Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

gulennnnnn al canım allllllll mankenkıge veda et bakımmmmmmmm...............afıyet ols bebıse......
bende 26 ıçındeyım 14 kılo aldım üçüzlrım olucak ınşşşşşşşşş kocaman karnım var...............
hıç telas etmeyın yırmı kıloya kadar yolu var zatebn cogu su sıslık .........doğumla cogu gıdıyo yetrkı bebışler ıyı olsssssssss............

kızlar 10+5 teyim ve 48 kiloyla hamile kalmıştım şimdi elektronik tartı tam 50 gösteriyor.şimdiden 2 kilo.sizce normalmi

ben 47 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 43 kiloya dustum simdi 21. haftadayım 46 kiloyum simdi 43 kilodanmı baslıycam aldıgım kıloyu saymaya yoksa eskı kılomdanmı?

ben 47 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ay 43 kiloya dustum simdi 21. haftadayım 46 kiloyum simdi 43 kilodanmı baslıycam aldıgım kıloyu saymaya yoksa eskı kılomdanmı?

benim drum verdiğimi saymıyordu dolayısıyla bende saymıyorum sayıyor olsam komik kg alımım çünkü 88 le kaldım 91,5 şuanda 92,5 la biticek 14 gün son çünkü
4 kg almış oluyorum :)
dr böyle kabul etmiyor
88 den 84 e düştüm
84 le kalmıştın hamiş diyor

75 le hamile kaldım 14+5 haftalığım 69 kiloyum :sinifsinif::bbo:senağlama
ama doktor bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi:ecrin_bebek:

54 le kaldım
68 kiloyum
23 haftalığım
14 kilo aldım öküz oldum

38+0 da toplamda 7,5 kg almış ve 91,700 olmuştum
39+0 da kontrolümüzde 91,300 çıktık haftada okadar çok yememe rağmen üstelik 400 gr vermişim şaşırdım kaldım son aylarda çok alınır yalan arkadaşlar dikkat ettimi hiç bişey olmuyor ben toplamda şuanda 7,5 diyim yine bukadar aldım
son 1 haftamız ve 3 gün daha bekliycez gelmesse yani en uzun 10 gününmüz var 1 kg alsam 8,5 la tmm buiş

26. haftanın içindeyim ve 6 kilo aldım...
Nasıl oldu anlamadım ama 22-25. haftalar arası tam 3 kilo almışım
Şimdi geri durdu 25. haftadan beri aynıyım, umarım biraz daha durmaya da devam eder.

bende 55 kilo ile hamile kaldım 12 haftalığım ve hala 55 kiloyum.Bebek gayet iyi durumdaymış ama ben çok kusuyorum.

21+3 haftalığız 62 kiloyla hamile kaldım 70 olmuşum ilk bebeğimde 9 ayda 19 kilo almıştım bakalım bunda daha ne kadar alacağım

17 haftalığımm bana göre 5 akannehir
doktoruma göre 8 kilo aldımm akannehir
son iki hafta da 3 kilo almayı nasıl başardımm şaşırdımm
doktor da şaşırmış kii
AZ YE dedi:gitme:
[/B]

slm kızlar ben 34.3 gunluk hamıleyım 57 ıle hamılelıge basladım toplam suana kadar 15 kılo aldım amannn bebeiımın canı sagolsun verırırız elbetcokacimcoook

13 haflalık oldu benim. Gebe kalmadan önce de 68 dim hala 68im. Mide bulantısı ve kusmam oldu oyüzden heralde şimdilik kilo almamam normal. Kaçıncı haftadan sonra kilo alımı başlarki?

Kızlar ben çok kilo aldım acayip canım sıkıldı..zaten çok çabuk kilo alan birisiyim...

11 haftalık hamileyim vee 5 kilo aldım şimdiye kadar ..çokd ayemiyorum ama off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…