Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

canım hamilelikte kilo vermek serbest mi, doktoruna sordun mu, pek tavsiye etmiyorlar diye duydum ama bilemedim:S ben de 17. haftamdayım 5 kilo aldım

34 haftalığım 10 kilo aldım 48 dim 58 lerdeyim şu aralar 1-2 kilo daha alırsam 12 kg. ile tamamlamış olurum inş.
İlk hamileliğimde 24 kilo almıştım ama

17+2 günlük hamileyim 4 kılo aldım,ılk gebelıgımde 14 kılo almıstım kız bebektı,bu erkek bakalım daha nekadar kılo alıcaz..sizce kızdamı erkektemı cok kılo alıyor anne adayları.??

bende 12 haftalık hamileyim 1 kilo aldım.ve şaşıyorum kendime okadar çok yemek yiyorum ki nereye gidiyo acaba yediklerim hepte evde hareketsizim.hamile kalmadan önce bu kadar yesem 4 kilo alırdım herhalde...

ya kızlar 8. ayımdayım ve durduramıyorum kendimi. her hafta nerdeyse 1 kilo alıyorum. böyle giderse 30 kilo ile kapatacağım he. boğazımı da kısamıyorum herşeyden canım çekiyor. siz nasıl kontrol ediyorsunuz ya? son ayda durur mu acaba kilolar?

38+1 deyiz 49 kg ile başladım şu an 66 kiloyum son haftalarda inanılmaz kilo alınıyor...ben 15 i geçmem diyordum ama haftada 1 kg alıyorum neredeyse...

34 e 6 dayım bende cok kilo alıyorum bu aralar...Napıcam bilmiyorum...Yemekle alakası yok bunun.Yesende yemesende alıyorsunn... 48 kilo ile hamile kaldım ben şuan 62.400 üm

8+3 günlük hamileyim 3 kilo almışım ama son 1 ayda hiç kilo almasım ilk ayda 3 kilo almışım şok oldumm çok diilmi???

14 haftalik hamileyim ve 1 bucuk kilo aldim. Hersey yiorum, aksam gec saatlerde yemek yiorum. Hergun en az yarim ekmek tuketiyorum ama kilo alamiyorum. Karnim cok kucuk, kimse hamile olduguma inanmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…