Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

8+4 um. 59 la basladim, 3 ve 6. Haftalar arasi doymak bilmedigim icin 2 bucuk kilo aldim, 10 gundur bulantilm var, o 2 bucuk kiloyu geri verdim, yeniden 59 um

Ama kilo veriyo olmama, siskinligim, gazim olmamasina ve midemin bos olmasina ragmen karnim kendini belli etmeye basladi :) hamile oldugumu bilmeyen anlamio ama bilen fark ediyo

23,5 haftalık hamileyim...5 kilo aldım...ama artık iştahım fena dinazor gibi açlık hissediyorum sonu güzel olsun..Allah herkesi bir avazda kurtarsın

24 haftada 8 kilo aldim. Ama son bikac gundur fena istahim acildi. Doydugumu hissetmiyorum o derece. Umarim bi 8 kilo daha alarak tamamlarim hamilelegimi

hamile kaldığımı öğrendiğimde 49 kiloydum şimdi 11 haftalık hamileyim ve 52 kilo olmuşum çokmu hızlı gidiyorum nedir bilemedimki moralim bozuk

Artık günümü doldurdum bir hafta içinde ALLAH'ın izniyle kızımı kucağıma alacağım :) Hamileliğimin ilk ayında 55 kiloydum ve şuan 80 kiloyum boyum 1.76 oldugu için pek göstermiyorum allahtan

11 haftalık hamileyim, yarım kilo vermiş sayılırım (aslında birden 2 buçuk kilo almıştım, bulantılardan üç kilo verdim sonra)

11 haftalık benim meleğim, henüz kilo artışım olmadı boyum 1,76 kilom 67 medilife hastanesinde selda hanımla ilerliyoruz bu mesakatli heyecanlı yolda...

25 haftalığım 4 kilo aldım. kortizon aldığımdan şeker ve tuz yok hayatımda. doktorum gayet kilo durumundan memnun. hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz.

Merhaba kızlar.92 kıloyla hamıle kaldım 15+4 haftalıkım ve hiç kılo almadım forumu okuyunca cesaretlendım.doktorum aynı kıloda doğum yapabılcegımı ve kalorıli seyler yemem gerekmedıgını soyledı eşimin yanında çok kötu hıssettım kendımı 80 kılo ve uzerınde hamıle kalan annelerde cok fazla kılo artısı olmamıs ınsallah hayırlısıyla ,çok kılo almadan bebeişlerimizi alırız kucagmza.

4+4 haftalik taze bir anne adayiyim :) kilo almaktan cok korkuyorum. ozellikle basenler cok fena oluyor 171 boyum simdi sanirim 60 kiloyum. saglikli beslenmeye calisiyorum, tam bugday ekmegi, findik , fistik , ceviz... sebze, balik, et ... insallah en ideal kiloyla bebisimi saglikli sekilde kucaguma alirim. ben yemekten korkmuyorum, yediklerim ona yarasin insallah bebisim kilo alsin saglikla :) ama bu isin hem saglik hemde estetik boyutu var. ucunu kacirmadan dikkatli davranmak lazim dimi :)

16 haftalık gebeyim 55 kilo ile başladım şu an 57,5 kg. eşim kilo almadığımdan şikayetçi. normal ama dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…