- 24 Haziran 2014
- 136
- 143
- 23
çok az kalmış allah sağ salim kucana almayı nasip etsin son haftalarda kaç kilo aldın cnm?bugün 36+3 toplamda 10 kilo.
çok teşekkür ederim.son haftalarda hızlanmadı kilo alışım.ayda 1 yada 1.5 aldım en başından beriçok az kalmış allah sağ salim kucana almayı nasip etsin son haftalarda kaç kilo aldın cnm?
Biraz fazKızlar 19 haftalik ikiz hamileyim 8 kilo aldim normal mi yaa çok aldım gibi geliyo
biraz fazla gibi canim. Gerci kac kilo ile hamile kaldigina bagli. Eger cok zayifsan normal. Ama normal veya kilolu olarak basladiysan biraz frenlemen gerekiyor. Ben de ikizlere gebeyim 4 kilo aldim simdiye kadar. Umarim en az kiloyla doguma gideriz. Cunku Ikiz gebelikte az kilo almak daha Iyi diyorlar.Kızlar 19 haftalik ikiz hamileyim 8 kilo aldim normal mi yaa çok aldım gibi geliyo
Canim 60 la kaldım ama çok aşırı da yemiyorum haniBiraz faz
biraz fazla gibi canim. Gerci kac kilo ile hamile kaldigina bagli. Eger cok zayifsan normal. Ama normal veya kilolu olarak basladiysan biraz frenlemen gerekiyor. Ben de ikizlere gebeyim 4 kilo aldim simdiye kadar. Umarim en az kiloyla doguma gideriz. Cunku Ikiz gebelikte az kilo almak daha Iyi diyorlar.
O zaman heralde duzenli yemege basladigin icin almissindir kilo. Gene de hamurisini ve tatliyi cok abartma:)) tek mi yoksa Cift yumurta ikizleri mi bebisler?Canim 60 la kaldım ama çok aşırı da yemiyorum hani
Çift yumurta canimO zaman heralde duzenli yemege basladigin icin almissindir kilo. Gene de hamurisini ve tatliyi cok abartma:)) tek mi yoksa Cift yumurta ikizleri mi bebisler?
Protein, kalsiyum sebze ve meyva yeterince yiyor saglikli besleniyorsan neden olsun ki canim? Bebek gelistigi kilo aldigi surece Sorun yok :)) doktorun ne diyor Peki? En onemlisi o.28 hafta 1 aydır kilo almıyorum böle götürsem işi bebeğime bi zararı olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?