Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Bendeeee 59 kiloda hamile kaldım, 26+4 deyim şimdi ise 76 kiloyum ve takmıyorum. Ben ve eşim hariç herkes takıyor, kime ne ise artık :)

9+5'im, biraz da kilolo hamile kaldım ve 5 kilo verdim ama bulantı nedeniyle doğru düzgün birşey yiyemiyorum, 1-2 ay sonra herhalde yemeye başlarım diye umut ediyorum.. o zaman yazarım :CüvCüv:

30, haftaya girdim 87 kiloyla hamile kaldım 20 gün öncesine kadar 95 kilo olmuştum şekerim yüksek çıktı diyet yapıyorum şuan 90 kiloya düştüm

beşbuçuk ayı bitirdim,yani 24.haftamdayım.7kilo almışım.biraz hızlı mı gitmişim nekaydirigubbakcemile3
hiç umurumda değil,oğlum çok sağlıklı,bende sağlıklıyım gebeliğim mükemmel gidiyor önemli olanda bu.bence kilolara çok takılmayın.doğumdan sonra isteyince veriliyor.hamur işleri tatlılar çikolatalardan uzak durmaya, az tüketmeye çalışıyorum ama onun haricinde yediklerimi hiç kısmadım.zaten nasıl mümkün olur ki bilemiyorum.yatmadan önce mutlaka hafif bişeyler yiyorum,yinede sabaha kadar kıtlıkta kalmış gibi rüyalarımda ziyafet sofraları,dolmalar sarmalar börekler köfteler görüyorum.garip olan ,insan rüyada yediğinden tat alırmı?ben doya doya zevkle yiyorum.haftanın en az 3günü gördüğüm rüya bu.birde aç yatsam ne olur kimbilir:teytey:

22.ci haftanın içindeyim ve 1 kilo aldımsositososito

arkadaşlar ben 24.haftamdayım zaten oğluşum 800 gram olmuş.e bunun eşi var suyu var daha birsürü bilmemnesi var.ben 7kilo almışım doktorum bana fazla değil normal dedi.bi arkadaş gebelikte kilo alımıyla ilgili link vermiş,ordanda baktım benim haftamda 9a kadar yolu varmış.şimdi 22haftada 1kilo almak normal mi yani.böyle şeylere özenmeyin öncelikle düşüneceğiniz bebeğinizin ve kendinizin sağlığı olsun.herşeyin bir bedeli var.dünyalar tatlısı bi yavrunuz olacak,ilk 6ay veya 1yıl azıcık tombul gezsek ne olur yani.zaten emzirmeyle kilolar gidiyor diyorlar.bu kadar takılmayın kilo meselesine rahat olun.bir minik kuşum olacak,bende azıcık tombul kuş olsam ne olur yani ölürmüyüm?

ben 28 haftalık hamileyim 8 kg.aldım toplamda ama bende kilolu kaldım yani nasıl vericez bakalım kiloları.gerekirse takviyelerle falan zayıflarım diye düşünüyorum inşallah..

18 haftalik hamileyim ve 3 kilo aldim, doktor bol su iciyorsun pek kilo almadin diyor cok iyi gidiyormusum:) vallahi bilmiyorum, kim beni görüyorsa, cok az kilo aldin diyor sadece karnim cikdi biraz yoksa popom falan büyümedi birazda gögüslerim, biraz degil aslinda bayagi gögüslerim büyüdü:)

Kizlar ben 7 ayimi bitirdim Toplam 5 buuck kilo almisim.
68 ile basladim 73 bucuk kiloyum. son aylarimda daha alirim sanirim....

26+2 yim
70 le başladım son kilomu bilmiyorum ama 7-8 kilo almışımdır

merhaba kızlar ben 31+3 gunluk hamişim 30 haftalık ken gittim doktora kızım 1. 700 grammış teyzeleri bend ebu zamana kadar 8 kilo almışım az bana göre çünkü oğlumda tam 18 kilo almiştım ve haftalarda 4 kilom felan frazlaydım yanı şuan normal gidiyorum

22+4 haftalık hamileyim 47 ile hamile kaldım 10 kilo almışım 57 yim (şimdilik)..:kedi:

Şuan 36. haftam bitiyo 18 kilo almış gözüküyorum inş.daha fazla almadan bitiririm hamileliğimi. Zaten dr.beni sinir ediyo çok kilo almışın diyo sanki ben bilmiyom çok aldığımı, ama ne yapayım farkında olamıyorum bi anda bi bakıyom almışım kiloları...Bu arada 70 kg ile hamile kaldım. benneyaptımki Dün dr.gittim doğumuma çok az bir süre kalmasına rağmen kadının söylediği ve üzerinde durduğu tek şey kilolarım oldu iyi mi. Moralimi resmen sıfırladı yaa...Sormam gereken sorular vardı ama hepsini unuttum artık dr.gitmek bile istemiyorum. Çok üzdü beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…