18+5 haftalık hamileyim 59.5 kiloyum 57 ile başlamıştım 2.5 kilo almışım dr um aferimmm hep böyle ol dedi iyi gidiyorsun dedi
inşallah 28den sonra da aferin alabilirsin tatlım :))) ben 18 haftalıkken 1 kilo almıştım:))
17+6 yız..ve tamm 4 kılo almısım bu zamana kadar her aya 1 kılo almısım..
dr um bıraz dıkkat etmem gerektıgını soledı..hamıle kaldıgımda ne zayıf ne kıloluydum..
umarım en fazla 10 kıloyla kapatırım
arkadaşım doktorun hakılı, şimdiden 4 kilo fazla. 10 kilo ile kapatmak istiyorsan çoooooooooooook dikkatli olmalısın, bende ne zayıf ne kilolu başladım. 176 boyum ve 65 kilo idim. ilk 16 hafta almadım, ondan sonra ayda 1 aldım. taaaaaaaaki 28imci haftaya gelene kadar. yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, iştahım artmadığı halde, gebeliğin başından beri be börek ne pilav ne makarna ne çikolata yemeyip, bol et balık sebze meyve süt yoğurt ayran yemememe üstelik hergün yürüyüş yapmama rağmen artık haftada yarım kilo alıyorum. gerçekten son 3 ay aşırı yemesen bile kilo alınıyor. bizi ocak anneleri topiğinde herkes 28den sonra hızla kilo almaya başladı,inşallah bünye meselesidir, sen bizim gibi olmazsın.
bugun 33+0 ım ve kilom 75,6 .
seni merak ettimde girdim nasıl gidiyor hamilelik..ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar hamile kaldığım kilonun 1 kilo altına düştüm sonunda.hemen hemen aynı seyrediyorum 4 kilo daha vermek istiyorum.6.5 aylık oldu benimki.hiç gitmeyecek sanmıştım kiloları yaaa
arkadaşlar 18+2 hamileyim ve 2 kilo aldım ama her aynaya baktığımda kendimi acayip genişlemiş görüyorum.göbeğimde çok az çıktı.ayanaya bakmaktan nefret eder duruma geldim çok asabileştim yardım lütfennnnn............
9 kilo alarak doğurdum doğumda 6 kilosu gitmiş. 3 kilo fazlam vardı dün kırkım çıktı 1 kilo daha vermisim. Hamilelikten önce 52 kiloydum şimdi 54. Bebisimde 3 kilo 90 gr doğdu.Takmayın kiloları taktikca artar.
ben 35+6 günlük hamileyim 60 kilo ile başladım 67 kiloyum şu an ama hamile kalmadan önce biraz kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?