Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Arkadaşlar ya ne güzel kilodasınız siz ben henüz 12. Haftadayım benim gebeliğim tüp bebek 3 eylülde transferim oldu ve deyim yerindeyse o zamanadan bu yana sıfır hareket paso yattım çünkü düşük olmasından korkuyordum 64le hamile kaldım şu an 67yim doktorum kızdı biraz dikkat et dedi ama napıyıym yatmkatan bu hale geldim bir de ben acıkıonca fenlalaşıyorum bayılacak gibi hissediyorum napcam bilşmiyorum

arkadaşım eylem 2007 hamilelğinde 24 kilo aslıda 17 kilo aldı.iki arkadaşımda 6 ay içinde gebelik önce hallerinden daha çok zayıfladılar.zaten bebek. uykusuzluk emzirme derken birde bebiş yürümeye başlayınca kilomu kalır.
ben 52.5 ile başladım şimdi 24 haftamdayım 58.5 kiloyum

23 hafta bitti ve bi haftada 1kg almışım.
toplamda 5kg aldım yaniiii. üzgünüm ama inş meleğim iyidir.bi ayı geçti doktora gitmedim

Arkadaşlar herkezı tek tek takıp edemedım ama aranızda benım durumumda olan varmı ????????

110 kg ıle hamıle kaldım 4 haftalık hamıleyım ben ne yapcammm varsa bana yakın bırılerı ne olur bırbırımıze destek olalım çok korkuyorum ((

yukarıda beslenme tarzımı yazmıştım..gebelik şekeri olanlar genelde bu şekilde besleniyor.dr bu tarz diyet veriyor..ve genelde kilo veriyorlar anneler kendilerinden..bebekler alıyor..sen çok kilolu hamile kalmışsın daha çok verirsin gebelik diyetleriyle..bulantıların başlar zaten 2 haftaya..o zaman bayağı verirsin sen..bulantıların geçincede hemen diyetisyene gitmeni öneririm ama iyi birine..gebeliğin boyunca seninle gerçekten ilgilenecek,takip edecek biri olmalı..almak yerine bayağı verirsin..sadece bebek alır...

26 haftalık hamileyim 52kg ile hamile kaldım şuan 55 kg ım. keşke doğuma kadar 10-15 kg alsam. doğumdan sonra 5-6 kilo versem.

leblebi yutmuş solucan gibiyim.

off en fazla kilo ben aldım sanırım.20 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım.47 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum ve hızla artmaya devam :)

30 haftalık hamileyim 7 kilo aldım,8 de olabilir.
şeker testim yüksek çıktı diyet yapıyorum fazla da almam bundan sonra sanıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…