- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Selam canim ben daha çok yeniyim. 5+3 teyim. Senin ne kadaroldu? tıpkı senin gibiyim. Bulantiyi geç camis gibi yiyorum ve tatlı isteğim tavan. Diyorum ki hiç bulanmayacak mi hep böyle yersem sonumu düşünemiyorum. Insan hicmi tiksinmez bi şeyden. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. Sanki survivordan ciktim da görmemiş gibi gırtlak derdindeyimKizlar merhaba herkesin midesi bulaniyor galiba bende ise tam tersi ne mide bulantisi ne cok halsizlik falan yok ama bende bel agrisi ve gogus hassasiyeti goguslerim bir beden buyudu resmen ve asiri tatli istegi oluyor.tabi ki birde nornal zamanlarima gore cabuk yoruluyorum.Ama ben kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum bile ha bu arada birde siskinlik ve gaz var.Karnim baya siskin probiyotik takviyesi aliyodum yogurtla yiyordum.Probiyotik yogurtta tuketiyordum bunlarin yaninda ama simdi biraktim doktoruma sorayim oyle devam edecegim
Merhaba canim benimde persembe gunu 5 hafta olacak doktor a kalp atislari icin gidecegim.Canim o iste tatli istegi varya ah bir turlu gecmiyor.Ama ben kendimi frenliyorum yoksa baya bir kilo alacagim bu arada bende de tiksinti bilmem ne yok hic bir yemek burnuma kotu kokmuyor aksine istahimi aciyor.Biz ne yapacagiz 9 ay bilmiyorum.Ama ben ekmek yemiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ama siskinlik var karnim cok sis bide hamile kaldigim haftada tavan yapmisti benim istedigim tabi ben bilmiyorum hamile oldugumu ama ben 1 haftada 2 kilo aldim.Her gun sutlac lar kazandibi tavuk gogsu boyle findikli findikli yaaaa.Selam canim ben daha çok yeniyim. 5+3 teyim. Senin ne kadaroldu? tıpkı senin gibiyim. Bulantiyi geç camis gibi yiyorum ve tatlı isteğim tavan. Diyorum ki hiç bulanmayacak mi hep böyle yersem sonumu düşünemiyorum. Insan hicmi tiksinmez bi şeyden. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. Sanki survivordan ciktim da görmemiş gibi gırtlak derdindeyim
Merhaba canim benimde persembe gunu 5 hafta olacak doktor a kalp atislari icin gidecegim.Canim o iste tatli istegi varya ah bir turlu gecmiyor.Ama ben kendimi frenliyorum yoksa baya bir kilo alacagim bu arada bende de tiksinti bilmem ne yok hic bir yemek burnuma kotu kokmuyor aksine istahimi aciyor.Biz ne yapacagiz 9 ay bilmiyorum.Ama ben ekmek yemiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ama siskinlik var karnim cok sis bide hamile kaldigim haftada tavan yapmisti benim istedigim tabi ben bilmiyorum hamile oldugumu ama ben 1 haftada 2 kilo aldim.Her gun sutlac lar kazandibi tavuk gogsu boyle findikli findikli yaaaa.
Bende sizin gibi olsam ne güzel olurdu :))Merhaba canim benimde persembe gunu 5 hafta olacak doktor a kalp atislari icin gidecegim.Canim o iste tatli istegi varya ah bir turlu gecmiyor.Ama ben kendimi frenliyorum yoksa baya bir kilo alacagim bu arada bende de tiksinti bilmem ne yok hic bir yemek burnuma kotu kokmuyor aksine istahimi aciyor.Biz ne yapacagiz 9 ay bilmiyorum.Ama ben ekmek yemiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ama siskinlik var karnim cok sis bide hamile kaldigim haftada tavan yapmisti benim istedigim tabi ben bilmiyorum hamile oldugumu ama ben 1 haftada 2 kilo aldim.Her gun sutlac lar kazandibi tavuk gogsu boyle findikli findikli yaaaa.
