16. haftaya gırmeme az kaldı,henuz 3 kılo aldım..bol bol yürüyüş ve bıraz abur cabur yemeden allahın ıznıyle 15 kıloyu bulmadan dogum yapmak nıyetındeyım..allah da ızın verırse..
biraz okudum az kilo almayı çok cazip olarak gören arkadaşlar var normali en az 10 kg almak tabiki başlangıç kilosu çok önemli kilosu fazla olan kişi zayıf hamile kalan kişiden daha az aldığıda onaylanan birşey.ben oğlumla 54 ile hamile kaldım 16 kg alarak 70 le doğuma girdim ve 3. ayda tüm kilolarımı verdim sütüm hem kaliteli hem de çok iyiydi maşallah diyeyim.benimle birlikte hamile kalıp gıdım gıdım kilo almayayım diyen arkadaşlarımın sütleride az ve bebekleride çok zayıftı düşünün artık .özellikle protein ağırlıklı beslenirseniz bebeğinize kilo alımında katkı sağlamış olursunuz yok karbonhidrat yerseniz sadece siz alırsınız.unutmayın vücudunuzdaki yağlar süte dönüşmesi için stoklanıyor.stok olmazsada sütte olmaz.bırakın kiloyu düşünmeyi güzel ve sağlıklı beslenin.günlük olarak bir tane muz yiyin ,ceviz ,badem,fındık yiyin.özellikle son 3 aylık hamilelik döneminizde mutlaka balık yağı hapı kullanın.mankenlerin az almasına imrenmeyin kesinlikle.doktorlar bile onay vermiyor boşverin keyifli yiyin mutlu olun .hergün mutlaka yarım saat yürüyün.
ben 22 haftalık hamileyim 6 kiko aldım. normal mi acaba
kızlar, yarın doğuma giriyorum 40+2 haftam :) tam 11 kilo aldım. normal doğumu beklemeseydim 9 kilo ile bitiricektim. 38++larda alıyorlar sezeryan ile. o haftalarda 9 almıştım. hayırlısı ile geliyor oğluşummmm. aldığım kilolarıda veririm :))
kızlar, yarın doğuma giriyorum 40+2 haftam :) tam 11 kilo aldım. normal doğumu beklemeseydim 9 kilo ile bitiricektim. 38++larda alıyorlar sezeryan ile. o haftalarda 9 almıştım. hayırlısı ile geliyor oğluşummmm. aldığım kilolarıda veririm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?