Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

16. haftaya gırmeme az kaldı,henuz 3 kılo aldım..bol bol yürüyüş ve bıraz abur cabur yemeden allahın ıznıyle 15 kıloyu bulmadan dogum yapmak nıyetındeyım..allah da ızın verırse..

Ben de çok kilo alanlardanım.24+4 ve 12 kilo aldım şimdiden.53 ile başlamıştım, 65'e dayandım.Allah sonumu hayır etsin:)

16. haftaya gırmeme az kaldı,henuz 3 kılo aldım..bol bol yürüyüş ve bıraz abur cabur yemeden allahın ıznıyle 15 kıloyu bulmadan dogum yapmak nıyetındeyım..allah da ızın verırse..

Bende 3 kilo aldim ve cumartesi 16 hafta oluyorum. 64 ile basladim malesef.. Kilo vermistim daha once sonra tekrar aldim, yine vermek niyetindeydim ki hamile oldugumu ogrendim o yuzden biraz daha kafaya taktim ben bu kilo isini

biraz okudum az kilo almayı çok cazip olarak gören arkadaşlar var normali en az 10 kg almak tabiki başlangıç kilosu çok önemli kilosu fazla olan kişi zayıf hamile kalan kişiden daha az aldığıda onaylanan birşey.ben oğlumla 54 ile hamile kaldım 16 kg alarak 70 le doğuma girdim ve 3. ayda tüm kilolarımı verdim sütüm hem kaliteli hem de çok iyiydi maşallah diyeyim. benimle birlikte hamile kalıp gıdım gıdım kilo almayayım diyen arkadaşlarımın sütleride az ve bebekleride çok zayıftı düşünün artık .özellikle protein ağırlıklı beslenirseniz bebeğinize kilo alımında katkı sağlamış olursunuz yok karbonhidrat yerseniz sadece siz alırsınız.unutmayın vücudunuzdaki yağlar süte dönüşmesi için stoklanıyor.stok olmazsada sütte olmaz.bırakın kiloyu düşünmeyi güzel ve sağlıklı beslenin.günlük olarak bir tane muz yiyin ,ceviz ,badem,fındık yiyin.özellikle son 3 aylık hamilelik döneminizde mutlaka balık yağı hapı kullanın.mankenlerin az almasına imrenmeyin kesinlikle.doktorlar bile onay vermiyor boşverin keyifli yiyin mutlu olun .hergün mutlaka yarım saat yürüyün.

bravo söylediklerinizin hepsi çok doğru, bunları yaşamış birinin tavsiyeleri çok değerli, bazıları doğumdan sonra podyuma çıkıcak galiba:)

13. haftamda bitiyo bugün, 500 ile 800 gr arası değişiyor aldığım kilo..ilkinde 10 kilo ile tamamlamıştım bunu çok merak ediyorum..

36. haftam doldu 8 kilo almış durumdayım
kiloyu çok takmayın allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize ama yinede hamıleyim diye coşmamakta yarar varr

Ben son gaz gidiyorum sanırım.
İlk 5 ay 6 kilo vermiştim midemden dolayı, son 2 aydır 5 kilo aldım.

kızlar, yarın doğuma giriyorum 40+2 haftam :) tam 11 kilo aldım. normal doğumu beklemeseydim 9 kilo ile bitiricektim. 38++larda alıyorlar sezeryan ile. o haftalarda 9 almıştım. hayırlısı ile geliyor oğluşummmm. aldığım kilolarıda veririm :))

Hayırlısıyla atlatırsın inş

Hayırlısıyla atlatırsın inşallhh... Bizler içinde dua etmeyi unutma olur mu...:)

26 haftalık hamileyim 3,5 kg almısım. Dr bisey demedi ama ben cok üzüldüm 2kg alsaydım daha iyi olurdu. Ama pekte dikkat etmiyorum yediklerime.Bu arada bebekte 900gr olmus tabi.

Son düzenleme:

allah kolay doğumlar versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben de 16.haftamın içindeyim... 66 kilo ile hamile kaldım henuz kilo almadım, zaten 5 6 kilo fazlayla basladım o yuzden çok almak ıstemıyorum. yaglı şeyler yıyemıyorum zaten içim kalkıyor.

15+2 haftalık hamileyim yani 16.hafta oluyormuş 51 kilo ile hamile kaldım şu an 51.700 üm sadece 700 gr aldım oleyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…