Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

32.haftamıza girdik bugün. toplamda 12 kilo aldım. çokmu acaba. annem gıdığın çıktı diyooo((

36 haftalık hamileyim.75 kg ile hamile kaldım şuan 86 kg yum yani 11 kg aldım ama şöle bi durum var hamile kalınca ilk 3-4 ay bulantıdan bişey yiyemedim.75 ten 71 e düşmüştüm.şuan son durum 86 kg

slm kizlar 26 haftamdan gun almisim doktorum dedi ben daha fazla hesaplamistim neyse 2,5kilo almisim bebegim saglikli onemli olan bu boyle giderse dedi dr 7 kilo fazlalikla doguma girersin

merhaba aranıza yeni katıldım sayılır.aslında uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama üye değildim.bende şu an 39+2 gebeyim.bu güne kadar 15 kilo aldım.bu gün yarın beklioruz kızımızı.Allah herkese hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

bende 13+2 günlük hamileyim 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 kilo olmuşum inşallah dogumdan sonra aldıgım kilocuklarımı vermem

bir kaç gündür tam buğday ekmeğine başladım hem inanılmaz tok tutuyor zaten bir dilim ancak yiyebiliyorum hemde kabızlık şikayetimi bir nebzede olsa azalttı...gereksiz kilo almamak için çikolata-cola-cips-tatlı-büskivüleri tamamen bıraktım...son aylarda zaten fazlaca kilo alıcağım için ee birde kış yürüyüşte yapamıcam kontrol ediyorum.hergün aksatmadan 2 bardak süt,1 yumurta-3 kibrit kutusu peynirimi bir güzel yiyorum....

ben hiç düzenli beslenmeye başlayamadım hala bulantılarım ara ara devam ediyor ..2 kilo vermiştim hala 2 kilo :)) almadımda am bayram sonrasına kaç çıkarım bilmiyorum ondan korkuyorum bende

bende 13+2 günlük hamileyim 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 46 kilo olmuşum inşallah dogumdan sonra aldıgım kilocuklarımı vermem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepimiz kg larımızı nasıl vericeez diye düşünürken.....akşam akşam güldürdün beni ya.allah gönlüne göre versin....

44 kilomu boyun kaç ne kadar zayıfsın öyle umarım biraz daha kilo alırsın:1shok:

ben 73 ile hamile kalmıştım 13. haftaya geldiğimde 68 e düştüm.
şimdi 17+1 de 2 kilo alarak 70 e çıkmışım.

67 kg ile hamile kaldım. 16. haftaya kadar 2 kg verdim sonra yine aldım. yani 16. haftada 67 kg luydum.

en son dr. tartısından beri 2,5 hafta geçti. çok fazla aldığımı düşünmüyorum.

gebelikte asıl kilolar 30 haftadan sonra alınıyormuş....
o zaman şeker-tatılar-hamurişleri-makarna-pilav-asitli şekerli içeçekler- elveda diyeceğiz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…