Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

galiba şişkinlik benimkisi..su içmeye çalışıyorum ama 2 litre içemiyorum yinede. başka ne yapmak gerekir bu şişkinlik olmaması için acaba?

Canım süpersin bence:))
Ben 29. haftamdayım 7-7,5 kilo aldım

sagol canım.yedigimle doyuyorum.ekstra yemek ihtiyacı duymuyorum sanırım ondan az aldım.ilk hamileligimde yerdim ama birtürlü doymazdım.ondada 20 kilo almıştım.hamileliker farklı oluyormuş gerçekten birbirlerine benzemiyorlar...

18 haftalık hamileyim 40. 1 KIRK KİLO BİR GRAMLA HAMİLE KALDIM ŞUAN İSE 50 KİLOYUM YAKINDA DOKTORUM DİYET VERECEK

sevgıcan neden dıyet verdı doktoyrun bu kadar az zamanda çok aldıgın ıcın mı ben de su an 42 kıloyum acıkcası hamıle kalırsam 50 ye kadar max çıkmak ıstıyorum bı akslık olmazsa sen nasıl bu kadar aldın pekı

35+1 im 60 kiloyum şu anda toplam 12 kilo aldım hedefim 15 kilo umarım daha fazla almam opuyorumnanaktan

11kg aldım 27+5 52 kg idim.. 63 oldum

Son düzenleme:
16 haftalık hamileyim.hala 2,5 kilo eksideyim.62.5 ile hamile kaldım 3 kilo verdim..Şimdi 60 kiloyum..zaman bize neler gösterecek bakalım..

Son düzenleme:
21 haftalık hamileyim. 4 kilo vermiştim, bu haftaki kontrolümde 500 gr daha vermişim.. toplamda - 4.5 kilodayım :) ama bebeğim iyi maşallah..

27 + 0 haftalık hamileyim. 7 kilo aldım. Bebeğim 1-2 hafta ilerde gidiyor. Sağlıklı doğsun kilolara razıyım. Elbet bir şekilde veririz.

bende 14 haftalık hamileyim ama 8 kilo verdim 62 ydim 54 e düştüm sabah baktım yarım kilo daha vermişim 53,5 olmuşum hep bulantı ve kusmadan oldu düzelmedi de bi türlü kilo vermek güzelde bebeğe zararı olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…