Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Benim kilomda ve görüntümde oynamalar oluyor sürekli.Çok tutarlı gittiği söylenemez ama şimdlik 4,5-5 kilo arasında gidip geliyorum 26 haftadayım.Bundan sonra dahada hızlanacak sanırım kilo alımı.Rahatsızığımda kilomun oynamasında etkili oluyordur belki.Hakkımızda hayırlısı olsun.Bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar alınıyor veriliyor bir şekilde Allahın izniyle.

Haklısın canım çok dert etmemek gerek önemli olan bebeklerimizin sağlığı.Yemek miktarında artma olmasada kiloda artış oluyor garip bir şekilde.Bu da hamileliğin cilveleri.Benim çevremde 30-25 kiloyla doğuma gidipte bir kaç ay sonra sıfır göbekle dolaşan bir çok arkadaşım var.Boşverin hamileyken çok takılmayın kilolara....

valla canim artik takmiyom napim taksamda aliniyo takmasamda strese bari girmem

valla canim artik takmiyom napim taksamda aliniyo takmasamda strese bari girmem

Doğru söylüyorsun canım.Bırak boşver şurda kaç ay kaldıki zaten minişleri kucağımıza almamıza.Hayırlısıyla sağlıcakla doğsunlarda inş. arkalarında koşturmaktan kilo falan kalmaz......

11 haftalık hamileyim şimdilik 1 kilo aldım
ama bundan sonra hızlı kilo alacak gibiyim, ağzım hiç durmuyor çünkü

10 haftalık hamileyim 1 kilo almışım.iştahım aynı ama üç haftadır düşük riski nedeniyle yatıyorum.hareketsizlikten kilo aldım galiba.karnım baya şiş. kiloyu sadece alt bölgeden aldım. üstüm aynı sadece yanaklarım biraz daha toplu. orantısız kilo almaktan nefret ediyorum.aslında kilom az 47-48 kiloyum ama oturduğum zaman göbeğim fırlıyor, yanlarda öyle..popomda baya büyüdü.gören herkes aynı fikirde..klava:

31+1 günlük hamileyim 12 kilo aldım 64 le başladık sayılır 76 yım aslında 66 ile başladım ama ilk hafta zayıfladım 64 oldum şimdi 76yız:))

1 kilo aldin ve göbegin firladi ve yanaklarin tombullasti hee bu nasil 1 kiloymus böle....ayrica 48 kilo cok normal güzel kilo...yanlarin falan cikmaz ya eminmiisin??sana öyle geliyordur....

Merhaba bayanlar,

Bende 62 kilo ile ile hamile kaldım henüz benim kuzum küçük 7 hafta 2 günlük bende 2 kilo aldım gidişat pek iyi görünmüyorum sanırım :çok üzgünüm:

Ama her ne olursa olsun bebeğim sağlıklı olsun ve inşallah bende normal doğum yaparım da gerisi boş :lepi:

toplamda aldıgım kılo 5 oldu...
29.haftanın ıcındeyım
aslında 7 kılo almıstım ama seker ıcın dıyete basladıgımdan berı 2 kılo wermısım 5 kılo almıs oldum sonucta :ecrin_bebek:

1 kilo aldin ve göbegin firladi ve yanaklarin tombullasti hee bu nasil 1 kiloymus böle....ayrica 48 kilo cok normal güzel kilo...yanlarin falan cikmaz ya eminmiisin??sana öyle geliyordur....

:) bende anlamadım yanaklarım nasıl şişiyor bir kiloda. bikaç gün süren mide bulantılarım olmuştu, birgün hiçbişey yiyemedim istifra ettim obirgünde yanaklarım göçtü resmen,herkes kilo verdin dedi.şimdide yanaklarım hemen şişti.karnımın şişliği gazdan dolayı galiba, yoksa kilom ideal benim için.hep zayıf olmaya alıştığım için ilerde böyle orantısız kilo almaya devam etmek istemem ama napalım bebğin sağlığı en önemlisi.3 haftadır yatıyorum hiç hareket etmiyorum ondan olabilir.eşimde farkediyor yanakların tombullaştı,göbeğin çıktı diyor ama tartıda sadece 1 kilo almış görünüyorum..:CüvCüv:

22. haftadayım 67 ile başladım 78 kilodayım ( ınanılmaz hızlı kilo alıyorum ...Bulantım,kusmam hiç olmadı .Aslında benimki kilodan çok ödem gibi görünüyo.Şeker yüklemesini de erkene aldı doktorum bu sebepten ama şükür şeker de çıkmadı.Ben çok fazla takmıyorum ama herkes yorum yapıyo ve ister istemez sıkıntı oluyo.Umarım son aylarda almam daha fazla mafoldumben

tabiki kiloya dikkat etmek gerekiyo ben cok aldim ama 4 ve 5. ayda firladi cünkü herseyi yedim cikilotaya hayir demedim aklim basima geldi yaklasik 2 aydir dengeliyorum....anliyorum sen hep zayif oldugun icin 1 kilo bile seni rahatsiz etmis olabilir..bide vücut siskinlikte yapabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…