Merhababenimde dun basladi biraz bugun 1 kere oldu daha ins hersey yolundadir
Karından da alttan da baktı kese büyümüş Ama simsiyah içi boş ..aaaaa belki daha kucuktur hemen stres etme bide karindan mi bakti alttan mi benim once karindan bakti bebegi gorduk ama kalbini duyamadik sonra alttan bakti cokk net duyduk hersey yolunda dedi cok sukur
bazen gec olusabiliyormus hic stres etme belki bir hafta sonra gorursunuz bol bol dua et ins seninledirKarından da alttan da baktı kese büyümüş Ama simsiyah içi boş ..
Canim ya gerçekten komik halimiz. Bende sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Her önüme geleni yemiyorum tabi. Ama mesela önceden öğle yemeği yemezdim yada ata öğün olayım yoktu. Aclik hissetmezdim aksama kadar.pis bogazligim falan da yoktu.Simdi 2 saatte ackiyorum. Hele ki tv de falan bisey göreyim canim istiyor hemen. Gece yatarken resmen karnimin gurultusundan uyuyamiyorum. Ve esim gunaha giriyosun yemen lazım diyerek çok ufak da olsa biseyler getiriyor yiyorum ve öyle uyuyabiliyorum. Içimizde nasıl bir çalışma varsa vücut istiyor demek ki.Merhaba canim benimde persembe gunu 5 hafta olacak doktor a kalp atislari icin gidecegim.Canim o iste tatli istegi varya ah bir turlu gecmiyor.Ama ben kendimi frenliyorum yoksa baya bir kilo alacagim bu arada bende de tiksinti bilmem ne yok hic bir yemek burnuma kotu kokmuyor aksine istahimi aciyor.Biz ne yapacagiz 9 ay bilmiyorum.Ama ben ekmek yemiyorum saglikli beslenmeye calisiyorum ama siskinlik var karnim cok sis bide hamile kaldigim haftada tavan yapmisti benim istedigim tabi ben bilmiyorum hamile oldugumu ama ben 1 haftada 2 kilo aldim.Her gun sutlac lar kazandibi tavuk gogsu boyle findikli findikli yaaaa.
Korkma canim bol bol dinlen dua et ve tadını çıkar bu en özel gunlerininCanim merhaba adet tarihime gore 4+4 gaha keseyi falan giremedik daha dogrusu hamile oldugumu ogrendigimde adetime 2 gun vardi.Doktorum 10 gun sonra gel kalo atislarini duyalim dedi persembe gubu gidecegim her sey daha da netlesir diye dusunuyorum.Ama korkuyorum keseyi falanda girmedigim icin heyecanlaniyorum ne olur ne biter kotu bir sey yasamak istemiyorum ilk hamileleigim esimde bende cok heyecanliyiz seviniyoruz.Ailelerede soyledik ya kotu bir surpriz yasarsam diye odum kopuyor.
Canim aynen katiliyorum soylediklerine normal de cok su icen biriyim zaten o konuda rahatim.Ben de daha keseyi gormedim ki zaten doktor direk 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi o da 5. Haftama tekabul ediyor.Yani yarin gidecegim bakalim neler olacak insallah duyarim kalp atislarini melegimin ya.Bu arada benimde kilo almaya musait bir yapim var.Korkuyorum cok kilo alirsam diye en iyisi dikkat etmek ilk 3 ay yediklerimizi cok az artirmak yetiyomus zaten sonraki aylar bebek daha cok buyudukce daha cok vitamine ihtiyac duydugu icin o aylarda yemek gerekiyormus.Artik hayirlisi canim ya bakalim zaman ne gosterecek ama en iyisi yine dikkat etmek diye dusunuyorum.Canim ya gerçekten komik halimiz. Bende sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Her önüme geleni yemiyorum tabi. Ama mesela önceden öğle yemeği yemezdim yada ata öğün olayım yoktu. Aclik hissetmezdim aksama kadar.pis bogazligim falan da yoktu.Simdi 2 saatte ackiyorum. Hele ki tv de falan bisey göreyim canim istiyor hemen. Gece yatarken resmen karnimin gurultusundan uyuyamiyorum. Ve esim gunaha giriyosun yemen lazım diyerek çok ufak da olsa biseyler getiriyor yiyorum ve öyle uyuyabiliyorum. Içimizde nasıl bir çalışma varsa vücut istiyor demek ki.
