Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

az kilo alan arkadaşlar nelere dikkat ediyosunuz? ben 22 haftalık hamileyim 7 kilo aldım bile
gerçi tatilde yedim ben hep 3 haftada 3 kilo aldıım o ara. inş bundan sonra çok almam.

ağlamak istyorum 75 ile hamile kaldım 15.haftadayım şimdiden 3,5 kilo aldım adam gibi yesem üzülmücem ama ...

ben 57 kiloydum. 24. haftamdayım. ilk beş ay çok iyi gitti. toplam 3 kilo almıştım. ben nasıl olsa kilo almıyorum neşesiyle bayağı abartmışım. geçen doktora gittiğimde şokkkk oldum sadece bu ay 4 kilo almışım. yani şu anda 64 kiloyum. diğer ayları düşünemiyorumm.

ay bende dun doktora gittim sok oldum yaaa ben kendi tartimda 3 kilo almis gorunurken doktorun tartisinda 4.5 kilo almisim...ama ben sabah kalktigimda tartildim doktora aksam 6 da gittim simdi hangisi daha dogru anlamadim..yalniz doktorum boyle giderse 23 kilo rahat alirsin dedi....daha 18 haftalik hamileyim....

Selam,
ben 1,73 boy 63 kiloyla başladım..17. haftam bitti.3 kilo almışım..planladığım gibi gidiyor memnunum şimdilik,ilk başlarda çok fazla karbonhidrat, ekmek türü yedim şimdi daha kaliteli besleniyorum..dr.um bundan sonra da ayda 1 - 1,5 kiloyu geçmesen iyi oldu dedi..bakalım:97:

30 haftalığım ve 9 kilo aldım ve bu kilonun büyük kısmını 5 kg kadarını ilk 3 ay aldım sonrasında dikkat ettim.. kalan zamanda da umarım 12 kiloyu geçmem..

merhabalar ben 57 ile başladım şu an 53 kiloyum 19 haftalık hamileyim 4 kilo verdim üzülüodum ama bebek sağlıklı dedi doktorum artık düşünmüyorum zayıflamamı ilerdede çok almam umarım

selamlar
boyum 1,76 ve 65 kg ile başladım. 20.haftadayım. 4 kilo aldım.
hiç kusmadım ve aşermedim. 4-5 ay önce ne yiyosam hala öyle yiyorum, süt hariç tabi, içtiğim süt miktarı arttı.
ilk 3 ay 1 kilo
4.ay 1 kilo
bu ay da 1 kilo aldım.
bebeğimden önce haftada 2 gün 1 saat yürüyüş yapardım, şimdi her akşam saatte 5 km yürüyorum yine de 20 haftada 4 kilo aldım. ben de 12 kg ile bitirmek istiyorum ama zor gibi görünüyor.
hayırlısı olsun

yaa ben anlamıyorum bu işi..hamileliğim boyunca hiç aşırı yemedim,kntrol ettim.sağlıklı beslendim..Hergün yürüyüşümü yaptım flan falan..ama gel görki kendimden korkuyorumm..Bu hafta gidicem doktora acaba yine kilo aldımmı bu hafta merak ediorum iice iştahım açıldı..of..hamilelik çok ilginç birşey normal zamanlardada böyle yeridm almazdım..işallah böle aldığımız gibi veririz..

kaçla başlayıp kaç kilo aldın canım. sonuna gelmişsin ne güzel. doğum şeklin belli oldumu?

kaçla başlayıp kaç kilo aldın canım. sonuna gelmişsin ne güzel. doğum şeklin belli oldumu?

cnaım 64 kiloyla başladım boyum 1.70 geçen hafta 72 kiloydum,8 kilo aldım..bu hafta da tartılcam muayeneye gidince korkuyorum valla,inşallah bu hafta almamışımdır..az gibi gözüküo ama 55le falan başlamış olsam süper olucaktı :)) o yüzden şimdi kendimi 55e göre hesaplıyorum,o kiloya inmem gerek doğumdan sonra..doktor bebek iri dedi,sezeryan olabilir dedi,ben de sezeryan istiodum zaten vajinada genişleme oluyor diye,sezeryan olursa bide göbek kalırsa kafam karışık anlicaın doğum şekli konusunda :)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…