ben 62 ile hamile kaldm 65 oldum 18+5 im24+5 günlük hamişim 3 kilo aldım ama kilolu adayım 84 le kaldım 87 oldum şuanda iyi gidiyorum gibi drum çok ii gittiğimi söylüyor diyet yapmıyorum kesinlikle ama ekmek kıstım iyice şekerli şeyler abur cubur yemiyorum meyve su sebze
herkese hayırlı doğumlar inş.
39+4 te normal doğumla bebişimi kucağıma aldım
toplamda 7,5 kg aldım
bebeğim 3,565 doğdu maşallah kuzuma
Kac kilosun ki canim ?benim erken daha ama zaten kilolu hamile kalan bir anne adayıyım ben. 8 haftalık hamileyim 3 kilo verdim. bulantı ve istahsızlıktan.
94 ile gebe kaldım şimdi 91 kg mım. düğünde 70 kilo idi 2 yıl içinde adet düzensizliğinden dolayı çok fazla ilaç kullandım hormon ilaçları da vardı bunların içinde o yuzden kilo aldım bayağıKac kilosun ki canim ?
Himm hormon ilaclari cok kilo aldiriyor yaa normaldir.....
94 ile gebe kaldım şimdi 91 kg mım. düğünde 70 kilo idi 2 yıl içinde adet düzensizliğinden dolayı çok fazla ilaç kullandım hormon ilaçları da vardı bunların içinde o yuzden kilo aldım bayağı
artık doğumla birlikte hepsinde birden kurtulayım diye dua ediyorum :)Himm hormon ilaclari cok kilo aldiriyor yaa normaldir
brn hsmile kalmadan once 62 idim smdj 65 olmusum daha ne kadar kilo alirim belli degl hamileyken aldgmz kilolar ddogumdan snra gidiyormuki ? :/artık doğumla birlikte hepsinde birden kurtulayım diye dua ediyorum :)
gider heralde yani öyle umuyorum gitmesi lazım :) benim eltimde hiç o doğum kiloları kalmadı mesela keza kuzenlerimde ve teyzemde de öyle.brn hsmile kalmadan once 62 idim smdj 65 olmusum daha ne kadar kilo alirim belli degl hamileyken aldgmz kilolar ddogumdan snra gidiyormuki ? :/
Ozaman gene 59 60 kilo olmayi umuyorumgider heralde yani öyle umuyorum gitmesi lazım :) benim eltimde hiç o doğum kiloları kalmadı mesela keza kuzenlerimde ve teyzemde de öyle.
Zaten zorda kalmadikca sezeryan tercih etmem cok korkuyorum sezeryandan :)O zamn arkadaşlar normal doğumu tercih edin kilolardan daha raht kurtulun
Saol canim butun hamişlerin insAllah darda bırakmasın gönlüne göre versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?