Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

21+3 günlüğüz.. 60la hamile kaldım... 5 kilo almışımm.. normalmiyizz... bakalım.. kaça kadar giderimiz var..

24 haftalığım ben de 60 ile hamile kaldım, şuan 67 kiloyum, canım sıkılıyo bu duruma.. sanki fazla fazla alıyorumm

Kizlar 15.hafta bitecek ben kilo alamiyorum..hicde almadim...ilk uc ay 3 kilo verdim oylede kaldim...56dan 53e dustum...normalmi sizce?

Kizlar 15.hafta bitecek ben kilo alamiyorum..hicde almadim...ilk uc ay 3 kilo verdim oylede kaldim...56dan 53e dustum...normalmi sizce?
merhaba canım arkadaşım merak etme inşallah birşey olmaz bende 31 haftalık hamileyim 95 kilo iken hamile kaldım ilk3 ay 5 kilo verdim daha alamadım ama dr bebegimin gelişiminin güzel olduğunu söyledi. bende çok endiseliydim acaba bebeğim gelismiyirmu diye ama çok şükür bebisim iyi inşallah sağlıklı sihhatli uzun ömürlü ve mutlu hayatları olur yavrularimizin

10 ağustos p.tesi sezeryanla doğum yaptım 3.200 gr bebeğim doğdu ben 75 kg la doğuma girdim bugün 6. gün 67 kg oldum gebeliğime 60 la başlamıştım bakalım kaç günde eski kiloma ineceğim......

Merhaba hanımlar 32. Haftalık hamileyim ben daha hiç kilo almadım hatta bir kilo daha verdim bebeğim 2 kilo 300 gr boyu 41 cm umarım herşey yolunda gider

Boyunu bilmiyorum, benim boyumdaysan (1.55) biraz fazla diyebilirim. Özel bir şey yaptın mı, nelere dikkat ettin?

boyum 160 falan herhalde tam bilmiyorum ama boyuma göre fazla kilom

7.aya kdr 3 kilo almıştım gebelik şekerinden dolayı bazı şeyleri terk edince kilo milo almıyosun hem sağlıklı beslenmiş oluyorsun

beyaz ekmek ( tam bugday,çavdar vs yemek lazım)
pasta,börek,çörek,tatlı
hamurişi
patates ve her türlü kızartma yasak

bunları bıraktım

yahu ben 3 kilo aldım hiç kilo almadım diyenleri hiç anlamıyorum. nasıl oluyor bu işler.
hamile kalmadan önce gayet fit bir hatun iken şimdi bildiğin yusyuvarlak oldum gidiyorum. hamılelık öncesi nasılsam öyle devam etti herşey.
ama bacaklarım salam gibi oldu kalça zaten maşallah...
31. haftada 16 kilo. hey yavrum hey

55 kilo ile hamile kaldm daha 9 haftalık ama 5 kilo verdim suan 50 kiloyum eridim eriyorum

Merhaba hanımlar ben 34 haftaligim sadece 300 gram almışım.şekerim olduğu için ekmek hamur işi kızartma pirinç yemiyorum yesem bile çok az yemeye çalışıyorum nefsim kalmasin diye. bebeğim çok şükür 2750 olmuş sagligi yerinde nasıl almadım bende bilmiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeter

Slm kızlar bende 18 inci haftadasyım. İlk iki ay 11 kilo verdim arkadaşlar. Sonra bir kilo aldım şimdiye kadar

28.haftadayım 6 kilo aldım. Yavaşladım son zamanlarda iyi gidiyorum sanırım. Zaten Zayıf hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…