Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben 18+1 günlük hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım bulantılar yüzünden 55 e geriledim ve şuan da 57 ye tekrar çıkmışım inş çok fazla alamam kilo

kızlar kilo alımını neye göre hesaplıyorsunuz?ben 63 le hamile kaldım.59a düştüm.şimdi 60 ım şimdi 1kilo aldım mı dicem yoksa 3 kilo verdim mi?

drum verdiğim kiloyu hiç saymadı ilk zamnlarda 4 kg verdim onu saymadı beni o kiloyla başlamış kabul etti 88 dim 84 e düştüm 84ün üzerine aldı kabul etti kiloları 28 +2 haftalığız ve 88 kg yuz yani hiç kiloa lamadım normalde ama dra göre 4 kg aldım

23+2 yiz 10 kilocuk aldım :1shok:
doktorum sen 80 i bulursun dediii
allaam napcam ben
bana ilerde vinç gerekecek kalkmam için

20 haftalık hamıleyım, ilk aylardakı 3 kılo gerıledıgımı sayarsak 55 den 61 e cıktım henüz....

40. haftam bitti 7 kilo aldım
bende kilo verme falan olmadı ama hamileliğimin başında
benim gibisi yok heralde alkisalkisalkis
hee bu arada bebişim 3 kilo dio dr

40. haftam bitti 7 kilo aldım
bende kilo verme falan olmadı ama hamileliğimin başında
benim gibisi yok heralde alkisalkisalkis
hee bu arada bebişim 3 kilo dio dr

vallhi bravo hayalim benimde ama muhakak geçerim ben 7 yi bakalım süpermiş ya allahım inş. bizlerde böyle az kilolarla bitiririz

Merhaba canlarımm , ya ben 26 yaşındayım ilk hamileliğim 12 haftalık hamileyim ve hala 1,75 boy 58 kilodayım biraz böyle yarışma bilgileri gibi oldu ama ben hiç kilo alamamaktan yana dertliyim akşamalrı mutlaka koca bir bardak süt içiyorum vitaminlerimide mutlaka alıyorum sizce bunalr normal miiii ?

çok normal cnm ben ilk haftalarda akisne kilo vermiştim 21 haftaya geldiğimde 2 kilozunu almıştım verdiğim 4 kilonun yani kilo alımı aslında 15. haftadan sonra aşermeler bittikten sonra oluyor 20 den sonrada hızlanıyor yani nekadar az alırsan okadar iyi senin için son aylarda ister istemez alıcaksın çünkü

yaaa kızlar benımde su an 26. haftanın ıcınde
en son 9 kılo almıstım
ama dısardan oylekılolu degılım
goguslerım buyudu karnım bıle o kadar cıkmadı yanı
bebegımın kılosuda ıyıydı bakalım sımdı ne durumdayız
bı hafta sonra kontrol war

7 haftalık hamileyim umarım minumum düzeyde kilo alır sağlıklı bir bebiş doğurrum hayırlısıylaa
sizler ne güzell hep ideal kilolar almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…