- 23 Ocak 2015
- 100
- 21
- 18
- 37
Bende 7 sene önce ilk gebeliğimde 72 ile hamile kaldım. İlk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almadım. Aradaki 4 ayda 16 kilo alıp 88 ile doğuma gittim.
Bu sefer 77 ile hamile kaldım. 6 ay resmen peynir, ekmek, makarna, tost gibi kuru gıdalarla beslenebildim. Allah'tan haşlanmış sebze ve kırmızı et konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Onları da sık sık yedim. Ne meyve ne vitamin hiçbirşey alamadım. 33.haftamdayım ve 4 kilo aldım toplamda. Bakalım kaç ile bitecek?
Ay ne guzel bende umarim fazla almam ilk 4ay 5 kilo verdim onlari yeni aldim 72 ile hamile kaldim simdi ac karnima 73 kiloyum cok korkuyorum fazla alicam diye cok takintimda var digerlerinde cok aldim cunku bide benim hep hamileliklerden kaldi kilolar 2 dogumdan 20 kilo kaldi dusunun
Hiç takıntı yapmayın bence. Yemek yiyebilmek ne büyük lüksmüş ben bu gebeliğimde anladım. Keşke başından beri adam akıllı beslenebilseydim de kilo alsaydım diyorum. Gerçi çok şükür ben beslenemesem de oğluşum benden herşeyi silmiş süpürmüş. Maşallahı var 2 hafta önden gidiyor ölçüleriDüşünsenize hem sizin hemde bebeğinizin kilo alamadığını ?
Ne mutlu size bende bugun saat 3te renkli ultrasona gircem bakalim insallah sagliklidir cimcimem hayirlisi artik dediginiz gibi caninin her istedigini yiyebilmek cok guzel rabbim isteyen herkese evlat nasib etsin
Eee nasıl geçti ultrason herşey yolundadır umarım?
Tesekkurler guzel gecti hersey normal gorunuyo cok sukur.. şu 20li haftalar bi bitseydi
Oh oh maşallah :) Geçer geçer 20'li haftalarda geçer 30'larda :) Hazırlıklar falan derken hepsi geçiyor ya son birkaç hafta yavaşlıyor sanki :)
Insallah yaa 2 cocuk bide karnimda bide demir eksikligi b12 eksikligi cok yorgun hissediyorum kendimi hep uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?