Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

şuan 28. haftamızdayız toplam 4 kilo aldım ama 20. haftamda 2 kilo vermiştim doktorum bebişimin gelişiminin iyi olduğunu söyledi az rastlanan bir durummuş ama şuan çok iyiyim allaha şükür... opuyorumnanaktan

20 hafta toplamda 3700gr almışım.
geçen hafta 3200gr dı.bi haftada tam 500gr.allah (cc) yardımcım olsun...:Saruboceq::Saruboceq:

24. haftadan sonra iştah çok açılıyor ve çok çabuk acıkılıyor arkadaşlar cokacimcoook
ben ilk 6 ayımda 4-5 kilo almıştım ama son 3 ayımda bir o kadar daha aldım ohaoldumsmile doğuma yaklaşık 2 haftam var 12-13le tamamlarım heralde..

ben light süt içemyenlerdenim tadı kötü yağlı sütte ekstra kilo demek...bu hafta uyumadan evvel yarım lt süt içiyorum geri dönüşümü 700 gr oldu ama bebeğimin sağlıgı için değer

55 le başlayan yolculuk bu sabah tartılınca anlaşıldıki 65 olmuş. onca kilo neremde hiç belli değil. bebişimi 45 gün sonra alıcaklar. herhalde 2-3 kilo daha alırım bu sürede. 12 kilo ile biten gebelik hiç fena değil.

evet cok iyi bir kilo artışı cidden...ben de 55le başladım ama su an 59 um 21. haftanın içindeyim ve biraz fazlaymıs gibi geliyo...senin kilo artısın nasıl oldu hangi dönem kaç kilo aldın hatırlıyo musun?

aynen canım bende 21-22 hafta aralığında 4 kilo civarı almıştım. 24. haftadan sonra biraz kilo alımım arttı. sende gayet iyi gidiyorsun.

aynen canım bende 21-22 hafta aralığında 4 kilo civarı almıştım. 24. haftadan sonra biraz kilo alımım arttı. sende gayet iyi gidiyorsun.

aslında yememde bi değşiklik yok galiba vitamin, demir ilacı falan derken onlar fazla geldi vucuduma..bi de normalde su içmezdim pek ama şimdi 1,5 2 litre içmeye çalışıyorum şişkinlik yapıyo o da..umarım ben de senin gbi bitiririmm canım

gebelikte asıl kilolar 30 haftadan sonra alınıyormuş....
o zaman şeker-tatılar-hamurişleri-makarna-pilav-asitli şekerli içeçekler- elveda diyeceğiz.....

hamilelikte veda etmedin mi asitli içeceklere?...hazır meyve suları,yapay tatlandırıcılı,boyalı içecekler sadece kilo için değil bebek için zararlı....

hamilelikte veda etmedin mi asitli içeceklere?...hazır meyve suları,yapay tatlandırıcılı,boyalı içecekler sadece kilo için değil bebek için zararlı....

ben oldum olası asitli içeçkler sevmem herhalde toplamda bütün ömrümce 2 lt cola içmişimdir...meyver sularından da aynı şekilde haz etmem..genel olarak yenmemsi gereken gruplar

ben oldum olası asitli içeçkler sevmem herhalde toplamda bütün ömrümce 2 lt cola içmişimdir...meyver sularından da aynı şekilde haz etmem..genel olarak yenmemsi gereken gruplar

aynen ben de öyleyim ve bizim gibileri cok sanslı görüyorum...asitli içecekler, hazır meyva suları, çay, kahve vs. normalde de tüketmediğim şeyler...

merhaba bende yenıyım bu sıtede
ya herkes ne kadar az kılo almış ben 61 kılo ile hamıle kaldım 14 haftayız şuan 65 kıloyuz sonumu düşünüdükçe psikolojim bitiyo ama bebişimi düşününce moralım yerıne gelıyo söyleyın çok mu fazla kılo almışım (((((kedi:

neden önce alıcaklar bebeğini???

neden önce alıcaklar bebeğini???

çünkü gebelik şekerim var ve bebeğimde şekerden oluşan aşırı ve sağlıksız bir kilo sorunu olacak tam günü beklenirse. onun vücudunda ödem ve şeker yüklü olmaması için erken alınması gerekiyormuş( zaten o erken zamana rağmen 3500 kilo civarı bekleniyormuş. tam gününde doğarsa sağlıksız bir 5 kilo civarı doğacakmış. yapıcak bişi yok. her işte bir hayır var derler. en azından erken erken kavuşacak olmamız teselli kaynağım.

geçmiş olsun.sağlıkla kucağına al inş.

21. haftadayız, 63 kiloyla hamile kaldım, şuan hala 61 kiloyum, hatta son haftada yarım kilo vermişim lmaz: bebeğin gelişimi iyi dedi doktorum, fazlası var eksiği yok dedi kaydirigubbakcemile3

ama yinede iyimi kötümü kestiremiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama arada çikolata ve pizza oluyor...

ama ilk aylardaki mide bulantılarından dolayı midem küçükdü galiba, azıcık yediğim zaman doyuyorum...

hergün sabah ve akşam süt içmeye dikkat ediyorum, hergün olmasada yumurta yemeye çalışıyorum ve bol meyve diyorum... günde bir veya iki kere sebze ağırlıklı sıcak yemek yiyorum... yeterli olması lazım değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…