Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

bende 30, haftaya giriyorum 68 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum 6 kilo aldım 10 kiloyu geçmeyi düşünmüyorum. inşallah öle olur.

21. haftadayım daha hiççççç kilo alamadım........e yiyemiyorum ki alayım....alanlara özensem mi yoksa almadığım için sevinsem mi bilemedim.....aman bulantım geçsin de alayım hiçççççç önemlli değil. verilir.bence alanlar kafasına takmasın....sağlık problemi olmadıkça estetiği düşünmeyin derim.

vallh nasıl olsa alıcaksın cnm iyiki almamışsın misli misli değişir bundan sonra telafi edersin ama toplamda 10 kg olur taş çatlasın 20 ye kadar bende 1 kg almıştım şimdi 33 teyim ve 6 kg aldım toplamda enfazla 9la tamamlamak planım ama sapıtmassam son haftalarda

hepiniz maşallah kilolu kalmışsıznız doğal olarak az almanız normal ben 51 kilo ile kaldım şuan 19 haftalık hamileyim bnde 2 yada 2,5 kg aldım diyet die bişi kesinlkle yapmıyorum tam tersi bi gayret yeme hewesi içindeyim

bende 59 ıle hamıle kaldım 20. haftaya kadar 1 kılo aldım suan 22. haftaya gırmek uzereyım ve 5 kılo almısım bırden doktor sok oldu kızartma hamur ısı tatlı makarna ekmek bunları hep yasakladı yuruyus yapıyorum hergun uzun uzun cok kılo almamam gerektıgını soyledı dıkkat edıyorum artık

33 haftalık hamileyim 53 kg dim 65 kg oldum doktor 70 e kadar yolun var diyor çok mu almışım ne bebişim(kızım) de 2.200 kg :) 45 cm

canım ben de 16 haftamı bitirdim kilo almadım hatta verdim..yemek hiç yiyesim yok.hem de midem kötü zaten.......ne zamam geçecek bilmiyorum.umarım seninki bu kadar uzun sürmez.

ewet bnde ilk zamanlar kilo verdim bu normalmiş fakat şuan 19 haftadayım we 51 kilodan 54e çıktım:) mutluyum yeterki o sağlıklı doğsun 30 kilo almaya razıyım ben:):dance::dance:

merhaba! az kilo alanlari okudukca kendimi kötü hissetmeye basladim.
ben 21 haftalik hamileyim ve tam 7,5 kilo aldim.168 boyundayim hamilelige 53,5 ile basladim simdi 61 kiloyum. ilk günden beri istahim cok artti hic bulanti ve kusmam olmadigi icin 18. haftaya kadar cok cok yedim 3 haftadir cok dikkat etmeme ragmen yine kilo aliyorum hatta gecen hafta 1 haftada 2 kilo aldim.hamur isi,tatli,cikolata tamamen hayatimdan cikartmama ragmen böyle...oglusum da biraz iri bir bebek.. böyle giderse ben 20nin üzerinde tamamliyacagim galiba....:çok üzgünüm:

valla sizleri gördükçe kendime şaşıyorum hamileliğim ikiz olarak başladı ama şu an tek gebelik olarak devam ediyorum ve 10+5 günlük hamileyim 52,5 le hamile kaldım şu an 56,5 çok kilo almışım galiba şimdiden.içinizde elevit kullanan var mı bu ilacında kilo aldırdığını duydum.

ben kullanıyorum bayadır ama kilo falan aldırmadı. bünyeden bünyeye değişiyordur belki.

30 haftalıgızz 11 kılo aldım ama dusuk rıskım wardı cok yattım son bı aydır gezebılıyorum sadece
saglıkla gelsınde kuzumm

sunways Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah ben 11 hafta 3 günlük hamileyim bugün bebişimi gördüm yerimm benn onu ya sıpaa çok hareket ediyo bi görseniz daha dur annesi daha küçük az daha büyüsün hiç durmaz diyo doktorum inşallah biran önce kavuşurum onaa :)))) kalbide pıt pıt atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…