- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
14 haftalik hamileyim ve 1 bucuk kilo aldim. Hersey yiorum, aksam gec saatlerde yemek yiorum. Hergun en az yarim ekmek tuketiyorum ama kilo alamiyorum. Karnim cok kucuk, kimse hamile olduguma inanmiyor
24+4 günlük hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 52 kiloyum.Bende bebegimde gayet saglıklıyız.Çok güzel dengeli kilo aldıgımı söyledi doktorum.
inanmıyorum yaa ben çok kilo almışım ben 51 kiloydum hamile kalmadan önce birden 3 kilo aldım çok şaşırmıştım daha bilmiyodum hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim 8+3üm şimdi ama hala 54 kiloyum:)
Tatlım dengeli kilo almaya çalış yoksa senin ve bebegin için çok problem olur
22 haftalık hamileyim... 70 kiloyum... hamile kalmadan önce 63'lerde falandım galiba...
benim vaziyet pek iyi görünmüyor sizinkilere bakınca anladım...
selam herkeze,bende 15 haftalık filanım ama hala 52 kilodayım 3 kilo filan almışım,benim bir sorunum var ben balık yiyemiyorumkokusundan bile tiksindim yemek şöyle bi kenara dursun,oysaki bebeğim için omega 3 almam şart,acaba konserve ton balığı yesem yada balık yağı hapı alsam balığın içindeki vitaminin aynısını karşılamış olmamı ki?:26:lütfen yardım kızlar varsa bilgisi olan paylaşabilirmi rica etsem :26:
selam herkeze,bende 15 haftalık filanım ama hala 52 kilodayım 3 kilo filan almışım,benim bir sorunum var ben balık yiyemiyorumkokusundan bile tiksindim yemek şöyle bi kenara dursun,oysaki bebeğim için omega 3 almam şart,acaba konserve ton balığı yesem yada balık yağı hapı alsam balığın içindeki vitaminin aynısını karşılamış olmamı ki?:26:lütfen yardım kızlar varsa bilgisi olan paylaşabilirmi rica etsem :26:
Ton baligini civa icerdiginden tavsiye etmiyor doktorlar canim. Fayda aliyim derken zarar. Gormesin bebisin. Doktoruna soyle sana balik yagi yazar gerekli gorurse bol bol da ceviz ye onda da var omega.
31+1 deyim , 65le başladım hamileliğe şu an 74üm. artık her hafta yarım kilo alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?