Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

benim de öyleydi,16. haftadan sonra patır patır geldi kilolar:))

ben asıl 6. ay bittikten sonraki zaman diliminden korkuyorum..
ilk gebeliğime göre iyi gidiyorum ama..ilkinde bu zamanlar 4 kilo fazlaydım..elimden geldiğince dikkat edeceğim ama elbette alacağız kilo kaçışı yok bunun

Bende 30+2 haftalik hamilegim ..
ini$Li ciki$Li kiLoLarimdan sonra bu sabah tartiLdim ..
tam 5.kilo aLmisim ..

Bebisim erken gelmesse 10.haftamiz var daha önümüzde bakalim nekadar daha alacagim ..

7 ay bitti,28. hafta 7 kilo aldım,ama ilk 4 ay hiç almayıp kilo bıle vermiştim,son 3 ayda aldım bu 7 kiloyu sanırım bi 5 kg daha alırım en az...

17 nin içindeyim hala 1 kilo eksiğim..
bakalım bayramın 1. günü daha..
tatlı yemedim canımda istemiyor nedense..
kavurmayı çok seven ben bir kaç çatalda tıkandım.
tahminimden iyi gidiyorum..inşallah bayram başıma bela olmadan kurtulurum :)

bende bugün 21+4 üm.
önceden çok çıkardığımdan dolayı verdiğim kiloları geri aldım ayrıyetten 1 kilo aldım yani.
hamile kalmadan önceki kilomdan 1 kilo fazlayım.

31 bitti bugün..yaklaşık 8 kilo aldım...son 20 günde hiç kilo almadım ama,diyet yapıyorum.

yarın bakacğım kiloma ama 0.5-1 kilo almışımdır diye düşünüyorum..17 hafta bitti..tabi hamile kaldığım kiloma göre yarım yada 1 kilo

Son düzenleme:
37.haftamdayım. toplamda 15 kilo aldım. ıyyy (( çok almışım be ya..............

merabalar ben ilk hamileliğimdeilk önce 50 kg dum. sonra 27 kilo aldım gebelik boyunca . şuanda 71 kiloyum ve ikinciye hamileyim ve yine 27 kilo almak istemiyorum hamilelik beslenme hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim , bu arada tüm hamile arkadaşları kutlarım hayırlımdoğumlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…