsemedim yani.

supesin canim

en cok kac kilo da oldun, ve bunu ne kadar surede verdin?

Kişiye göre değişir ama bulantıların 3. aydan sonra biter, sen de yemeye; sonrasında da " Çok kilo aldım, yardım " demeye başlarsın merak etme mariposita :79:

ay inşallah inşallah boyum1.71 kendimi bildim bileli zayıftım. hamilelikte çok artacağını düşünmüyorum gerçi, şu 51den kurtulayım hayırlısıyla, bebeğim için de yemek istiyorum, yazılanları okudum. insanlar kusa kusa zorla yemeye çalışıyormuş ben hafifi bulantım var canım bişi istemiyo diye hepten kestim. kötü oldum valla

supesin canim

ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg

2010 ağustos 90 kg doğum sonu 40. gün sonu 78.8 kg
2010 aralık 72.0 kg
2011 mart 69.8 kg
2011 nisan 62.9 kg

supesin canim

2010 aralık 72.0 kg
2011 mart 69.8 kg
2011 nisan 62.9 kg

2010 aralık 72.0 kg
2011 mart 69.8 kg
2011 nisan 62.9 kg

Canim 3 kere nasil verdin o kadar kilolari masallah, zorlanmadin mi hic?

uc cocukla citirsin yani masallah

Simdi bende veririm insallah diyorum ama zor olacagindan korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…