Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

52,5 kiloyla hamile kaldım 14. haftadayım ve yaklaşık 56 kiloyum. Öğretmen olduğum için 2,5 aydır evdeyim(yaz tatili) ve sadece yatıyorum. Bir de kiloları hep kalçama ve bacaklarıma aldım

67 kıloyla hamıle kaldım 64de düştüm ılk aylarda cok mıgde bulantısı cektım suanda 66kıloyum 22+6gunlugum artık mıgdem ıyı guzelde beslenıyorum ama kılo alamadım:1no2:

10.Haftada 56.7i idim
bugün 12hafta 58.3
53 ile gebe kalmıştım

37. haftadyım 10 kilo aldım hatta bir hafta arayla gittiğim kontrolümde 400 gr zayıflamışım ama bebek 350gram almış şaşırdım :)

39. haftaya girdim. Büyük ihtimlle 4 gün sonra kavuşacağım bebeğime. 12 kilo aldım. 60 kilo ile hamile kaldım. 72 kiloyum.

eyvah eyvah!!! 37haftalık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım. şimdiki kilom 74. nasıl geri veririm bu kiloları bilmem.

Aynen şekerim... 36+2 haftalık hamileyim 56 ile başladım ve şuan 76 kiloyum... .. Minyon tipliler hamileliğinde daha çok kilo alabiliyormuş... e vermesine gelince 5 ay sonra tekrar heberleşiriz .... kaydirigubbakcemile3

bende 20 haftalık hamileyim 58 kiloydum şimdi 64 çok almışım bende sizleri görünce utandım kendimden çok korkuyorum çok fazla kilo almaktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…