Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bana dr kilo yapmasın diye sadece demir verdi birde bende bulantı iğrenme hiç olmadı eskisi gibi yememe devam ediyorum diye sanırım bn sadece demir kullanıyorum ..diğerleri aşırı şişiriyor buna eminim :) bana demir 2 haftada kilo yaptı diğerlerini düşünemiyorum

kızlarrr ben hem demir hem multivitamin hemde kemik gelişimi için bişi kullanıyorum resmen günde 4 hap içiyorum ama ilkindede öyleydi

ben de tam 16 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum ..
50 kilo ile başlayan hamilelik dönemi .
4. ayında 55 olmuş durumda ..
kızım ve ogluşum büyüyorlar sanırım :))

4,5 aylık oldum olucam 4 kılo aldım..doktorum hızlı kılo aldıgımı soyledı ve ıkaz ettı ,bebek 6. aydan sonra kılo almaya baslar suan bebege dıye bol bol yeme dedı.:26:

zonox nasıl 3 kilo gitti bebeğin ne kadar doğdu ki?kilosu çok mu düşüktü? valla ben 3440 gr lık bir bebek doğurdum,eve geldğimde 5 kilosu gitmişti kilomun..sonrasıda 40ım içinde gitti,süt müt derken yine 5 kiloyu geri aldım.. evet belki az kilo almak çok iyi ama,kafanıza göre yiyeceklerinizi azaltmayın lütfen,bunu yapacaksanız bile,diyetisyene giderek yapın..önemli olan bebişlerimizin sağlığı..ben 15+0 ım bugün 1,5-1,6 kilo aldım..

3 kilo mu Çok enteresan..
Demek ki herkese göre farklılık gösteriyor..
Neyse bebişin sağlıkla büyüsün de kilo nasılsa verilir

kızlar çok can sıkıcı bnm durumum. bebeğim 3320 doğdu ben de 3 kg verdim. komedi. tabi sütüm olsun diye yiyorum oda başka

merhaba ben de 35+3 teyim 9 kilo aldım :) iştahım bayaa açık. bebeğim 2 hafta önce 2.5 kiloydu. 61 le hamile kaldım şuan 70 yakınım. karnımı gören 9 ayımda olduğuma inanmıyor sadece karnım var:)))

kızlar çok can sıkıcı bnm durumum. bebeğim 3320 doğdu ben de 3 kg verdim. komedi. tabi sütüm olsun diye yiyorum oda başka

Yok zonox sıkıcı falan değil,süt olsun diye bende herşeyi yedim,merak etme yaa,verirsin sonra inş. ben sadece az kilo gitmiş olmasına şaşırdım,bak bebeğin bile 3 kilodan fazla doğmuş e bunun plesentası var suyu var ne bileyim daha fazla gitmeliydi diye düşündüm ondan öyle şaşırdım yani..

Evet yaa bu vitamin ve demir hapları kesin kilo yapıyor((((((((((Kullanmasam kendimi suçlu hissederim.Çok kararsız kaldım.

50.6 ile hamile kaldım.İlk haftalar bulantım olmadığından,iştahım da açık olduğundan her aya 1 kilo alarak 54.6 yım şuan.Hafta olarak da 16. haftam bugün bitti.

51 ile başladım.15+5 im .sabah tartıldığımda 54.4 düm.bu ay 2,5 kilo aldım.demir hapı ve elevit kullanıyorum.abur cubur,hamur işi tatlı yemediğim ve dikkat ettiğim halde hızlı kilo aldım gibi.ilaçlar gerçekten de aldırıyo sanırım.

53 ile başladım en son doktora gittiğimde 28+4 günlük 58 kilo olmuştum. şu an 29+4 günlük oldum 59 lara yaklaşıyorum sanki bir anda hızlandı kilo almam :) gerçi buna iyi yiyor olmamın etkisi var sanırım. canım sürekli tatlı şeyler çekiyor yani bol kalori bol kilo :) bakalım kaç ile bitireceğiz :)

ben de 53 le başladım, şuan 66 yım, 37. haftamdayım, toplam 13 kilo aldımmmmmmmmmmmm20 günümüz kaldııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…