Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

17+5deyim,85ile hamile kaldım,72 kiloyum,normal doğum yapmayı çok istiyorum,bulantılarım halen kesilmedi ancak 1 haftadır güzel beslenebiliyorum,hedefim doguma kadar en fazla 5kilo almak,umarım becerebilirim :)
başda çok üzülüyordum kilo veriyorum diye ancak bebeğin gelişiminde sıkıntı olmadıgını ögrenince,ne yalan söyleyim sevindim bile.

bende 13 kg verdim,bebeğimin sağlığı ile ilgili bir sıkıntı yok,inşallah olmazda,17.haftam bitiyor,halen bulantı,kusma devam ediyor,umarım biran önce düzeliriz,ben birde bayağa kiloluydum,çevremdekiler dalga geçiyor,sen rejim yapmak yerine hamile kal diye,
boyumda 1.70 hiç göbek çıkmadı,insanlar sen hamile değilsin,bizi kandırıyorsun diyorlar kaydirigubbakcemile5

ben ilk kızıma 46 ile hamile kadım 65 ile dogum yaptm kızım 3.5 kg oldu normal yollarla.
kızım 20 günlğktü 56 kiloya indim otomatikmen, sonra 6-7 ay a eski halimden bile zayıf oldum 4 ayda 8 kilo ben anlamadan gitti.
suan yiine gebeym 47 ile kaldm 13 haftalıgım hiç kilo almadm.
benim arkadas var burda o 4 aylık suanda 15 günde 3 kilo almıs ama o gece yemek yemeye baslamıs
doktor bulantı haplarını bıraktırdı çok kilo almıssın diye ama cok.

çok ilginç benim bir arkadasımda dogum boyunca 3 kilo almıstı oda bebeke gitmiş öyle olanlarda cok şanslı ama ben kilo almak istiyorum hedefim 25 kg bu sefer cünkü ben cok cabuk kilo veriyorm ve kilo alamıyorum.

bende 23 haftalık gebeyim. 10 kilo aldım. çok dikkat etmeme rağmen bünyem hemen kilo yapıyo.

merhaba kızlar
bende 2.bebeğime 17 haftalık hamileyim 67kg.la hamile kaldım şu anda 71kg.biraz fazla fakat hamile kalmadan önce pcos hastasıydım 9 kilo vererek 67 kg.inmiştim. o yüzden rahat kilo alıyorum birde dr. um hamileliğimin başından beri nerox-b kullandırıyor. o yüzden hiç bulantım olmadı. inşallah hamileliğim sonunda 15 kg.geçmem.
Hepinize bebişlerinizle bol sağlıklı günler.

bu konuyu her açtığımda tekrardan yazıyorum ama zaman geçiyo ve kilom değişiyo:) 65le hamile kaldım ve şimdilerde 80 kiloyum..kızımda 3kiloyu geçti maşallah..20 kiloyu tamamlamadan bitiricez inşallah gebeliğimi..

bence 50 kiloya inmeden gebe kalmayın 65 - 70 ile baslayıp öyle kalcanızı sanmayın 90 allah kerim ...
emziriken zaten tavana çıkıyo kilolar anlayamıyorm kiloluları.
ben hiç hayatım 65 üstüne cıkmadm o da hamilelikteydi.
tabi ben herkes gibi yemiyorm, ekmek olayı yok denecek kadar azdır bende yağlı yerim aslında
ama olmadı mı olmuyo bünyem yakıyo yediğimi.

ilk 5 ay çok kilo aldıysanız emin olun 9 a kadar onun 2 katı alınıyo cünkü son aylarda yediğini bilmiyo insan acayip iştah kabarıyo,
yemek yemek yemek gööz baska bişey görmüyo ilk 4-5 ay aman kilo almamaya calısın 2-3 ü geçmesin
yoksa vücudumuz mahfoluyo bide almaya yatkınsa, bebeğin alcagı en fazla 4 kilo biraz suyu oluyo işte
kalanı bizim

30 haftalık hamileyim ve tam 8 kilo almışım..
Bu haftalarda 5-6 kilo almış olmayı isterdim ama 7. ayda iştahım pek açıldı (tatlıları yedim durdum) ve 3 kilo birden alıvermişim bir ay içinde.
Doktorum da toplamda aldığın 8 kilo normal, ama bir ayda 3 kilo almışsın dikkat et de kalan aylarda da üçer üçer alarak gitme dedi.

kızlar ne guzel demıssınız evet ılk aylarda hiç almamanız gerekır son aylarda onune gecılmıyorsa ılk aylarda abartmayın,zaten ilk3 ay bebek sadece annenın depolarını kullanıyormus ,sonrasında anneden alıyormus dolayısıyla ılk aylarda aldığınız kızlar sıze kalıyor benden soylemesı
bende hıc almamak için ne gelırse yaparım bakalım,su an da zaten normalınde kontrolluyum kendımı frenleyebılıyorum hamılelıkte daha bı dıkkatlı olacam benden soylemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…