Ya Arkadaşlar 21. hafta ve ben 5 kilo almışımmm(((((((((. Boyum 1.70 64'le bşlamıştım..5. aydan sonra ayda kaç kilo alınıo .17 haftalıkken 2,5 kiloydu son ay birden 2,5 kilo daha almışım oldumu 5 kilo (..napcaımı blmiorm..çokta yemiorm,tutuodm kendimi,tatlı falanda yemiorm..Anlamadım gitti..Çok mu sizce 52:
valla canım benim de 20. haftada 5 kiloydu, 1.63 boyum 51 kiloyla başlamştım.doktorum iyi gidiyosun kilo sorunun yok dedi bana, bilmiyorum ki:) çok da kötü görünmüyo yani durumun:)
Canım sen benden daha zayıf hamile kalmışsın ama süper walla maşallah..:)) nese artık bundan sonrasına bakalımbiraz hareketi arttırırsam heralde işe yararr
tatlım internetten gebelik şekeri listesi yazınca çıkıyo gene de bulamazsan yazarım sana ayrıntılı olarak..bende şeker çıkmadı aslında ama bu listede yemen gereken şeyler çok güzel yazılmış diyet olarak düşünmemek lazım aslında 3 ana öğün ve 3 ara öğün var oldukça doyurucu bi liste hiiiç acıkmıyosun hatta ben kilo aldırır diye düşünmüştüm ama şaşırtıcı bi şekilde 4 haftadır kilo almadım doktorum da aferin dedi:)))biraz takıntılı da kilo konusunda kendileri
benim 6. ayda birden almamın sebebi tamamen düzensiz beslenmeydi...aç kalıp kalıp sonra birden saldırıyodum yiyeceklere e tabi tatlıyı da abartmıştım...4 kilo birden aldım resmen hafta başına 1 kilo düşüyoduama şimdi düzene girdi..ben yapı itibariyle kilo almaya çok müsaitim ne yazık ki ömrüm diyetle geçiyo bi hamileliğimde rahat ederim diyodum ama o da olmadı napalım
13 le bitirsem süper olacak inşallah..listeyi bir iki gündür savsakladım ama yarından tezi yok tam gaz devam...
40+2 10 kilo ile bitti hamilelik ama emzrrken alıcam gibi. sütüm az die yiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?