Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

47 kiloydum ilk hamile kaldigimda , simdi 19.hafta bitiyo ve ben 52 kiloyum. Normalde ilk aylarda 5 kilo almak fazlaymis ama ben zaten ekstra zayiftim simdi 60-65le doguma rahat rahat gidermisim herkes oyle diyo :)

Kızlar bakın ne buldum artık Türkiye'de de üretiliyormuş harika ölümsüz bir hediye yaaa kolyesinide yapmışlar artık bebeğimizi erkenden elimize alabileceğiz ve ömür boyu evimizin baş köşesinde saklayabiliriz bilmiyorum bana harika geldi aradım randevu aldım haftaya elimde olacakmış yaşasınnnn

Bu arada bunuda şimdi öğrendim 3D ultrasound verimizi göndermemiz yetiyormuş ve ilk 1000 anne adayına da kolyesi ve 18 ayar altın zinciride hepsi birlikte hediye ediliyormuş bilginiz olsun

ben 62 ile hamile kaldm 65 oldum 18+5 im

benim erken daha ama zaten kilolu hamile kalan bir anne adayıyım ben. 8 haftalık hamileyim 3 kilo verdim. bulantı ve istahsızlıktan.

Himm hormon ilaclari cok kilo aldiriyor yaa normaldir

brn hsmile kalmadan once 62 idim smdj 65 olmusum daha ne kadar kilo alirim belli degl hamileyken aldgmz kilolar ddogumdan snra gidiyormuki ? :/
gider heralde yani öyle umuyorum gitmesi lazım :) benim eltimde hiç o doğum kiloları kalmadı mesela keza kuzenlerimde ve teyzemde de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…