24+5 günlük hamişim 3 kilo aldım ama kilolu adayım 84 le kaldım 87 oldum şuanda iyi gidiyorum gibi drum çok ii gittiğimi söylüyor diyet yapmıyorum kesinlikle ama ekmek kıstım iyice şekerli şeyler abur cubur yemiyorum meyve su sebze
herkese hayırlı doğumlar inş.
39+4 te normal doğumla bebişimi kucağıma aldım
toplamda 7,5 kg aldım
bebeğim 3,565 doğdu maşallah kuzuma
bende hamılelıgımden once 42 kıloydum suan 28 haftalık hamıleyım 29. haftama gırmek uzereyım ve kılom 53 kılo oldum bebişim saglıklı olsunda onemlı olan bebegın kılo alması.
Bende hamile kaldıgımda 43 kg'dim 1.68 boyum var. Suan da 47'yim 4 kg almışım ama kilo almam gerekli ilk haftalar 2 aldım 1 verdim gibi oldu ama şuan iyiyim doktor sana serbest 15 kg ye kadar alabilirsin dedi. 60 a kadar ciksamda dogumu öyle yapsam kendimi daha iyi hissedecem bebekte gelişim olarak cok iyi dedi. Bende bi sıkıntı yok sanırım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben dogum yaptım 7 ay oldu :) doguma gırdıgımde 60 kıloydum en son tartıldıgımda 50 kıloydum suan kac bılmıyorum :)[/Qaaa canım hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz :) inş. bende 6 la doğuma girer 55 kg de de kalırım çok ihtiyacım var kiloyabebeğn kaç kg doğdu peki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?