Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Kızlar 14+3 günlük hamilelik sonucu 59 kiloyum.Hamile kalmadan önce 62 kiloydum. Bazen 58 de olduğum oluyor.

33 haftaligim baslangic 53 bu sabah 63,5.
10,5 aldim gibi ama bazen 12'ye cikiyor ve geri iniyor nasil oluyorsa :26:

Su tutuyoruz ya ondandir, sislik inince kilo da da gorunuyor..

Evet midem bulandı. Ama aşırı çıkartmadım.Yemek çok çok az yedim sayılır. Şu sıralar düzeldim gibi....

Duzelir canim, ben normal yemege calistim benimde midem bulaniyordu, simdi tamamen gecti diyebilirim

bende 47 ile başladım şu anda 25. haftamdayım 52,4 üm. Ama geçen hafta 52,9 dum ne oldu da böyle oldu anlayamadım.

merhaba.bende 20+4 hamileyim.en başından simdiye kadar 2 kilo aldım.61'den 63'e...(boy:1,61)
karnım bile fazla çıkmadı ama bundan sonra çıkar diyorlar.yediklerime çok dikkat ediyorum.fazladan kilo almamaya çalışıyorum.bebeğin sağlığı çok iyi hatta SAT gününden 1 hafta daha büyük çıktı

ben tombiş bir anneyim :=)) 65 kiloyla hamile kaldım 13+3deyım yaklasık 1,5 kilo aldım.. umarım çok almam bunun sonrası da var..

arkadaşlar 12+1 hamileyim 58.5 ile hamile kaldım şu an 62.5 oldum hızla kilo alıyorum bu 3. hamileliğim daha öncekilerde 12 kilo ile hamilelik bitmişti ama bunda hızla alıyorum.

ben de 33+2 deyim ve 11 kilo almışım...son 4 haftadır hiç almadım ama...gebelik şekeri olanların uyguladığı yemek listesini uyguladım bebiş 1 kilo almış maşallah ben sabit kalmışım

ben de 27. haftadayım 8 kg aldım. aslında 25. hafta kontrolumde 9 kiloydu, ama 2 haftada kilo vermişim 8 e indi aldığım kilo:)) ama bebek normal gidiyo, kilosu falan yerinde:) sevindim ben de :)

Kizlar benim moralim 0, en son kontrolde tartildigimda 70 kilo ciktim
Bu demek oluyor ki 17 haftalikken 6 kilo almisim sislik var baya ama gitse bile ne kadar farkeder ki? Esim hic gostermiyorsun, hafif kalcan gobegin ve goguslerin cikmis belli etmiyorsun diyor ama cik ben rahatlamadim. Artik kilo almamak icin cabalamam lazim. Nasil olacak bilmiyorum, cunki surekli acikiyorum :18:

ben de 33+2 deyim ve 11 kilo almışım...son 4 haftadır hiç almadım ama...gebelik şekeri olanların uyguladığı yemek listesini uyguladım bebiş 1 kilo almış maşallah ben sabit kalmışım

Bu listeyi nerden buldun canim? Link varsa verebilirmisin, bende denemek istiyorum...

tatlım internetten gebelik şekeri listesi yazınca çıkıyo gene de bulamazsan yazarım sana ayrıntılı olarak..bende şeker çıkmadı aslında ama bu listede yemen gereken şeyler çok güzel yazılmış diyet olarak düşünmemek lazım aslında 3 ana öğün ve 3 ara öğün var oldukça doyurucu bi liste hiiiç acıkmıyosun hatta ben kilo aldırır diye düşünmüştüm ama şaşırtıcı bi şekilde 4 haftadır kilo almadım doktorum da aferin dedi:)))biraz takıntılı da kilo konusunda kendileri
benim 6. ayda birden almamın sebebi tamamen düzensiz beslenmeydi...aç kalıp kalıp sonra birden saldırıyodum yiyeceklere e tabi tatlıyı da abartmıştım...4 kilo birden aldım resmen hafta başına 1 kilo düşüyodu ama şimdi düzene girdi..ben yapı itibariyle kilo almaya çok müsaitim ne yazık ki ömrüm diyetle geçiyo bi hamileliğimde rahat ederim diyodum ama o da olmadı napalım
13 le bitirsem süper olacak inşallah..listeyi bir iki gündür savsakladım ama yarından tezi yok tam gaz devam...

Ya Arkadaşlar 21. hafta ve ben 5 kilo almışımmm (((((((((. Boyum 1.70 64'le bşlamıştım..5. aydan sonra ayda kaç kilo alınıo .17 haftalıkken 2,5 kiloydu son ay birden 2,5 kilo daha almışım oldumu 5 kilo (..napcaımı blmiorm..çokta yemiorm,tutuodm kendimi,tatlı falanda yemiorm..Anlamadım gitti..Çok mu sizce 52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…