Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Bi ara ipin ucunu kaçırdım ve baya aldım ama artık kontrol etmeye çalışıyorum. Son iki ayda 2kg alarak bunu başardığımı düşünüyorum. 30 haftalık hamileyim ve 12kg aldım. son 10 hafta bakalım neler olucak. Kızımda 1.400kg olmuş teyzeleri

23.haftamdyım 5 kg aldım.kayınvaldem yediriyo kalorili şeyleri,sürekli kızartma,pasta börek.sanırım kalan 17 haftada 15 kg filan daha alırım bu gidişl.

35 haftam bitti,15 kilo aldım..3 haftam var 17 kiloyla biter bu gidişle...ama takmıyorum,nasılsa gidicek bu kilolar..

bugün itibariyle 14+4 günlügüm ve 800 gr aldim.bende kilolu hamile kalanlardanim.hamile kaldigimda 74 tüm simdi 74,8 oldum...insallah fazla kilo almam.....:):):):):)

ben 55 kiloydum. 29. haftam bitmek üzere. toplam 8 kilo aldım. doktorum çok almışsın dikkat dedi. moralim bozuldu ama yine de acaip iştahim var.

arkadaşlar bende henüz 2.5 aylık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde 59 kiloydum şuan 63.Galiba hızlı kilo alıyorum ve iştahım çok açık fazlasıylada alıcam gibi görünüyo.Elevit kullanıyorum acaba onunda iştah açmada ve kilo aldırmada bi etkisi varmıdır?

33+5 haftalık hamileyim.sportif bir vucudum var ve tam 17 kilo almışım.almışım diyorum çünkü görünürde sadece kocaman bir göbiş var.ne popo ne göğüs hiç bişiy yok.herkes şokta.tartı 17 gösteriyor ama nerede bu kilolar diyolar.dert etmiyorum zaten.20 yi geçerim heralde bu gidişle sırnaşık şey

canım bende senin gibiyim 35+6 dayım 15 kilo aldım,ama her gören nerenden aldın diyor sadece göbeğim var o da çok büyük değil ...herkez 6-7 aylık sanıyor göbeğimi..bende hamilelikten önce çok spor yapardım,çok sıkıydı vucudum ben ona bağlıyorum..benimde 17 kiloyla bitecek galiba...:içelim:

27 haftaligim 10 kilo aldim ama artik dert etmiyorum cünkü bebisim simdiden 1 kiloyu gecmis hersey onun icin...eltimde 22 kilo almisti ama 1 ay sonra hicbiseyi kalmadidert etmeyelim yaa...bence bu yapisal bir durum cünkü zaten fazla yemek yemeyi sevmem asirida yemiyorum ama oluyo iste

Selam.. Bende kilolu bi hamileyim. 3 aylık hamileyim 2 kilo verdim : 83 düm 81e indim. ıştahım pek yok birde bademcik şişinc bişi yiyemez oldm sadece meyv ile besleniyorum. doktor bi kaç ay sonra alıcaksın dedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…