canım ben de 26.haftamdayım hamilelik dönemi çok farklı insanlar bu dönemde daha çok üstüne geliyor seni normalde kıskanan insanlar daha çok kıskanıyorlar mesela 20 kilo almış biri 3 kilo çocuk doğuruyor 9-10 kilo almış biri de aynı kiloda bebek doğuruyor bayanların genel çekememezliği bu ..
az önce tartıldım sonunda. hiç niyetim yoktu ya hadi artık öğrenme zamanı gelmiştir dedim. 64 olmuşum sonunda. 54-55 arası başladım. anlamadığım neremde benim bu kadar kilo. kol bacak hala çöp gibi. arkamdan gören hamile olduğumu anlamıyor bile.sempatiksalakcinni
bende 5 ayin icindeyim ilk uc ay 2 kilo verdim sonra hizlica kilo aldim...52 kilo ile hamile kaldim suan 57 kiloyum sizce cokmu kilo aldim:))
ben hiç kilo vermedim çünkü bulantı sorunum olmadı ne bulduysam yiyorum...zaten canım 5 aya kadar 5-7 kilo arası alabiliyormuş anne sorun etme bebeği beslenmene bak
haklisin ama doktorum öyle bir konustuki birden bire bu kadar kilo alirsam dogumumun cok zor gececegini söyledi aslinda bu benim ikinci dogumum ilki cok zordu bu yüzden biraz korkuyorum aslina bakarsan.
26. haftadayım 5-6 kilo civarı almıştım ama dün ishal oldum ve inanılmaz bir durum ama bugün 2 kilo daha eksik gördüm tartıda..
ben geçen hafta 16+0 da tam iki kilo almıştım bugün tartıldım 1 kilo daha almışım, bir haftada bir kilo alınırmı kızlar ya ? birde 17 haftada 3 kilo oluyor, hızlımı sizce, tabi bnun 1,5 kilosunu ilk ay sigarayı bırakır bırakmaz vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?