Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 30.haftamdayım ve 11 kilo aldım.herhalde doğum yapana kadar 20 kilo alırım diye düşünüyorum.geçen ay 4 kilo almışım çünkü

21 haftalik hamileyim 2 kilo aldim! 69 kilo ile hamile kalmistim suan 71 kiloyum! Bebisim ise 360 g ve 20 cm! Yani onun durumu iyi! Oglumda daha cok kilo almistim! Hayirlisiyla elimize alalimda bebislerimiz yeterki saglikli sihhatli olsunlar! Hepinize kolay dogumlar diliyorum!

:CüvCüv:

klava:

arkadaşlar kimse benim kadar kilo almamıştır umuyorum:))17 haftalık hamileyim 54 kiloyla hamile kaldım şu anda 64 kiloyummm((((( bunalıma giriyorumm ama yemektende vazgeçemiyorum..doktor en sonunda perhiz verdii...napacağımı bilmiyorum 5 ay (

arkadaşlar ben 28.haftadayım 8 kilo aldım.49 la başladım şimdi 57 oldum.en son doktora gittimde bir ayda 3 kilo almışım doktorum fazla dedi ama yememek mümkünmü.sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalımda kiloyu veririz insallahopuyorumnanaktan

kilo almak mı ???
ben 14. haftamdayım 9 kilo verdim :)) buna ne diyosunuz??

kızlar ben de 15. haftamdayım 5 klio verdim.daha verir miyim bilmiyorum.çünkü bulantılaırm geçmedi halakilo alanlar şikayet etmeyin bence. şu bulantılarım geçsin bişi istemiyorum başka.tabiki bebişim sağlıklı olduğu sürece.

bende 14 haftalık hamileyim,57 ile hamile kaldım.şu an 60 kiloyum.bende birden şiştim balon gibi.gaz ve sindirim sorunum da var.benim hiç midem bulanmadı,hiç kusmadım.sigarayı da bırakınca bence çok değil.20.haftama kadar kilo almazsam iyi 3 kilo fena değil.çünkü ilk başta aldım şimdi artış yok.Artış fazla da olsa dikkat eder tabii insan ama çok da yapacak birşey yok.Bebişler iyi olsun.:sm_cool:

bende dün doktora gittim ama hiç kilo almamışım şimdi evde tartım var günlük takip edeceğim .14 haftalık hamileyim 1,5-2 kilo falan aldım

kızlar kilo alımını neye göre hesaplıyorsunuz?ben 63 le hamile kaldım.59a düştüm.şimdi 60 ım şimdi 1kilo aldım mı dicem yoksa 3 kilo verdim mi?

ben 25 haftalık hamıleyım 6 kılo almışım...aslında son 3 kıloyu maalesef bı ayda almışım...nası oldu anlamadım ama...inşş dıkkat edıcemm artıkk...tatlı ve ekmek yemesem super olucaktaa işte,,hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…