Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

maşallah, inşallah bende snein gibi az alırım.
vajina daraltılabiliyor diye biliyorum ben. bence o kadar sorun etme. ama tabi bir kez daraldıktan sonra bi daha normal doğum yapılabilirmi onu bilmiyorum

Hamileyken hep buraya yaziyordum. Dogum yapali 24 gun oldu. Hamilelige 62,5 kg ile basladim. 71 kg ile bitirdim. Toplamda 8,5 kg ile bitirdim. Oglusum 3700 gr dogdu. Dogumdan sonra hastanedeki diyetisyen bile bu duruma sasirdi ve nasil beslendigimi sordu hamilelik boyunca. Size tavsiyem kesinlikle 2 kisilik yemeyin. Saglikli beslenin yeter. Proteinden ve kalsiyumdan zengin gidalar ve sebze-meyve yiyin. Kahve, cay, kola vb. iceceklerden kacinin. Hamur islerinden de uzak durun.
Bu arada, su anda 59,5 kiloyum. Hamileligin basindaki kilomun bile altina dustum. Sanirim emzirmek kilo verdiyor. Umarim daha da verebilirim:)

Hepinize saglilkli bir hamilelik ve bebisler diliyorum...

31+3 teyim 7 kilo aldmmm:)))) yuppiii.... iştahı açılan arkadaşlara tavsiyem diyetisyene gideiliyolarsa onun verdiği listeye göre yoksa şöyle eslensinler: mesela yarım yağlı süt alsınlar ve 1 ardak kahvaltıda 1 ardak ara öğünde 1 ardak ikindide 1 ardak da yatmadan içsinler... içleri kıyılmadan rahatlamış olur... i de tam tahıl yada kepek ekmeği yesinler asla normal tase ekmek yada hamur işi , tatlı yemesinler. 3 gün sapredenler sonra çok kaançlı çıkar enden söylemesi.... i de yağ ve yağlı kremalar, mayones vs tereyagı çıkarın diyetinisden... en 20 gündür uyguluyorum kilom artmıyo hatta 1 kilo verdm hiç şy yapmadan... günde 3 meyve hakkımı da kullanıyorum ohh miss gii.. arada sütlü tatlı da iyi gdiyo...

30.cu haftadayim ve 15 kilo aldim

cok su tutuyorum yalniz ins. soyle 5 kilo sudan gider dogumdan sonra

herkes son aylarda çok kilo alınacağını söylüyor ama öyle olmak zorunda değil.ben mesela ilk hamileliğimde ilk 24 hafta tam 12 kilo almıştım.ama sonrasında 4 kilo alarak 16 kiloyla tamamladım.boyuma ve başlangıç kiloma göre çok normal bir durumdu.

21. haftamdayım.56 kilo ile başladım.boyum 1.70 şu an 62 kg oldum.

ay bunca az kilo alanı okuyup üzülüyordum çok sevindim ben gibi birini okuyunca:)

ben 20.haftadayım., oğlum 21 i doldurmak üzere 65 le başladım, 69,5-70 arası dalgalanıyorum. 1,76 yım bende.

doktorum 80i geçmedikçe sorun yok diyo ama bana ürkütücü geliyo 80 rakamı. hayırlısı olsun inşallah.

18 haftalık hamileyim 63 le hamile kaldım boyum 1.70 su ana kadar 4 kilo aldımve 2 kilosunu son bir haftada aldım tartıya cıktıgımda sok oldum hayatımda 67 yi hiç görmemiştim oyle asırı yemek yemem de yok her zaman ki gibi normal besleniyorum ama anlamış değilim nasıl bu kadar hızlı kilo alınabilir..umarim düzene girer çunku haftada 2 kilo korkunç:)

canım bende 19.haftada 2 kilo birden aldım, bi sıçrama oluyor galiba genelde bu haftalarda. şimdi 21e girdim ama hala aynı kilodayım. korkma her hafta 2şer 2şer gitmiyo. vücut dengeliyo kendisi bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…