Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

18+5 haftalık hamileyim 59.5 kiloyum 57 ile başlamıştım 2.5 kilo almışım dr um aferimmm hep böyle ol dedi iyi gidiyorsun dedi

51 ile başladım 66 ile bitirdim.toplamda 15 kg aldım.doğum yapalı 11 gün oldu şuan 58 kiloyum.sezeryan oldum bebeğim 3kg doğdu.eve gelir gelmez tartıldım 62kg dum.sadece 4 kg vermiştim ve şoklardaydım:)ama inanılmaz şişti heryerim ayaklarım yüzüm vücudum ödem çok fazlaydı.sabah tartıldım 58 kg çıktım.kesinlikle diyet yapmıyorum abartmıyorumda sadece günde 4 lt su içiyorum.emzirmek inanılmaz kilo verdiriyor.hayırlı doğumlar olsun herkese...

17+6 yız..ve tamm 4 kılo almısım bu zamana kadar her aya 1 kılo almısım..
dr um bıraz dıkkat etmem gerektıgını soledı..hamıle kaldıgımda ne zayıf ne kıloluydum..
umarım en fazla 10 kıloyla kapatırım

arkadaşım doktorun hakılı, şimdiden 4 kilo fazla. 10 kilo ile kapatmak istiyorsan çoooooooooooook dikkatli olmalısın, bende ne zayıf ne kilolu başladım. 176 boyum ve 65 kilo idim. ilk 16 hafta almadım, ondan sonra ayda 1 aldım. taaaaaaaaki 28imci haftaya gelene kadar. yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, iştahım artmadığı halde, gebeliğin başından beri be börek ne pilav ne makarna ne çikolata yemeyip, bol et balık sebze meyve süt yoğurt ayran yemememe üstelik hergün yürüyüş yapmama rağmen artık haftada yarım kilo alıyorum. gerçekten son 3 ay aşırı yemesen bile kilo alınıyor. bizi ocak anneleri topiğinde herkes 28den sonra hızla kilo almaya başladı,inşallah bünye meselesidir, sen bizim gibi olmazsın.

bugun 33+0 ım ve kilom 75,6 .

Son düzenleme:
14 haftalık hamileyim 3 kilo almışım boyum 1,68 68 kiloyla başladım 71 kiloyum şimdi
çokta güzel besleniyorum zararlı kilo yapacak şeyler yemiyorum
mayonez ketçap cips kola kızartma tatlı hamur işi yağlı yemekler yemiyorum
sabahları 1 br sütümün yanında 5 ceviz 10 fındık yerim sonra kahvaltımı güzelce yaparım
çavdar ekmeği tüketiyorum
hergün mutlaka salatam corbam yogurdum yada ayranım olur faydalı şeylerin hepsinden yiyorum bebeğim için
elevit ve kan hapı kullanıyorum hergün birer tane onlarda kilo aldırır mı acaba
yorumlarınızı bekliyorum cok mu almışım acaba
herşey bebeişler için onlar iyi olsunda ne yapalım

seni merak ettimde girdim nasıl gidiyor hamilelik..ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar hamile kaldığım kilonun 1 kilo altına düştüm sonunda.hemen hemen aynı seyrediyorum 4 kilo daha vermek istiyorum.6.5 aylık oldu benimki.hiç gitmeyecek sanmıştım kiloları yaaa

ayyyy canım benim çok sevindim. darısı banaaaaaaaaaaaaaa. sana özel mesaj atıcam oraya bakarsın, maşallah sana. allah sağlıklı ömür versin bebeine de sana da

9 kilo alarak doğurdum doğumda 6 kilosu gitmiş. 3 kilo fazlam vardı dün kırkım çıktı 1 kilo daha vermisim. Hamilelikten önce 52 kiloydum şimdi 54. Bebisimde 3 kilo 90 gr doğdu.Takmayın kiloları taktikca artar.

arkadaşlar 18+2 hamileyim ve 2 kilo aldım ama her aynaya baktığımda kendimi acayip genişlemiş görüyorum.göbeğimde çok az çıktı.ayanaya bakmaktan nefret eder duruma geldim çok asabileştim yardım lütfennnnn............

işte yardım hamile kalmıyorum ve hamile kalmak için kullandıgım ilaçlar kilo + şişlik yapıyor bence hiç üzülmeee dogdugunda arkasında dönmekten zayıflarsın dua ett

ayyy inşallah ya.çok moralim bozuluyo.birde bilirsin her kafadan bir ses çıkar.aaa şuran şu kadar olmuş buran nasıl çıkmış diye.insanın sinirini bozuyorlar.

yaa bu kadar az kılo alan arkaDAŞLAR gebelık boyunca nasıl beslendınız yazar mısınız bana?ben 11 haftalığım 1 kg aldım bıle.ılk hamılelığımde 21 kg almıştım.ödum kopuyo gene çok alıcam dıye

Nasıl becerdiniz bu kadar az kilo almayı 47 kilo ile hamile kaldım ben suan 63-64 gidip geliyorum. 39. haftam bitiyor.

gerçekten ben de az kilo alanların nasıl beslendiğini çok merak ettim
benim henüz erken 9+1im 200-300gram aldım ama potansiyel var alabilirim ben de
çok da almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…