Tabi isin hareket kısıtlama olayı da var. Ben yerinde duramayan sürekli koşturan biriyim şimdi gerinmeye bile korkuyorum. 'ye iç yat modundan da böyle hissediyor olabiliriz.
Bu arada sütlü tatlı yemen güzel. Ama hamur işine pek girme. Suyu da bol tüket.
Ve bence keyfini cikaralim. Kilo almanın en güzel ve kaygısız dönemindeyiz nasılsa.
Ben daha hiç gitmedim kontrole. Pztsi gidicem.ilk kontrolum 6.hafta olacak. Senin 5 haftada kalp atışı için çağırmış ne güzel. Bazılarının erken duyulabiliyormus. Inşallah gümbür gümbür duyarsin o sesi. Ben de inşallah hem kese hem kalbi duyarım allah in izniyle.
Haklısın canim. Dikkat ettiğimiz sürece sıkıntı olmaz bence. Yeter ki sağlıcakla gelsin bebişlerimiz. Yeme aliskanliklarim disinda Karin sismesi gaz kabizlik yasiyorum son gunlerde.Canim aynen katiliyorum soylediklerine normal de cok su icen biriyim zaten o konuda rahatim.Ben de daha keseyi gormedim ki zaten doktor direk 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi o da 5. Haftama tekabul ediyor.Yani yarin gidecegim bakalim neler olacak insallah duyarim kalp atislarini melegimin ya.Bu arada benimde kilo almaya musait bir yapim var.Korkuyorum cok kilo alirsam diye en iyisi dikkat etmek ilk 3 ay yediklerimizi cok az artirmak yetiyomus zaten sonraki aylar bebek daha cok buyudukce daha cok vitamine ihtiyac duydugu icin o aylarda yemek gerekiyormus.Artik hayirlisi canim ya bakalim zaman ne gosterecek ama en iyisi yine dikkat etmek diye dusunuyorum.
Haklısın canim. Dikkat ettiğimiz sürece sıkıntı olmaz bence. Yeter ki sağlıcakla gelsin bebişlerimiz. Yeme aliskanliklarim disinda Karin sismesi gaz kabizlik yasiyorum son gunlerde.
Dualarım seninle inşallah duyarsin. Gelişmelerden haberdar et canim.[/QUOT
Çok tesekkur ediyorum canim.Karin da siskinlik bendede var gaz problemi de var.Tabikide haberdar ederim sende bilgi verirsin.Rabbim hepimizin yavrularini korusun ya insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz.
Merhaba kızlar bende 10+4 oldum hala çok bulantım var ne yesem durmuyor ne zaman geçer bu bulantılar
Canim bende seni merak ediyordum.gebelik haftanı kesenin boyutuna bakarak hesapları değil mi doktorun? Sat a göre senin hesabim mi yoksa? Görünmemesi normal canim daha çok küçük panik yapma. Bir sonraki gidişinde hem bebeği hem de kalbi göreceksin inşallah. Kese günde 1 mm büyüyor tahmini. 15-20 mm civarı da kalp duyuluyormusKizlar merhaba bugun tam 5+0 gebelik kesemi gorduk 7.6 mm henuz cok kucuk bi 10 gun sonra kalp atisini duyacagiz insallah bu arada doktora sordum hocam yolk sac kesesini goruyomusunu diye suan cok kucuk gorunmuyor dedi.Benim le ayni durumlari yasayan varmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?