Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende kilo alimin basladim iyiden iyiye..15 haftanin icindeyim ve 2 kilo almisim ama karnim tika basa doluydu tartildigimda..yani yaklasik 1.5 killo aldim

bende 25. haftama girdim 7 kilo aldım..ilk 3 ay hiç kilo almadım iştahımda yoktu ama 3 aydan sonra iştahım açıldı şimdi kendimi zor tutuyorum,ilk aylar iştahı olmayan üzülmesin sonradan öyle bir açılıyorki ,kilolar artıveriyor birden..

gerçekten maşallah sana canım. peki bebişinin kilosu nasıl? bende 24 haftalık oldum, 4,5 kilo aldım. karnım pek yok acaba bebeğim düşük ağırlıklı mı diye merak ediyorum.

bebeiş aksine üst sınırlarda maşallah
21 haftada 488 gr dı maşallah
25 te 988
29+3 de ise 1638 yani ben ayda 1 kg alıyorum misal yarıdan fazlasını o alıyor maşalah kuzuma hiç tedirgin olma onlar daha rahat alıyor

16 hafta bıtıyo hala 1 kılo almısım...

maşallah süper eğer 20 ye akdar böle korursan kilonu çok iyi tamamalrsın hamileliğini çünkü 20 den skonra kilo alımı bende 21 e kadar 2 kg almıştım sonra her ay 1 kg aldım ama dikkatlerimle yoksa ayda 2 çok rahat alınır

Kızlar okuyunca kendimi kötü hissettim ben 60 kilo ile hamile kaldım şu an 27.haftadayım ve 70 kiloyum sizinle kıyaslama yapınca çok gibi gibi sanki:).Ama doktorum normal diyor.Ne dersiniz çok mu fazla kilo almışım ?

28 haftalık hamileyim, 66 kilo ile başladım. Şimdi 74 kiloyum... sizce nasıl gidiyorum... Dr. bu konuda bişi demio...

bende baktım bu linkten.27.haftama giricem 7 kilo almış gözüküyorum.8 -11 kilo arası bu haftalar normal olduğunu söylüyor.ama ben 5.ayıma girerkende 55 kilo civarındaydım 6.ayımı geçiyorum hala aynı.acaba bebek düzenli kilo almaya devam ediyor mudur?azalsın istemiyorum son aylarda:1no2:

canim nette hesaplayicilar var ordan haftana gore kilo durumuna bak normal sinirlardami..gebelik.org adresinden bakabilirsin..

56 kilo ile baslamistim hamilelige suan 68-69 kiloyum.. ilk doktorum artik hamilesin canın ne isterse yemelisin demisti ki ben yediklerime cok dikkat eden biriyim, yine de o ara canim ne isterse yedimcokacimcoook
su ana kadar 12-13 kilo aldim ve 28. haftamdayim. suanki doktorum cok kiziyor kiloya bu saatten sonra hamur isi tuz seker meyve sulari kesinlikle yasak ne yaparsak yapalim 16 kilo ile bitirebiliriz gebeligi bu da cok fazla bi kilo dedi. :kedi: Simdi elimden geldigince diyet yapmaya calisiyorum.:çok üzgünüm:

kizlar doktor kontrolu yada listesi olmadan diyet yapmayin cok tehlikeli..hamilesiniz can tasiyorsunuz doktorunuza danisin neyi az yemeniz gerektigini ondan ogrenip o sekilde beslenin..Allah korusun bebisleriniz gelismez sonra..yazik gunah!!!!

slm larrrr:)ben 45 kiloydum 5 haftalık hamileyim ne bulantı var ne iştahsızlık habire yiyorum 47 kilo olmuşum bu gidişle bi 65 kilo olurum heralde zayıf hamile kalmamdan yüz bulup homiligıtlak yiyom bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…