Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

18 haftalik hamileyim. hic kilo almadim. 60 kiloyla basladim oyle devam ediyor. Bende kesinlikle diyet yapmiyorum bebegim icin saglikli seyler yemeye calisiyorum. ishatim bu zamanlar artmaya basladi. bakalim hayirlisi :)

26 haftalık hamileyim, 10 kilo aldım. 20. Haftaya kadar 1-2 kilo almıştım ama 20 den sonra herzamanki kadar yememe rağmen birden o kadar hızlı kilo aldım ki.boyum 170, hamilelik öncesi 56 kg'dum. Şimdi 66 kg'yum Diyetisyenler eskiden zayıf olduğum için bu kadar kilo aldığımı ve vücudumun hamilelik dolayısıyla yağ depolamaya başladığını söylediler. İnşallah emzirirken veririm

bende hamılelıgımden once 42 kıloydum suan 28 haftalık hamıleyım 29. haftama gırmek uzereyım ve kılom 53 kılo oldum bebişim saglıklı olsunda onemlı olan bebegın kılo alması.

Bende hamile kaldıgımda 43 kg'dim 1.68 boyum var. Suan da 47'yim 4 kg almışım ama kilo almam gerekli ilk haftalar 2 aldım 1 verdim gibi oldu ama şuan iyiyim doktor sana serbest 15 kg ye kadar alabilirsin dedi. 60 a kadar ciksamda dogumu öyle yapsam kendimi daha iyi hissedecem bebekte gelişim olarak cok iyi dedi. Bende bi sıkıntı yok sanırım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben dogum yaptım 7 ay oldu :) doguma gırdıgımde 60 kıloydum en son tartıldıgımda 50 kıloydum suan kac bılmıyorum :)

18+4üm 7 kilo aldım. çok hızlı gidiyor çoook(

20 hafta bitti. kilo almak şöyle dursun veriyorum ben :/ 68 idim hamile kaldığımı öğrendiğimde şu an 66-67

💑💓

26.hafta 10 kilo.. asıl kilolar 28den sonra alınıyor. 20yi geçmesem bari

30+0 haftalık 54 ile başladım 59,5 kg um kaç ile doğuma girerim merak ediyorum

78 le hamile kaldım 28 haftalık hamileyim 12 kilo almışm 90 olmuşum yafff .s.s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…