Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

21. haftamdayim 6 kilo almisim:S hep benim dikkatsizligim gecen ay 1 kilo aldim bu ay 3 kilo...cok cikolata yedim ondan oldu biliyorum ve bi daha asla yemiycem zaten bi faydasi yok..kendi kafasizligimi cekiyorum bndan sonraa cook dikkat etmem gerekcek

23. haftadıyım şuana kadar 4 kilo aldım. ilk zamanlar bulantılar nedeniyle vermiştim ama bi süredir, almaya başladım umarım abartmam

ilk 20 haftayi 3 kiloyla tamamlamistim sonrasinda istemedende olsa hizli kilo alma dönemine giriliyo
bugün 36.haftayi bitiriyoruz ve 12 kilo almis vaziyetteyimakannehir

ayy en çok kilo alan benim galiba 23. haftadayım 12 kilo aldım mafoldumben

o kadar dikkat ediyorum yine kilo alıyorum ne yapıyosunuz siz arkadaşlar :çok üzgünüm:

23. haftadayım 4,5 kilo aldım.
ılk 14 hafta hiç almamıştım ama sonra bulantılar bitti ve almaya başladım.

Valla ben özel birşey yapmıyorum, her zaman yediğim gibi yiyorum, tek farkı hergün yarım litre süt içip mutlaka 3-4 adet meyve yiyorum. Bir de günde 2-3 tane ceviz, badem yiyorum.
Umarım hamileliğimin sonuna dek normal sınırlar içinde kilo alırım.

kahvaltı
öğle yemepi arası meyve
öğlen yemeği
ara ögün bazen simit bazen hafif ekmek arası
meyve yine akşam yemeği
meyve
günde 2 itre su
3 bardak süt
bazen kestane bazen patlamış mısır
makarna pilav yemiyorum asla
ama buna ragmen 13 kilo adlım
53-54 arasındayken transfer yapıldı tüp bebekle hamile kaldım
7 haftalıkken 57.5 kiloydum
16 haftalıkken 61.5
20 haftalıkken asıl şok 66.60 kilom

birazda yapı meselesi herhalde. Bende hamileliğimin başından beri aynı beslenme temposundayım ama 24. haftanın bitmiyle aşırı kilo almaya başladım. 26. haftam dolucak ben 10kg aldım. Birde ben hergün 2 saat yürüyorum. haftada 2 kez 1 saat yavaş yavaş yüzüyorum. kendimi teselli etmeye çalışıyorum patlak çatlak yok diye. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…