Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Gebeligimim 16. Haftasina girdim. 9 kg verdim. 3 kg geri aldim. Asiri kusma ve bulantidan verdim kiloyu.

bi ben mi çok kilo almısım yahu 35+6 yım hamile kalmadan önce 52 kiloydum şimdi 72yim 20 kilo

Kızlar 19 haftalik ikiz hamileyim 8 kilo aldim normal mi yaa çok aldım gibi geliyo
Biraz faz
Kızlar 19 haftalik ikiz hamileyim 8 kilo aldim normal mi yaa çok aldım gibi geliyo
biraz fazla gibi canim. Gerci kac kilo ile hamile kaldigina bagli. Eger cok zayifsan normal. Ama normal veya kilolu olarak basladiysan biraz frenlemen gerekiyor. Ben de ikizlere gebeyim 4 kilo aldim simdiye kadar. Umarim en az kiloyla doguma gideriz. Cunku Ikiz gebelikte az kilo almak daha Iyi diyorlar.

Canim 60 la kaldım ama çok aşırı da yemiyorum hani

13+3 ve -7 kilo.. Henüz hic almamak hatta vermek büyük sans oldu benim icin... Zira 74 kiloyla hamile kalmıs olmak yeterince canımı sıkmıstı :)

ben 28 haftaya girdim bu haftada kilo almadım hadi hayırlısı....tabi 4 hafta öncesine kadar aldığım on kilo cepte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…