Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

yaa bidee ben bişee sorcam doktor 10 gün sonra çağırdı beni ense ölçümü yapılcakmış nası bişee nolur detaylı anlatırmısınız ağrılı bişemi???

yaa bidee ben bişee sorcam doktor 10 gün sonra çağırdı beni ense ölçümü yapılcakmış nası bişee nolur detaylı anlatırmısınız ağrılı bişemi???

2li test için çağırmış.hayır kolay bir işlem.normal ultrasonda bebişin ense kalınlığı ölçülüyor ardından senden kan alıp sonuçlarına göre down sendromu riski olup olmadığına bakılacak.

Demek ben çok kilo almışım. 52 kiloydum, sigarayı bırakınca 4.5-5 civarı kilo aldım. Verdim aldım vs. aradan 3 ay geçti hamile kaldım ve şimdi 19. haftamdayım tam 62 kiloyum. Kusmalarım da çok oldu. Hiç dikkat etmiyorum çikolata, kızartma, hamur işi vs. her şeyden yiyorum. Cola, çay ve katkılı maddeli yiyeceklerden tüketmemeye çalışıyorum genellikle o kadar. Moralim de bozuluyor ama yesem bir türlü yemesem başka türlü..

Merhaba.Bende yazayım dedim:) 18 haftalık hamileyim 62 ile hamile kaldım 66 yım şuan.Romatizmam var fazla kilo almamam lazım.arkadaşlar bir şey daha sorayım sizlere.. iki doktora gittim 10 gün içinde ikiside cinsiyetinin henüz belli olmadığını önümüzdeki aya belli olacağını söylediler.herkes nasıl öğreniyor ya

Son düzenleme:
16+5 günlük hamileyim şimdiden 5 kilo aldım,kredimi erken tükettim galiba,sonlara doğru dahada fazla kilo alınıyo.cinsiyeti bizde öğrenemedik genellikle 16.haftada artık belli oluyo ama bizimkini uygun pozisyonda yakalıyamıyoruz

ay çoğunuzun kilo alımı çok güzel imrendim valla.ben ilk hamileliğimde 18 kilo aldım.şu an 2.ye hamileyim buna kilolu hamile kaldım.inşallah çok almam.biraz dikkat ediyorum.hayırlısı allahtan ne deyim

ben 5 haftalık hamileyim şimdiden 2-3 kilo almışım....tombik anne olucam galiba...öle olsun istiyorum zaten...

bende 15 haftalık hamileyim ama aynı yerimde sayıyorum
hala 55 bir yukarı çıkamadım ki

he ben de 5. aya dek 2 kilo aldıydım da sonradan bi coştum:) herkes farklı oluyo 34 haftalıkken (2 gün önce) toplamda 16 kilo almış bulunuyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)

ben 18+4 günlük hamileyim. 1,5 kilo almışım.. ama dikkat ediyorum..doktorum sayesinde.. :)

31 haftalık hamileyim 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum ilk ay 2 kilo aldım sonra bulantılar başladı ve kilo alımı durdu. sonra her ay azar azar gitti. yarım yada 1 alıyodum son ay yine fazla aldım daha 2 ayım var 15 kiloyu bulurum galiba.

31+0 yani 32 haftalık hamileyim dün tartıldım ve inanmadım 15 kilo almışım ağlamak istiyorum daha geçen ay 10 kilo idi yani sadece 1 ayda 5 kilo almışım bir ayım daha varaslında vucudumda kilo olarak bişi gözükmüyo karnıma top koymuşlar gibiyim inşalllah bebeğim beslenmiştir neyse herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…