Kizlar 15.hafta bitecek ben kilo alamiyorum..hicde almadim...ilk uc ay 3 kilo verdim oylede kaldim...56dan 53e dustum...normalmi sizce?
merhaba canım arkadaşım merak etme inşallah birşey olmaz bende 31 haftalık hamileyim 95 kilo iken hamile kaldım ilk3 ay 5 kilo verdim daha alamadım ama dr bebegimin gelişiminin güzel olduğunu söyledi. bende çok endiseliydim acaba bebeğim gelismiyirmu diye ama çok şükür bebisim iyi inşallah sağlıklı sihhatli uzun ömürlü ve mutlu hayatları olur yavrularimizinKizlar 15.hafta bitecek ben kilo alamiyorum..hicde almadim...ilk uc ay 3 kilo verdim oylede kaldim...56dan 53e dustum...normalmi sizce?
31.hafta 0 kilo...
7.aya kadar aldığım 3 kilo gitti
hamileliğe başladığım kiilodayım:)
Kilolu mu hamile kaldınız? Çok şaşırdım, bebeğin kilosu nasıl peki. Maşallah cidden.
Boyunu bilmiyorum, benim boyumdaysan (1.55) biraz fazla diyebilirim. Özel bir şey yaptın mı, nelere dikkat ettin?69 la başladım hamileliğe kilolu sayılır mı bilemiyorum.
Boyunu bilmiyorum, benim boyumdaysan (1.55) biraz fazla diyebilirim. Özel bir şey yaptın mı, nelere dikkat ettin?
55 kilo ile hamile kaldm daha 9 haftalık ama 5 kilo verdim suan 50 kiloyum eridim eriyorum24+5 günlük hamişim 3 kilo aldım ama kilolu adayım 84 le kaldım 87 oldum şuanda iyi gidiyorum gibi drum çok ii gittiğimi söylüyor diyet yapmıyorum kesinlikle ama ekmek kıstım iyice şekerli şeyler abur cubur yemiyorum meyve su sebze
herkese hayırlı doğumlar inş.
39+4 te normal doğumla bebişimi kucağıma aldım
toplamda 7,5 kg aldım
bebeğim 3,565 doğdu maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?