- 13 Ekim 2014
- 148
- 85
- 23
- 30
ya kızlar bendede garip bi seyler var nasıl anlatsam böyle yerde topragı kumu tası görünce yiyesim geliyo sırf topraga su döküp kuruyana kadar kokluyorumhatta dayanamayıp kil yedim
Doktoruma söledim kan hapı verdi ama nafile hala aynıyım ve bu kil heryerde bulunmuyo konya ereğlide var inşALLAH kızımı dogurur dogurmaz cuvalla alıp yicem o dereceyim yani
Çünkü daha 10 haftalık hamilesin. Canının bir şey çekmesi için erken. Belki miden bulanmayabilir benimde nerdeyse hiç bulanmamıştı. Bir yerlerinin ağrıması içinde en az 20 haftalık olman lazım çünkü bebek asıl o zaman büyümeye ve vücudunu zorlamaya başlıyor.şaşkınlıkla dinliyorum .. Benim canım hiçbirşey çekmiyor. Midem bulanmıyor.Hiç bir yerim ağrımıyor.Sorun bende sanırım
Çünkü daha 10 haftalık hamilesin. Canının bir şey çekmesi için erken. Belki miden bulanmayabilir benimde nerdeyse hiç bulanmamıştı. Bir yerlerinin ağrıması içinde en az 20 haftalık olman lazım çünkü bebek asıl o zaman büyümeye ve vücudunu zorlamaya başlıyor.
kilosu normal bence zaten 10 gune 3 kiloyu rahat gecer. bazen doktorlar böyle yapıo insanı korkutuolar nedense...ya kızlar ben dün hastaneye gittim başıma geelmeyen kalmadı ultrasona girdm 36+5 haftalık 2.870 grm cıktı kızım 33 haftalıkken 2.270 grm dı 3 haftada 600 gram almış bana cok az geldi ve doktor bebegin karın çevresi küçük kalmıs dedi dopplere yolladı bi sorun cıkmadı nstye taktılar 2 kere sabah 9:30 dan aksam 4 e kadar hastanedeydim size ultarson ölçümlerimi yollasam anlayanınız var mı kafam cok karısık
25 haftalık hamileyim şu ana kadar 10 kilo aldım sizce çok mu almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?