Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bencede cnm sağlıkları yerlerinde olsun tospişlerin yeterki ama kilolu hamile kalınca cicdden kilo çok sorun oluyor dr sürekli uyarıyor bizi düşündüğünden gerçi şeker yok tansiyon kilolu adayların baş belası herşeyin fazlası zarar işte

31+0 haftadayım..bu gün muayemen vardı ..ben 6 kilo aldım...bebişim de 1.600 gr....doktorum bebişimin kilosunu gayet normal dedi ama biraz zayıf mı acaba......

arkadaşlar merhaba.Ben yazdıklarınızı okuyunca benim aldığım kiloyu yazmak istemiyorum( 18 haftalık hamileyim 10 kilo aldım.54 kiloyla hamile kaldım şimdi 64 kiloyum. doktorum perhiz verdi hemen. hamur işlerini bıraktım ama. doğum yapasıya kadar kaç kilo alacağım bilmiyorum((

31 haftadayım toplamda 7 kilo aldım 7. ayda cok kilo alınıyor ama görenler kilo almamıssın diyorlar :) buda beni mutlu ediyor
doktorumda normal oldugunu söyledi 5 kilo daha alma hakkım var

19haftalık hamileyim. 2 kilo civarı aldım. son günlerde tartılmadım.48.7 kiloyla kaldım sonra 48 e düştüm. şuan 50 yi geçmişimdir herhalde.kızlar çok zayıfım diye düşünmeyin boyum da kısa olduğuğu için gayet normal gözüküyorum. göbişimde çıktı artık.

mafoldumben 23. haftadayım tam 12 kilo aldım... acaip mutsuzum...cnm insan içine çıkmak istemiyor :gitme:

bugün itibarı ile 1 kilo daha aldığımı fark ettim. artık 67 oldum arkadaşlar. yani toplamda 4 kilo oldu.

hollandadayim burda annenin aldigi kiloyu pek onemsemiyorlar..bir ara sadece2 kg almistim bana kilon onemli degil sen yine 2kg almissin hic kilo almayanlar var deyip teselli veriyorlardi..bundan sonra ne kadar kilo alirim bilemiyorum duzenli bir kilo alimim yok...

süper ya harika almışsın dr nekadar daha alırsın diyor

bende 25 haftalık hamileyim 55 kiloyla hamile kaldım şuanda 64 kiloyum 9 kilo almışım daha ne kadar alırım bilmiyom mafoldumben hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bi şekilde allah kucamıza almayı nasip etsin.

14. haftanin icine girdim..13+3 ve kilo almadim halada istahim cok fazla yok....insandan insana degisiyor eltimle ayni kilo ile hamile kaldik o benim kadarken 4 kilo falan almisti..ben almadim...bulantimda pek olmadi ama istah yok insallahta hep böle sürerinsallah bende sizin kadar olunca sizin gibi az kilo alirim...

26 haftalık hamileyim, 71 kiloyum... şimdiye kadar 8-9 kilo civarında aldım... bundan sonrasında ne olur bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…