Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

36.haftamdayim 16 kilo aldim,bir kismi su diye dusunuyorum cunku 2 haftada elim ayagim ve vucudumdaki bazi bolgeler sisti...

tahmin ettiğim gibi hyamile kaldığım kilomun üstüne 500 gr falan almışım..küsürlü çıktı yani..
akşam üstü dr randevum var kesin orda kıyafetler,dolu mide derken fazla çıkacak ama dert etmiyorum ben evde kaç olduğumu biliyorum ya sonuçta :))

32.Haftaya Giriyoruz ve 6.Kilo almi$im ..
Sonunda 4.5-5. kilonun üzerine cikabildik
Erkenden kizim gelmeye kalmazsa doguma kadar galiba 2-4.kilo arasi daha alirim diye düsünüyorum

bugün dr a gideceğim hareketli olsun diye gitmeden bitter yedim gittim..cinsiyette öğrenecektim
bizimki bacak bacak üstüne atmış oturuyordu bir türlü açmadı bacakları..dr biraz dolan çikolata ye dedi hadi bir daha yedim bütün katları indim çıktım ama o çikolatalar başıma bela olmasa bari :))

23 hafta bitti ve bi haftada 1kg almışım.
toplamda 5kg aldım yaniiii. üzgünüm ama inş meleğim iyidir.bi ayı geçti doktora gitmedim

çarşamba tartılıcaam bakalım 2 haftada kaç kg aldım.allahım ne olur bebeğim iyi, sağlıklı olsun da ben fazla kg almayayım

59 ile başladım 64 kg.yim.17+3'üm.ben epeyi acam galiba...öyle çok iştahlıda değilim.hiç kusmadım ondan mı acaba?

ben 11 haftalık hamileyim henüz,,,1 kilo verdim ...bulantım yoktu ama kilo verdim,,bakalım zaman ne gösterecek,daha yolun başındayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…