Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

evet canım yolda yürürken bile yanımdan geçen bayanlar önce süzüyor sonra yan bakışlarla geçiyorlar insanların bu kıskançlığını anlamış değilim.

az önce tartıldım sonunda. hiç niyetim yoktu ya hadi artık öğrenme zamanı gelmiştir dedim. 64 olmuşum sonunda. 54-55 arası başladım. anlamadığım neremde benim bu kadar kilo. kol bacak hala çöp gibi. arkamdan gören hamile olduğumu anlamıyor bile.sempatiksalakcinni

19+3 günlük hamileyimm 6 kilo aldımm 57 ile hamile kaldım 63 oldum (((((((((((((((((
benim durumumda olan var mııı

21+6 dayım şimdiye kadar 7 kilo aldım.biraz fazla ama eskiye göre çok fazla yemiyorumki anlayamadım bende.

eşi, suyu, rahim, göğüsler, vücut su topluyor, bebişin ağırlığı... en çok buralarda toplanıyor canım kilolar a.s benimde hamile olduğumu arkamdan bakınca kimse anlamıyor kaydirigubbakcemile3

ben şimdi kendime zeytinyağlı börülce pişiriyorum.akşamada yanına semizotu ve roka karışık salata ve fırında makarna yapıp yiyecem.20 haftalık hamileyim 3.5 kilo aldım.bebişim sağlıklı olsunda doğumdan sonra yürüyüş-diyet veririm

bende 5 ayin icindeyim ilk uc ay 2 kilo verdim sonra hizlica kilo aldim...52 kilo ile hamile kaldim suan 57 kiloyum sizce cokmu kilo aldim:))

bende 5 ayin icindeyim ilk uc ay 2 kilo verdim sonra hizlica kilo aldim...52 kilo ile hamile kaldim suan 57 kiloyum sizce cokmu kilo aldim:))

ben hiç kilo vermedim çünkü bulantı sorunum olmadı ne bulduysam yiyorum...zaten canım 5 aya kadar 5-7 kilo arası alabiliyormuş anne sorun etme bebeği beslenmene bak

ben hiç kilo vermedim çünkü bulantı sorunum olmadı ne bulduysam yiyorum...zaten canım 5 aya kadar 5-7 kilo arası alabiliyormuş anne sorun etme bebeği beslenmene bak

haklisin ama doktorum öyle bir konustuki birden bire bu kadar kilo alirsam dogumumun cok zor gececegini söyledi aslinda bu benim ikinci dogumum ilki cok zordu bu yüzden biraz korkuyorum aslina bakarsan.

haklisin ama doktorum öyle bir konustuki birden bire bu kadar kilo alirsam dogumumun cok zor gececegini söyledi aslinda bu benim ikinci dogumum ilki cok zordu bu yüzden biraz korkuyorum aslina bakarsan.

cola-cips-bisküvi-çikolata-tatlılar-hamurişleri bunlardan almıyorsan kilonu boşver derim takma ...geriye kalanlardan alıyorsan da kolayca verirsin

26. haftadayım 5-6 kilo civarı almıştım ama dün ishal oldum ve inanılmaz bir durum ama bugün 2 kilo daha eksik gördüm tartıda..

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.18 haftalık hamileyim 2,5 kilo aldım.ilk hamileliğim korkyorum çok kilo almaktan.

35 hafta 22 kilo şu anda..bebeğiminde benimde sağliğimiz süper maşallah
fazla kilo aldim diye üzmeyin kendinizi..

ben geçen hafta 16+0 da tam iki kilo almıştım bugün tartıldım 1 kilo daha almışım, bir haftada bir kilo alınırmı kızlar ya ? birde 17 haftada 3 kilo oluyor, hızlımı sizce, tabi bnun 1,5 kilosunu ilk ay sigarayı bırakır bırakmaz vermiştim

hamileliğe çok yüksek kilolarla başlamadıysan ilk 4 ay için 5 kiloya kadar normal diyo doktorlar yani problem yapıcak bi durum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…