Ay beni çok kötü paniklettiniz..Ben daha 10 haftalık hamileyim ama 4 kilo fazla gözüküyorum şimdiden..72 ken 76 oldum (Boyum 1.78 Allahtan) Ne kadarı kilo ne kadarı ödem bilmiyorum ama çünkü ellerim ayaklarım hep şişti. Eski kıyafetlerime giremiyorum ve göbeğim çıktı..Ben de bir anormallik var galiba:sinifsinif:
bn 22 haftalik hamişim 1 kilo aldım daha fisfisfis25+3 günlük hamişim bir prensesim olacak ilk bebeğim.... 52 kg idim 60 oldum :) daha 15 haftam falan var 70 olacam bu gidişle galiba çünkü hiç boğazım durmuyor devamlı tatlı şeyler istiyor durun bakalım sonuç ne olacak :)
Kızlaaar ben tam 30 kg.aldım 38 haftada ama kilo alımım 20.haftadan sonra başladı hele son 2 haftada 5 kg.aldım şimdi kızım 5.5aylık ve doğum yapıp geldiğim lkilodayım hala...verilir demeyin verilmiyoo dikkat edin noluur
CANIM SANA YAZDIM AZ ÖNCEKİLERİ GERÇEKTEN DİKKAT ET DAHA YOLUN BAŞINDASIN BU ARADA BENDE 11 HAFTALIK HAMİLEYİM TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAYACAĞIM İÇİN KORKUYORUM
Kızlaaar ben tam 30 kg.aldım 38 haftada ama kilo alımım 20.haftadan sonra başladı hele son 2 haftada 5 kg.aldım şimdi kızım 5.5aylık ve doğum yapıp geldiğim lkilodayım hala...verilir demeyin verilmiyoo dikkat edin noluur
ben 10 hafataligim simdilik kilo almadim 1 kilo iniyo cikiyo belli olmuyo tam..zaten 60 kiloyum ve cok kilo almak istemiyorum..fazla bulantimda yok ama istahimda asiri degil ama daha kücük ondanmi kilo almaya ne zaman baslaniyo???doktorum demisti bana canin cektikce ye kiloyu düsünme ilk aylarda bile alabilirsin sonucta iki insansin artik demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?