27 haftaligim 10 kilo aldimama artik dert etmiyorum cünkü bebisim simdiden 1 kiloyu gecmis hersey onun icin...eltimde 22 kilo almisti ama 1 ay sonra hicbiseyi kalmadi dert etmeyelim yaa...bence bu yapisal bir durum cünkü zaten fazla yemek yemeyi sevmem asirida yemiyorum ama oluyo iste
Haklısın canım çok dert etmemek gerek önemli olan bebeklerimizin sağlığı.Yemek miktarında artma olmasada kiloda artış oluyor garip bir şekilde.Bu da hamileliğin cilveleri.Benim çevremde 30-25 kiloyla doğuma gidipte bir kaç ay sonra sıfır göbekle dolaşan bir çok arkadaşım var.Boşverin hamileyken çok takılmayın kilolara....
valla canim artik takmiyom napim taksamda aliniyo takmasamda strese bari girmem
10 haftalık hamileyim 1 kilo almışım.iştahım aynı ama üç haftadır düşük riski nedeniyle yatıyorum.hareketsizlikten kilo aldım galiba.karnım baya şiş. kiloyu sadece alt bölgeden aldım. üstüm aynı sadece yanaklarım biraz daha toplu. orantısız kilo almaktan nefret ediyorum.aslında kilom az 47-48 kiloyum ama oturduğum zaman göbeğim fırlıyor, yanlarda öyle..popomda baya büyüdü.gören herkes aynı fikirde..klava:
1 kilo aldin ve göbegin firladi ve yanaklarin tombullasti heebu nasil 1 kiloymus böle....ayrica 48 kilo cok normal güzel kilo...yanlarin falan cikmaz ya eminmiisin??sana öyle geliyordur....
:) bende anlamadım yanaklarım nasıl şişiyor bir kiloda. bikaç gün süren mide bulantılarım olmuştu, birgün hiçbişey yiyemedim istifra ettim obirgünde yanaklarım göçtü resmen,herkes kilo verdin dedi.şimdide yanaklarım hemen şişti.karnımın şişliği gazdan dolayı galiba, yoksa kilom ideal benim için.hep zayıf olmaya alıştığım için ilerde böyle orantısız kilo almaya devam etmek istemem ama napalım bebğin sağlığı en önemlisi.3 haftadır yatıyorum hiç hareket etmiyorum ondan olabilir.eşimde farkediyor yanakların tombullaştı,göbeğin çıktı diyor ama tartıda sadece 1 kilo almış görünüyorum..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?