Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

14 haftalik hamileyim ve 1 bucuk kilo aldim. Hersey yiorum, aksam gec saatlerde yemek yiorum. Hergun en az yarim ekmek tuketiyorum ama kilo alamiyorum. Karnim cok kucuk, kimse hamile olduguma inanmiyor

sabret canım,herkes ianancak hamile olduğuna :)) 14. haftada ben de oyleydim:)) kanrım 6.ayda çıktı, şimdi su içsem yarar hale geldim.

yarın 30 haftalık oluyorum 8 kilo aldım.

24+4 günlük hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 52 kiloyum.Bende bebegimde gayet saglıklıyız.Çok güzel dengeli kilo aldıgımı söyledi doktorum.

24+4 günlük hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım şuanda 52 kiloyum.Bende bebegimde gayet saglıklıyız.Çok güzel dengeli kilo aldıgımı söyledi doktorum.

inanmıyorum yaa ben çok kilo almışım ben 51 kiloydum hamile kalmadan önce birden 3 kilo aldım çok şaşırmıştım daha bilmiyodum hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim 8+3üm şimdi ama hala 54 kiloyum:)

Tatlım dengeli kilo almaya çalış yoksa senin ve bebegin için çok problem olur

ben de 51 buçukla başladım 21. haftadayım ve 56 kiloyum şu an ama benim gögüslerim çook büyüdü komik gelecek ama mutfak tartısında tarttım 1kilo 200 gram sadece tek bir gögsümün ağırlığı toplam 2 buçuk kilo memede var anlayacağınız ama gene de bence çok almışım içim sıkıldı şimdi (

22 haftalık hamileyim... 70 kiloyum... hamile kalmadan önce 63'lerde falandım galiba...
benim vaziyet pek iyi görünmüyor sizinkilere bakınca anladım...

canım üzülme bende 22 haftalık hamileyım 9 kilo almışım 63 ile hamile kaldım 72 yim mağdurumda mağdurum

bende 20 haftalık hamileyim ve 4 kilo almışım.Ama şimdi diyprum ki keşke dikkat etseydim de daha az alsaydım.

ben de 52 kilo ile hamile kaldım. 37. haftayı doldurdum ve 67 kiloyum. doktor iyi gittiğimi söylüyor ilk aylarda 2-3 kilo falan aldım hep doktorun dediklerine dikkat ettim ,yürüyüş yaptım ,ne zaman vitaminleri kullanmaya başladım o zaman uçtum işte.şimdi 1 aydır tuzu kıstım. artık doğuma kadar ne alırsam alıyım .....yediklerim hep bebeğe yarasın, bana da kilo olarak ne kalırsa kalsın razıyım yeter ki bebeğim sağlıklı doğsun....:))

35+3teyim.51kilo ile başladım,şu anda 63 kilodayım.İlk 5 ay nerdeyse hiç kilo almadım.Hepsi 6.aydan sonra oldu

selam herkeze,bende 15 haftalık filanım ama hala 52 kilodayım 3 kilo filan almışım,benim bir sorunum var ben balık yiyemiyorum kokusundan bile tiksindim yemek şöyle bi kenara dursun,oysaki bebeğim için omega 3 almam şart,acaba konserve ton balığı yesem yada balık yağı hapı alsam balığın içindeki vitaminin aynısını karşılamış olmamı ki?:26:lütfen yardım kızlar varsa bilgisi olan paylaşabilirmi rica etsem :26:

konserve ton balığının raf ömrü 2-3 yıldır, bu kadar süre dayanıklı kalabilmesi için içine kimbilir ne gibi katkı maddeleri konuluyor? omega -3 alayım derken bir sürü kimyasal alacaksın vücuduna. ben ağzıma değmem ne konserve ton balığı ne hazır çorba ne ketçap mayonez ne knor bulyon vs. bence bu sorunun cevabını doktorunda ara cnaım.

31+1 deyim , 65le başladım hamileliğe şu an 74üm. artık her hafta yarım kilo alıyorum.

Ton baligini civa icerdiginden tavsiye etmiyor doktorlar canim. Fayda aliyim derken zarar. Gormesin bebisin. Doktoruna soyle sana balik yagi yazar gerekli gorurse bol bol da ceviz ye onda da var omega.

Ton baligini civa icerdiginden tavsiye etmiyor doktorlar canim. Fayda aliyim derken zarar. Gormesin bebisin. Doktoruna soyle sana balik yagi yazar gerekli gorurse bol bol da ceviz ye onda da var omega.

hmm öyle yapiim bende,nasılsa köyden bir çuval ceviz geldi kırıp kırıp yiyim tabi herşeyin aşırısı zarar olduğu gibi günde 2 adet yesem yeter heralde,umarım balıkta bulunan omega miktarı kadarını içeriyordur cevizde

38+4 teyim. 67 kilo gebe kaldım. şu an 85 kiloyum. 18 kilo ne ara nasıl aldım bilmiyorum 1,65 boyum var, ama çok orantılıyım vücut ölçülerim 115 cm,115 cm,115 cm.. son 10 günüm bakalım, doğum sonrası ne olacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…