Arkadaşlar bu hamilelikte kullandığımız demir ve vitamin hapları kilo yapıyor değil mi?Ben ne kadar dikkat etsemde hamur işi tatlı vs.den kaçınsamda önüne geçilmez bir şekilde kilo alıyorum.Artık sebebini bu haplara bağlıyorum.Sizde hem demir hem vitamin kullanıyor musunuz?
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin
Kaç kilo gitti doğumda?
ben de tam 16 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum ..
50 kilo ile başlayan hamilelik dönemi .
4. ayında 55 olmuş durumda ..
kızım ve ogluşum büyüyorlar sanırım :))
çok saolll:)
normal doğum yptım 3 kg gitti
3 kilo muÇok enteresan..
Demek ki herkese göre farklılık gösteriyor..
Neyse bebişin sağlıkla büyüsün de kilo nasılsa verilir
zonox nasıl 3 kilo gittibebeğin ne kadar doğdu ki?kilosu çok mu düşüktü? valla ben 3440 gr lık bir bebek doğurdum,eve geldğimde 5 kilosu gitmişti kilomun..sonrasıda 40ım içinde gitti,süt müt derken yine 5 kiloyu geri aldım.. evet belki az kilo almak çok iyi ama,kafanıza göre yiyeceklerinizi azaltmayın lütfen,bunu yapacaksanız bile,diyetisyene giderek yapın..önemli olan bebişlerimizin sağlığı..ben 15+0 ım bugün 1,5-1,6 kilo aldım..
kızlar çok can sıkıcı bnm durumum. bebeğim 3320 doğdu ben de 3 kg verdim. komedi. tabi sütüm olsun diye yiyorum oda başka
kızlar çok can sıkıcı bnm durumum. bebeğim 3320 doğdu ben de 3 kg verdim. komedi. tabi sütüm olsun diye yiyorum oda başka
Evet yaa bu vitamin ve demir hapları kesin kilo yapıyorbana dr kilo yapmasın diye sadece demir verdi birde bende bulantı iğrenme hiç olmadı eskisi gibi yememe devam ediyorum diye sanırım bn sadece demir kullanıyorum ..diğerleri aşırı şişiriyor buna eminim :) bana demir 2 haftada kilo yaptıdiğerlerini düşünemiyorum
Peki canım kaç kilo almıştın ilkinde ve şimdiki hamilelğinde kaç haftalıksın kaç kilo aldın?kızlarrr ben hem demir hem multivitamin hemde kemik gelişimi için bişi kullanıyorum resmen günde 4 hap içiyorum ama ilkindede öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?