Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

22+6 haftalık hamileyim. 75 ile hamile kaldım şimdi 79 um. yani 4 kilo aldım tabii şimdilik çok iştahlıyım bayağı alırım gibi geliyo

22+6 haftalık hamileyim. 75 ile hamile kaldım şimdi 79 um. yani 4 kilo aldım tabii şimdilik çok iştahlıyım bayağı alırım gibi geliyo

nerdeyse 6 aylık hamilesin ama 4 kg almışsın bence çok iyi gidiyosun.eğer ben de 2 aya kadar kg veremezsem ben de 70-75 arası bi kilo ile hamile kalcam da.ondan şimdiden takılıyorum bu topiclere

21 haftalık meleğim. toplamda 3800gr almışım
bi haftada 100 gr.geçtiğimiz hafta 500gr almıştım.klava:

26 haftalık olucaz cuma günü
6 kiloydu ama
son hafta şekerden dolayı dikkat edince
5 oldu sanırım

ben 14 haftalığım şuan annemdeyim kendi tartımda tartılıyorum hepsi farklı oluyor çünkü bayram dönüşü bakacağım çok meraktayım kaç aldım (

14+5 teyim 2 kilo aldım.bu kiloyu da 12 haftadan sonra aldım.bu hızlı bir kilo artışı gibi geldi bana.ikibuçuk haftada 2 kilo.çok hızlı değil mi.bu hızla gitmem heralde.şimdi 60 kiloyum.pantolonum falan oluyor.o iki kilo nerde ben anlamadım.

Kızlar ben de 34+6. haftadayım. Bugün itibariyle 8-9 kilo aldım.
Bakalım kaç kilo ile tamamlayacağım bu serüveni? eyvahedigeldismile

En çok kilo alan benim herhalde 14+6 günlük hamileyim 55 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum

Son düzenleme:
22 haftalık hamileyim.54 kilo ile hamile kaldım,şu an 56 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…