Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

valla canım benim de 20. haftada 5 kiloydu, 1.63 boyum 51 kiloyla başlamştım.doktorum iyi gidiyosun kilo sorunun yok dedi bana, bilmiyorum ki:) çok da kötü görünmüyo yani durumun:)

valla canım benim de 20. haftada 5 kiloydu, 1.63 boyum 51 kiloyla başlamştım.doktorum iyi gidiyosun kilo sorunun yok dedi bana, bilmiyorum ki:) çok da kötü görünmüyo yani durumun:)

Canım sen benden daha zayıf hamile kalmışsın ama süper walla maşallah..:)) nese artık bundan sonrasına bakalım biraz hareketi arttırırsam heralde işe yararr

Canım sen benden daha zayıf hamile kalmışsın ama süper walla maşallah..:)) nese artık bundan sonrasına bakalım biraz hareketi arttırırsam heralde işe yararr

evet canım benim işim hareketli baya, belki o yüzdendir :) masa başı çalışanlar ya da ev hanımları biraz daha şanssız bu konuda gerçi evde de işler bitmiyo ama :))

Canım ya ben internetten baktım ama birsürü farklı şey çıkıyor sen hangisini uyguladın?Link veya liste örneği yollayabilir misin

18 haftalık hamileyim
hamile kaldığım kilodan 2 kilo eksiğim şu and
63 ile hamile kaldım, 61im.
bu haftadan sonra hem bebek çok hızlı büyüyecekmiş hemde kilo alırmışım doktorun dediğine göre.

40+2 10 kilo ile bitti hamilelik ama emzrrken alıcam gibi. sütüm az die yiyorun

Ben 16 haftalık hamileyim ve 5 kg aldım. Çok fazla. Çok fazla abur cubur yiyorum ve uykuya çok düşkünüm sanırım ondan. Doktor yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi ama dikakt edemiyorum

Ben 16 haftalık hamileyim ve 5 kg aldım. Çok fazla. Çok fazla abur cubur yiyorum ve uykuya çok düşkünüm sanırım ondan. Doktor yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi ama dikakt edemiyorum
Ve en kötüsüde 3 kg sadece 1 ayda almam

51 kilo ile başladım şuan 57 kiloyum ama iştahım açıldı.elimden geldiğince ekmeği az yiyorum.sofra kalabalıksa eğer ne yediğimi bilmiyorum valla:))))

Son düzenleme:
ben almıyodum ama 2 haftada aldım malesef kan ilacı yaptı
57 ile başladım 64 oldum
ve 4 aylık hamileyim

Arkadaşlar bu hamilelikte kullandığımız demir ve vitamin hapları kilo yapıyor değil mi?Ben ne kadar dikkat etsemde hamur işi tatlı vs.den kaçınsamda önüne geçilmez bir şekilde kilo alıyorum.Artık sebebini bu haplara bağlıyorum.Sizde hem demir hem vitamin kullanıyor musunuz?

5aylık 20haftalık gebelik 5kilo her ay 1 kilo aldım şimdiden sonra 2şer kilo alsam....
çocuklarımıızın sağlıgı en büyük zenginlik boşverin kiloda verilir yeterli yediklerimizin ne işe yaradığını bilip öyle yiyelim ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…