Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

İlk gebelikten dolayı mıdır bilemem ama tam gaz devam kilo almaya... 18. haftamdayım ama, böyle giderse son aya kadar kaç kilo alırım düşünemiyorum artık...

Bende 7 sene önce ilk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almadım. Aradaki 4 ayda 16 kilo alıp 88 ile doğuma gittim.

Bu sefer 77 ile hamile kaldım. 6 ay resmen peynir, ekmek, makarna, tost gibi kuru gıdalarla beslenebildim. Allah'tan haşlanmış sebze ve kırmızı et konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Onları da sık sık yedim. Ne meyve ne vitamin hiçbirşey alamadım. 33.haftamdayım ve 4 kilo aldım toplamda. Bakalım kaç ile bitecek?

Ay ne guzel bende umarim fazla almam ilk 4ay 5 kilo verdim onlari yeni aldim 72 ile hamile kaldim simdi ac karnima 73 kiloyum cok korkuyorum fazla alicam diye cok takintimda var digerlerinde cok aldim cunku bide benim hep hamileliklerden kaldi kilolar 2 dogumdan 20 kilo kaldi dusunun

Hiç takıntı yapmayın bence. Yemek yiyebilmek ne büyük lüksmüş ben bu gebeliğimde anladım. Keşke başından beri adam akıllı beslenebilseydim de kilo alsaydım diyorum. Gerçi çok şükür ben beslenemesem de oğluşum benden herşeyi silmiş süpürmüş. Maşallahı var 2 hafta önden gidiyor ölçüleri Düşünsenize hem sizin hemde bebeğinizin kilo alamadığını ?

24 haftalığım 8 kilo almışım
54 le hamile kalmıştım 62 geliyorum ((
İlk hamileliğimde 50 kilo ile kalıp 66 ile doğum yapmıştım. Hatırladığıma göre 30 haftalıkken de 9 kilo almıştım.

49 la başladım 55 im... 6 kilo almışım. hayatimda 50 yi görmemiştim. takiyorum kafaya

11. Haftadayim ve 3 kilo aldım iştahim çok açık deli gibi yemek yiyorum böyle giderse sonum fena olacak

Ne mutlu size bende bugun saat 3te renkli ultrasona gircem bakalim insallah sagliklidir cimcimem hayirlisi artik dediginiz gibi caninin her istedigini yiyebilmek cok guzel rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin

Ne mutlu size bende bugun saat 3te renkli ultrasona gircem bakalim insallah sagliklidir cimcimem hayirlisi artik dediginiz gibi caninin her istedigini yiyebilmek cok guzel rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin

Eee nasıl geçti ultrason herşey yolundadır umarım?

Tesekkurler guzel gecti hersey normal gorunuyo cok sukur.. şu 20li haftalar bi bitseydi

Oh oh maşallah :) Geçer geçer 20'li haftalarda geçer 30'larda :) Hazırlıklar falan derken hepsi geçiyor ya son birkaç hafta yavaşlıyor sanki :)

Oh oh maşallah :) Geçer geçer 20'li haftalarda geçer 30'larda :) Hazırlıklar falan derken hepsi geçiyor ya son birkaç hafta yavaşlıyor sanki :)

Insallah yaa 2 cocuk bide karnimda bide demir eksikligi b12 eksikligi cok yorgun hissediyorum kendimi hep uykusuz

Insallah yaa 2 cocuk bide karnimda bide demir eksikligi b12 eksikligi cok yorgun hissediyorum kendimi hep uykusuz

Allah kolaylık versin ya. Benimde 7 yaşında kızım var. Allah'tan büyüdü artık da bana fazla bir derdi yok kuzumun. 7 sene önce daha gençtik heralde hamilelik hoplaya zıplaya geçmişti. Şimdi hergün bir yerim ağrıyor benimde :)

Slm kızlar bende 12 haftalik hamileyim çok mide bulantısı yaşadım 4 kilo verdim en son 23 aralıkta 9 haftalik tim 4 kilo verdim cuma günü tekrar gidicem bakalım kaç kiloyu m bu süre zarfı içinde ne yediysem hep çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…