- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
cnaım 64 kiloyla başladım boyum 1.70 geçen hafta 72 kiloydum,8 kilo aldım..bu hafta da tartılcam muayeneye gidince korkuyorum valla,inşallah bu hafta almamışımdır..az gibi gözüküo ama 55le falan başlamış olsam süper olucaktı :)) o yüzden şimdi kendimi 55e göre hesaplıyorum,o kiloya inmem gerek doğumdan sonra..doktor bebek iri dedi,sezeryan olabilir dedi,ben de sezeryan istiodum zaten vajinada genişleme oluyor diye,sezeryan olursa bide göbek kalırsa kafam karışık anlicaın doğum şekli konusunda :)..
maşallah, inşallah bende snein gibi az alırım.
vajina daraltılabiliyor diye biliyorum ben. bence o kadar sorun etme. ama tabi bir kez daraldıktan sonra bi daha normal doğum yapılabilirmi onu bilmiyorum
31+4 teyim hamile kaldığımda 65 kiloydum şimdi 64.....
31+4 teyim hamile kaldığımda 65 kiloydum şimdi 64.....
21. haftamdayım.56 kilo ile başladım.boyum 1.70 şu an 62 kg oldum.
18 haftalık hamileyim 63 le hamile kaldım boyum 1.70 su ana kadar 4 kilo aldımve 2 kilosunu son bir haftada aldım tartıya cıktıgımda sok oldum hayatımda 67 yi hiç görmemiştim oyle asırı yemek yemem de yok her zaman ki gibi normal besleniyorum ama anlamış değilim nasıl bu kadar hızlı kilo alınabilir..umarim düzene girer çunku haftada 2 kilo korkunç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?