vallahı 53 le hamıle kaldım su an 65 kıloyumSabahları okula gitmeden önce sıcak sıcak poğaça yerdim, baktım sonum iyi değil onu bıraktımŞuan biraz ekmek peynir, 1 tane de haşlanmış yumurta yiyorum. Öğlen yemeklerimiz yemek şirketinden geliyor, çorba, ana yemek, pilav, salata, yoğurt veya ayran. Akşam da mecalim kalmışsa eğer kendim ne pişirirsem ondan yiyorum
Yalnız, bir kaç haftadır iştahım yok gibi. Yemekleri bitiremiyorum, canım da istemiyor. Ruh halim de dengesizleşti, agresif ve çok çabuk sinirlenen, herşeye alınan biri haline geliyorum ara ara. Allah sonumu hayır getire :84:
Kilo bebeğim için zararlı değilse takmam aslında ama yazılanlara bakınca morali bozuluyor insanın ister istemez, dünyadaki tek aç benmişim de, habire homidi gırtlak yiyormuşum gibi hissediyorum okudukça
Sen kaç haftalık ve kaç kilosun? Aynıysak " körler, sağırlar, birbirini ağırlar " yaparız istersenvallahı
En son bu mesajı yazmışım. Şuan 26 + 5'lik hamileyim ve hala 66 kiloyum; isteyince oluyormuş sanırımRejim yapmadım, sadece sabah poğaçalarını bıraktım, bazen de kısa mesafe de olsa yürüdüm, kilom sabit kaldı. Şu yaz meyveleri de çıkarsa, daha hafif noktalarız bu güzel serüveni inşallah
benim ilkindede 5 kilo gitmişti normal doğumdu.40 ım çıkana kadar 4 kilo daha vermiştim.9 kilo gitmişti yani lohusalıkta..bence az..üstelik ben hemen yürüyüşlere başlamıştım günde 1 saat yürüyordum 10 günlükten itibaren..
ama lohusalık bitti sonraki 2 ayda kalan 9 kilomuda verdim ve kurtuldum..
inşallah en kısa zamanda bundada veririm...kilom gittikçe burayada yazarım.
vallahı 53 le hamıle kaldım su an 65 kıloyum28 haftalık hamıleyım...cok hızlıkılo alıyorum psıkolojım cok bozuk dıkkat edıyorum ama doymuyorum ekmek yemessem ozellıkle ((su an sen kac kılosun kacla hamıle kaldın
tebrik ederim sufimm ne güzel dur diyebilmişsin ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum, kilo alışım normal gitmiyo çok hızlı sanki doktorum bişey söylemediğinden diyetisyene falan gitmedim henüz ama korkuyorum hamilelik şekeri falan çıkar diye bende 22 haftalık hamileyim 11 kilo aldım,uzun boylu olduğumdan daha top kıvamına gelmedim:) ama korkuyorum işte hızlı kilo almak da iyi değil diyo doktorlar
53le hamile kaldım şu an 51.7yimbiraz daha verirsem ölümüm yakındır.hangi ayda iştahınız açılıyor kızlar?
aman bosverelım gıtsın arkadasımBen de 55 ile hamile kaldım. Şuan 26+6 günlük hamileyim ve bikaç haftadır 66 kiloyum. Ben de anlamadım, bir anda nasıl bu kadar oldum ama benim çok az mide bulantım oldu, hiç kusmadım da. Az kilo alanların çoğu ilk 3 ay hep vermişler dikkat ettiysen. Bence çok fazla takıntı haline getirme. Canın ne istiyorsa ye ama miktarı az olsun. Kilo da alalım, ne yapalım. Ben de çok üzülüyordum ama takmamaya başladığım an sabitlendi kilom.İlk hamileliğimiz daha, keyfini çıkaralım boşver gitsin
saol cnm bebek 3550 gr kız,evet ilki gibi heyecanlı..normal istememe rağmen dönmediği için sezeryan oldum ve sadece pijama giydim 2 takım koydum gayet rahattı pijama.hastane çıkışı 2 aldım yetti.kendime kozmetikler pijama iç çamaşırı pedterlik,havlu,yelek aldım aklıma bunlar geliyor şimdilik.
boyum 1.74 kilom 64 tü küsürlüydü.yakşalık 14 aldım 5 verdim.73 üm şimdi öyle yani.
Kızlar üç doğum yaptım
en sonu 9 ay önce
ilkinde 28 kg
ikincisinde 26 kg
üçüncüsünde 22 kg
aldım....
170 boyum... şu an kilom
aşağıda çizelgeye bakın...
belki düşmüşümdür ne dersiniz kızlar?
lütfen dert etmeyin kiloları...
Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin kuzularınızı...
Kilolar mı?
onlar zaman içinde gidiyorlar
Kişiye göre değişir ama bulantıların 3. aydan sonra biter, sen de yemeye; sonrasında da " Çok kilo aldım, yardım " demeye başlarsın merak etme mariposita :79:
supesin canim
en cok kac kilo da oldun, ve bunu ne kadar surede verdin?
supesin canim
en cok kac kilo da oldun, ve bunu ne kadar surede verdin?
ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg
2010 ağustos 90 kg doğum sonu 40. gün sonu 78.8 kg
2010 aralık 72.0 kg
2011 mart 69.8 kg
2011 nisan 62.9 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?