Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

CANIM SANA YAZDIM AZ ÖNCEKİLERİ GERÇEKTEN DİKKAT ET DAHA YOLUN BAŞINDASIN BU ARADA BENDE 11 HAFTALIK HAMİLEYİM TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAYACAĞIM İÇİN KORKUYORUM

25+3 günlük hamişim bir prensesim olacak ilk bebeğim.... 52 kg idim 60 oldum :) daha 15 haftam falan var 70 olacam bu gidişle galiba çünkü hiç boğazım durmuyor devamlı tatlı şeyler istiyor durun bakalım sonuç ne olacak :)

37 haftalık hamileyim 59 kiloyla başladım şu an 79 kiloyum yani 20 kilo aldım senağlama çok aldım biliyorum ama doymuyorum elimden gelen bişi yok üzgünüm

bn 22 haftalik hamişim 1 kilo aldım daha fisfisfis

Kızlaaar ben tam 30 kg.aldım 38 haftada ama kilo alımım 20.haftadan sonra başladı hele son 2 haftada 5 kg.aldım şimdi kızım 5.5aylık ve doğum yapıp geldiğim lkilodayım hala...verilir demeyin verilmiyoo dikkat edin noluur

anammm ben 31+3 gunluk hamileyim vee 15 kg aldım :kedi: tam obez oldum yaniii:gitme:

CANIM SANA YAZDIM AZ ÖNCEKİLERİ GERÇEKTEN DİKKAT ET DAHA YOLUN BAŞINDASIN BU ARADA BENDE 11 HAFTALIK HAMİLEYİM TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAYACAĞIM İÇİN KORKUYORUM

Canım baktılar o ihtimale ama çıkmadı. Vücudumun fazla progesteron ve östrojene verdiği tepkiymiş. Şöyle söyleyeyim, ayakkabılarımın hepsi sıktığı için bir numara büyük ayakkabı almak zorunda kaldım, yüzüklerim falan olmuyor. Bu aldıklarımın hepsi kilo değil çok büyük ihtimal çünkü ben kilo aldığım zaman heryerime alırım bunlar nerdeyse sadece göbeğimde toplandı. Tahminen ödem+kilo+gaz+bebiş bileşimi kocaman bir göbüşüm varlaelaelaelaelae Şu anda hamile eteği var üstümde mesela..Bir de sigara içmemek için de yiyorum biraz sanırım bulantım falan çok olmadı ben de yedim sakınmadan...
Canım sen de kaygılanma hiç, her hamilelik kendine has, hiç aklına kötü şeyler getirme, Allahın izniyle sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza inşallah:)

abowww bune kilo yaf bende böle olmaktan korkuyorsum şimdilik ii gidiyor ama gelecek ne gösterecek bilmiyorum

ben 39. haftamdayım 13 kilo falan aldım toplamda ama ben zayıftım hamilelik öncesinde şimdi de hiç ben almamışım gibi duruyo boyumda 1.70 zayıfım halaa.. almak istiyorum tombul bi insan olmak istedim hep ama hamilelikte de olmadı.. bebişimde 3.200 gr. bi iki gün içinde buluşcaz inşallah.. darısı hepinizin başına sağlıkla .......

19+3 haftalık hamileyim 60 kiloyla başladım 8 kilo aldım . çokta dikkat ediyorum ama çok fazla hareket etmediğimden ve hamilelik boyunca hiç bulantım tiksinmem olmadığından almayada devam ediyorum..... Biri beni durdursunnnn......

ben 10 hafataligim simdilik kilo almadim 1 kilo iniyo cikiyo belli olmuyo tam..zaten 60 kiloyum ve cok kilo almak istemiyorum..fazla bulantimda yok ama istahimda asiri degil ama daha kücük ondanmi kilo almaya ne zaman baslaniyo???doktorum demisti bana canin cektikce ye kiloyu düsünme ilk aylarda bile alabilirsin sonucta iki insansin artik demisti

alırsın güselim daha erken 20 den zonra değişiyor kilo alma olayı

75 le kaldım 32.haftamda 85 dim.. son 40 günüm artık şişlik ödem vs başlar 90 la kapatırım durumu sanırım

18 haftalık olduk biz ve ben 2,5 kilo aldım..drum normal olduğunu söledi bakalım sonuna kadar böle kontrollü olabilecekmiyim:)

Hamileliğimin 24. haftası içerisindeyim. Yaklaşık 77 kilo ile başladım şu an 85 kiloyum. 8 kilo aldım. ışin ilginç tarafı bu 8 kilonun 6sını ilk 13 hafta içerisinde aldım. Hiç bulantım olmadı sürekli aç hissediyordum. Bir de çevrenin etkisi çok oldu o dönem. "Ye kızım sen can taşıyorsun" laflarını hepiniz duyuyorsunuzdur. Benim önerim kulak asmayın. Normal porsiyonlarla, öğün atlamadan beslenin, sütünüzü, yoğurdunuzu, meyvenizi ihmal etmeyin yeter. Ben öyle yapmaya başladım. 13. haftamdan sonra aldığım kilo ise 2 kilo kadar. Şimdi de herkes asıl son aylarda kilo alınıyor diyerek korkutuyor. Hem bebeğim hem kendi sağlığım için umarım klo artışım bu son dönemdeki gibi devam eder de toplamda 12 kiloyu geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…