Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

valla canım charla doğru söylüyo kilo almakla bebegin sağlığının alakası yok bak ne guzel süper bi hamilelik geçiriyosun bide bizi gör :) kendimi nasıl hissettiğimi anlatamam sana şipşişkin ayaklar eller tombik bi insan oldum 20 kilo aldım yaaa

22+5teyiz. Ve henüz 1kilo aldım. İnşaAllah çok fazla almam. Şu anda 69buçuk kiloyum

sağolun arkadaşlar fakat bende baştan hızlı gittim taki aynada karnımdan cok başka yerlerimin kilo aldığını farkedinceye kadar... ve bir aydır dikkat ediyorum bu sayede kilo alımımı durdurdum proteğin ağırlıklı besleniyorum umarım böle devam edebilirim.....

ya kızlar bendede garip bi seyler var nasıl anlatsam böyle yerde topragı kumu tası görünce yiyesim geliyo sırf topraga su döküp kuruyana kadar kokluyorum hatta dayanamayıp kil yedim

ya kızlar bendede garip bi seyler var nasıl anlatsam böyle yerde topragı kumu tası görünce yiyesim geliyo sırf topraga su döküp kuruyana kadar kokluyorum hatta dayanamayıp kil yedim

Cinko ve Demir eksikligi oldugu durumlarda olur toprak ve kil yeme istegi. Bence doktoruna danis.

Doktoruma söledim kan hapı verdi ama nafile hala aynıyım ve bu kil heryerde bulunmuyo konya ereğlide var inşALLAH kızımı dogurur dogurmaz cuvalla alıp yicem o dereceyim yani

şaşkınlıkla dinliyorum .. Benim canım hiçbirşey çekmiyor. Midem bulanmıyor.Hiç bir yerim ağrımıyor.Sorun bende sanırım

ay bende durum kötü sanırım zaten 72 ile hamile kaldım 13.haftadayım 3kilo almışım doymuyorum sanki sürekli bişeyler yemek istiyorum ama diyetteyken hamile kaldım onunda etkisi oldu 10 kilo vermiştim bir 6 kilom daha vardı ama artık doğumdan sonra umarım çok kilo almam korkuyorum kendimden.

Doktoruma söledim kan hapı verdi ama nafile hala aynıyım ve bu kil heryerde bulunmuyo konya ereğlide var inşALLAH kızımı dogurur dogurmaz cuvalla alıp yicem o dereceyim yani

:) İnşallah kızın doğunca geçecer o isteğin de boş yere çuval çuval kil yemezsin

Şaka bir yana zor bir durum arkadaşım, inşallah bir an önce geçer.

şaşkınlıkla dinliyorum .. Benim canım hiçbirşey çekmiyor. Midem bulanmıyor.Hiç bir yerim ağrımıyor.Sorun bende sanırım
Çünkü daha 10 haftalık hamilesin. Canının bir şey çekmesi için erken. Belki miden bulanmayabilir benimde nerdeyse hiç bulanmamıştı. Bir yerlerinin ağrıması içinde en az 20 haftalık olman lazım çünkü bebek asıl o zaman büyümeye ve vücudunu zorlamaya başlıyor.

benim haftama göre yorum yapanları baz alarak söylemiştim..İlerisi zorlu ve meşakkatli biliyorum maalesef

37. Haftadayim 14 kilo aldim
Doktor diyet vermişti. Dikkat ettiğim için en az kilomu son ayimda aliyorum. Yoksa 20yle fln tamamlardim herhalde.

ya kızlar ben dün hastaneye gittim başıma geelmeyen kalmadı ultrasona girdm 36+5 haftalık 2.870 grm cıktı kızım 33 haftalıkken 2.270 grm dı 3 haftada 600 gram almış bana cok az geldi ve doktor bebegin karın çevresi küçük kalmıs dedi dopplere yolladı bi sorun cıkmadı nstye taktılar 2 kere sabah 9:30 dan aksam 4 e kadar hastanedeydim size ultarson ölçümlerimi yollasam anlayanınız var mı kafam cok karısık

kilosu normal bence zaten 10 gune 3 kiloyu rahat gecer. bazen doktorlar böyle yapıo insanı korkutuolar nedense...

25 haftalık hamileyim şu ana kadar 10 kilo aldım sizce çok mu almışım

Bence çok arkadaşım yanlış anlama sakın asıl bundan sonra kilo alımı başlayacak çünkü . Biraz dikkat etmeye calisabilirsin. Gerçi eğer çok zayıf basladiysan hamilelige normal de olabilir. Ben 31. Haftanın içindeyim 6 kilo aldım onu bile çok buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…