Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

18 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce istemeyerek verdiğim bir 10 kilo vardı hamilelikle beraber 12 kilo almış oldum boyum 1.77 ve şu an ki kilom 68 ama birden bu kadar çok kilo almış olmam beni korkutuyor acaba verdiğim kiloyu mu aldım yoksa sağlıksız giden bir hamileliğim mi var bi fikri olanlar bana yardımcı olsunlar :çok üzgünüm:

17 haftalık hamileyim, biraz kilolu başladım, ilk 3 ay 4 kilo verdim.. ve daha almadım.. dikkat ediyorum ama birden hızlı ve fazla kilo almaktan da korkuyorum.

canim normadir birden kilo alman. ben 6. ayimda birden 3 kilo aldim sonra normale dondu. hamur islerini skeri vs yag stoklayan seylerden uzak dur bebegin için olan sayglikli gidalari tuket ins. alinan kilolarda dogumdan sonra emzirirken gidiyor zaten..

ilk gebeliğimde 56 ile hamile kalıp 75 ile bitirmiştim. Bunda 68 le hamile kaldım ve şu an 72 kiloyum. 23. hafta bitti. Ama şimdiden zor hareket ediyorum.

kilomun daha sonra kalması önemli değil bir şekilde zaten verilir ben sağlıki açıdan biraz endişeliydim fazla yemek yiyemiyorum daha doğrusu kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum bu da beni aparatif şeylere yönlendiriyor biraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım içimi ferahlattın valla çook tşk ederim :):Saruboceq:

walla herkes az kilomu almış ne? ben 25.haftadayım 8 kilo birden aldım.ıyki boyum var yoksa topaç gibi olacaktım heralde.Acayip karnım acıkıyo.Kendime engel olamıyorum böyle gidersem doğuma kadar rahat 14 kilo almış olurum heralde.canım acayip tatlı isitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…