Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

o kadar güzel bir hamilelik gecirdim ki 25-30 arası aldım tam hesabı bilmiyorum
aradan 1.5 sene gecti ve ben hepsini verdim sadece catlaklar ve sarkık göbek hatıra kaldı :82:

aradan 1.5 sene gecti ve ben hepsini verdim sadece catlaklar ve sarkık göbek hatıra kaldı :82:
Doğumdan çıktığında kaç kilo gitmişti.Birde ne kadar zamanda verdin acaba?Benimde akibetim senin gibi görünüyorda 30 haftalık gebelik ve 14 kilooo

24 haftalık hamileyim 5,5 kilo aldım.47 kiloyla başladım hamileliğe:))ben biraz almak istiyorum.hamilelik sonrası 52 en ideal kilom olur.

allah senden aldığı güzellği evladına bol bol versin inşallah( kiiii annelik güzelliği gelmiştir sana allah isteyen herkese nasip etsin)

Doğumdan çıktığında kaç kilo gitmişti.Birde ne kadar zamanda verdin acaba?Benimde akibetim senin gibi görünüyorda 30 haftalık gebelik ve 14 kilooo
canım doğuma 87 falanla girdim 1 hafta sonra 73 tüm iyi kg gitti ama süt olsun die cok yedim 77 gördüm
kızım ne zaman emmeyi bıraktı ondan sonra hemencik verdim
allah senden aldığı güzellği evladına bol bol versin inşallah( kiiii annelik güzelliği gelmiştir sana allah isteyen herkese nasip etsin)

amin nehircim... rabbim herkeslere nasip etsin

kızımda toplam 11 kilo aldım. 67 ile başladım, 78 le doğuma girdim. 5. gün 68,5 kilo idim.emzirirken 70 kiloya çıktım. sonra 62 kiloya düştüm. oğluma 62,5 ile hamile kaldım. şu anda 18. haftadayım 2,5 kilo aldım 65 kiloyum.

İlk gebeliğimde olduğu gibi bu gebeliğimde de şeker çıktı,yine diyet uygulanacak..hamileliğin en başından bu yana 24+1 deyim 6 kilo almışım..muhtemelen diyetle 2 si gidecek sonrasında yavaş yavaş alınır diye ümit ediyorum bakalım bu sefer kaç kilo ile tamamlayacağım,ilk hamileliğimde de aynısı olmuştu ve ben doğuma 10 kilo ile gitmiştim..

ben kızıma hamile kaldığımda 51 kiloydum 64 le doğuma girdim,59la doğumdan çıktım 1 sene sonra 54 oldum 1 sene daha sonra 49 ve yine hamileyim:))

bu sefer 49 la başladık 6 haftalığım 3 kilo vermişim bakalım sonumuz nasıl olacak:))

dip not:kızlar bol su için ben kızımda çok su içmiştim ve doğumun çok kolay oldu,dk umda onayladı zaten beni:))
ALLAH herkese az sancılı kolay doğum nasip etsin:)

çok su için dedim ama doğuma giderken değil hamileliğiniz boyunca ben çok su içiyorum diye görenler fazla içme suyun fazla olur bebeğe zarar verirsin dedi ama dediklerini çürüttüm

Son düzenleme:
34. haftadayım..64le başlamıştım boyum 1.70 şimdi 72,5 kilo olmuşum 8 buçuk kilo aldım toplamda... hedefim toplamda 10 kiloyla bitirmek inşallaaaah

34.haftamdayım 9 kilo aldım,47 ile hamiş kaldım suan 56 yım,ben de bol su içiyorum,insallah hepimizin doğumu kolay geçer...

hamisler selamlar
ben 13 gun once dogum yaptim
Lohusayim diye abur cuburu cok yemiyorum.Bol bol sivi tuketiyorum,sicaklarinda etkisin var tabi
12 kilo aldim hamileligim boyunca,iki hafta oldu dogum yapali 4 kilom kaldi
yumasacik bir de gobusum var
uzerimde kalacak diye dert etmistim ama gidiyormus
su kalan kilomda giderse yazarim yeniden
hepinize guzel bi hamilelik diliyorum

39+2 deyim 9 kiloda takılı kaldım sıcaklardan sanırım 300gr. vermişim üzüldüm ama buna çünkü demekki yetersiz beslendim diye düşünüyorum kilom kalsa nolcak ki yaaa isterse 5 sene sonra vereyim isterse hiç veremiyim yeterki evladım canımıniçi sağlıklı olsun sağsalim doğsun ben herşeye razıyım onu çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…