Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

10 haftalık gebeyim ilk öğrendiğimde 5 haftalıktım ve 67 kiloydum,
şimdi 63 kiloyum devamım ne olur bilemiyorum .. Bulantı ve kusmadan zayıfladım ama şimdi 1 kilo aldım gibime geliyor.azıcık yemek yiyebiliyorum bu günlerde.

ben daha yolun başındayım.ama şimdiden 1-2 kilo aldım.benim aşırı iştahım var.aç olduğum zaman fenalık geliyor.taakatim kesiliyor.midm bulanıyor.ilk hamileliğimde de böyle olmuştu ben ilk aylarda da kilo almıştım.her ay bir kilo alıyodum.ama doktor uyarmıştı.şimdiden kilo alma son aylar hızlı kilo alacaksın doğumun zor olur demişti.ekmeği kesmiştim.14 kilo filandı tamamladım hamileliği.ilk aylar iştahım çoktu ama sonra geçmişti.şimdi de aynı durumdayım sanırım.ama yine de şimdiden böyle açlık hissi kötü oluyor.benim gibi olan pek göremedim.herkesi iştahsızlık yaşıyor.ben sanki bütün gün açmışım gibi ne yesem diye düşünüyorum.:26:

20. haftamdayım 3 kg aldım.. Kabızlık sorunum var çözemediğim onu da çözsem Rahatlayacağım inş.

60 ile hamile kaldım .sonra 56 ya düştüm.şuanda 24+5 teyiz ve 66 yım. şimdilik iyi gibi ama bakalım sonra ne olacak:)

8. ayımdayım 68 le hamile kaldım suan 77yim doktor ii oldugunu söylüyo zaten hamileliğe bağlı bi iştah açılmam olmadı..

şuanda sanırsam 4+3 günlük hamileyim 52,5 kilodayım..boyum kısa ama 1,53...az kilo almam gerek daha doktor kontolüne gitmedim...(karar veremedim doktor da.)..nasıl besleniyor ve neler yapıyorsunuz egzersiz falan...

35+5 haftadayım ve 88 kilo oldum napıcam bilmiyorum gerçi öle yüzüm gözüm şişmedi ama ne bilim

Son düzenleme:
şuanda sanırsam 4+3 günlük hamileyim 52,5 kilodayım..boyum kısa ama 1,53...az kilo almam gerek daha doktor kontolüne gitmedim...(karar veremedim doktor da.)..nasıl besleniyor ve neler yapıyorsunuz egzersiz falan...

valla benim kendi tartım şuan yanımda değil tam olarak ne kadar aldım bilmiyorum..annem aynı diyor tartılarımızın sonuçları ona bakarsak 1 kilo aldım 15+1 im aslında 1 kilo verdim diyelim bulantıda 2 vermiştim onun 1 i almışım..
1 haftadır bulantılardan kurtuldum çok şükür düzenli beslenmeye başladım..

kahvaltıda peynir,yumurta,domates,salatalık,2-3 zeytin ve koca bir bardak yarım yağlı süt içiyorum.1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum

arada 3 ceviz yiyorum

öğlen salata ve sebze yemeği yanında 1 kase yoğurt

ara öğün 1 myve oluyor..armut,elma,yada mandalina

akşamda mutlaka sebze yediysem et oluyor yine yanında 1 kase yoğurt ve salata

yemekten 2 saat sonra meyve yiyorum genelde yarım ayva yiyorum boyutu büyük geliyor.

yatmadan 1-2 saat önce yine yarım yağlı süt içiyorum

hergün leslie sansone nin 1 millik yada 2 millik evde yürüyüş aerobik videosunu yapıyorum..bende bütün serisi vardı indirmiştim zaten ..en hafif tempolu,yormayan bunlar..

şimdi ebru şallı hamile pilatesi dvd si çıkardı onu alacağım..öncede yapıyordum zaten topum lastiğim falan var..

bebişim alsın ben hiç almak istemiyorum..

ilkinde aldığım kilolar hiç belli değildi..her gören ay ne güzel sadece göbeğin var diyordu..bebek ne zaman çıktı acı gerçekle karşılaştım..kilolar aynen bana kalmıştı..çok çabaladım hemen verdim ama bu sefer mümkünse hemen 40 ım çıkınca eski halime dönmek istiyorum

inşallah başarılı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…