Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

arkadaslar ben 47 kiloyla hamile kaldım henuz 6 haftalık bebişim var pek sağlıklı beslenmediim için endişe duyuyorum yemek yemek yerine aburcuburla öğün atlatırdım hep diyet ürünleri kalorisi az besinlerle hayatımı sürüyordum fkat şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum bu Special K lardaki vitamınler proteinler var süt ile içmek faydalı olurmudur sizce diyet programlarını okuyorum bi akşamlık öğün benim 2 3 günlük yemeğim oranında şimdi ben nasıl fazla kilo almadan bebeğime hayat verebilirim acaba fikirleriniz varsa paylaşın lütfen

neden hamilelik dönewminde kelloggs k ile besleneceksin ki.bu hamileliği her zaman yaşamıyorsun.daha besleyici ve doğal şeylerle beslensen senin ve çocuk için iyi olur. süt ağırlıklı beslenmek de kansızlık yapar ki kan önemli bir ihtiyaç gebelikte. dr bile kan hapı vs veriyor.
bence rejim yapmanın sırası değil....

special k'lardaki besin oranlarına inanmıyorsundur umarım,o kadar faydalı gıdalar varken niye süte gevrek karıştırıp yiyesin ki.Şu durumda protein ağırlıklı beslenmen gerek.Et,yumurta,balık,ceviz,yoğurt,badem bol bol ye.Proteini abartmadığın sürece kilo yapmaz zaten.Kilo olayına takılma.Düzenli yürüyüş yaparsın,hamurlu şekerli gıdaları az tüketirsin,zaten kilo alımın da az olur.Ama az kilo almak uğruna bebişi yetersiz besleme lütfen.

16+4 günlük hamileyim 66.5 kilo ile hamile kaldım ama ilk 3 ay aşırı kusmaktan 3.5 kilo verdim hatta biraz daha fazlada olabilir moralim bozuluo die tartılmadım. dün tartıldım ki 66.5 hamile kaldığım kiloya geri dönmüşüm :) bu gidişle yuvarlanarak gidicem doğuma galiba :)

23 haftalık hamileyim 11 kilo aldım.ama hıc bır yerımden bellı olmuyor nereme aldım bılmıyorum :))

yok ya ona yuvarlanmak denmez benım yanımda :) 23 haftada 11 kilo :)

Bende 17. haftama gireceğim daha aşırı bir kilo alma durumum yok doktorum ileride ister istemez alacaksın diyor şimdilik durumlar böyle:)

slm arkadaslar benim gecen ay 17 sinde regl grdüm bu ay gelmedi ve 4 gündür gazım var kendimi ii hidssetmiyorum yaklasık 1 haftadırda bel agrılarıyla uyanıyorum sanki regl olcakmısım gbi kasık ve bel agrısı cekiyorum ama hiç bi belirti yok gaz sançılarınında hamilelikte oldugunu duydum bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinrim lütfen şimdiden tş edrim saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…