Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

merhaba hamişler bende 95 ile gebeliğe başlayıp 4. ayıma kadar hiç kilo almadım aksine 5 kilo vermiştim ama şimdi 3 kilo almişim drum kızdı dikkat etmemi söyledi. ekmeği azalttım abur cubur hiç yemiyorum kızartma yemiyorum hatta iştahım da yok ama makarnayı pilavı fazla yedim ama simdi dikkat etmeye caişiyırum.maşallah az kilo alanlara hayranım inşallah bende cok kilo almam

ben hamile kaldığımda cok zayıftım şimdi toplam 23 kilo almısım ama gören hiç almamıssın diyo son haftalarımdayım inşaALLAH dahada almam :)

:) Yok canım ya bu kızın gelesi yok dün gece agrım oldu sandımki doğurcam ama hala bişey yok ama yürümekte artık cok zorlanıyorum bide agrı ilk kez bu kadar fazla oldu resmen yürümemi engelledi ama sabaha kadar gecti bugunde belimde oldu agrım oda gecti bekleme modundayız anlıcagın

böyle son dakkaları beklemek daha zor değil mi ben bile şimdiden bıktım artık gelsin diyorum ama benim kız inatçı doktor her defasında öyle diyor

Ben 30. Haftadayım 6buçuk kilo almışım. 3 kilo almıştım ama bi ara çok abarttım bi iştahım açıldı canım sıkıldı yedim falan o ara kilo aldım. Ne yapsam bilmiyorum. Şu an öyle bir durumum yok ama kendimi kontrol altında tutmalıyım. Öneriniz var mı

Takma bu kadar istesende istemesende elinde olmadan alıyorsun ben yemek olayını hiç abartmadım ama son dönemlere girdim ve elimde olmadan kilom fırladı

30+3 ve 10 kilo aldım alsında görenler hiç kilo almamışsın gibi laflar etselerde muhtemelen bol giydiğimden belli olmuyo... 54 kilo ile hamile kalıp 64 kiloyum... daha 9 hafta ver bakalım kaça kadar çıkıcaz...

Merhabalar bende tombis annelerdenim 27 haftalık hamileyim 5 kilo almışım umarım çok aşırı kilo almadan doğuma giderim. ALLAH herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla sihhatli evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin

merhaba kızlar ben de an itibariyle 11. kilomu da almış bulunmaktayım 50 kiloydum 61 kilo oldum ama hiç takmıyorum kilo bu alınır da verilir de yeter ki bebeklerimiz iyi olsun dimi ama

merhaba kızlar ben de an itibariyle 11. kilomu da almış bulunmaktayım 50 kiloydum 61 kilo oldum ama hiç takmıyorum kilo bu alınır da verilir de yeter ki bebeklerimiz iyi olsun dimi ama
Bencede öyle zaten zayıfımışsın çok da almamışsın :)

ben doğurdumm kızlarrr 34 günlük olduk hani yokmu doğuranlar nerdesiniz

21. haftadayız 3 kilo aldım. 4. ayıma kadar hiç kilo almamıştım. Ramazanda yeme düzeni bozulunca 3 kilo aldım. 1 ayda 3 kilo çok geldi bana. Bundan sonra o kadar hızlı kilo almam inşallah.

30+5günlüğüz ve 2 kilo aldım çok şükür. 71kiloyum şu anda . inşa Allah 75 i geçmem

Merhaba anneler bende 28 +1 toplamda 5 kilo almıştım 1 aydır birşey yiyip icemiyirum 2 kilo vermişim yani sadece 3 kilo almışım inşallah bende sağlıkla bebegimi kucağıma alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…