Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Kızlar ben solgar ın folik asidini kullanıyordum, bugün bitti, doktor “femamed” yazmış, içinde folik, çinko, B12 ve iyot var. Multivitamin gibi bir şey. Bu da hemen kilo aldırır diye endişeleniyorum.

Tatlım 4.haftada zaten bir şey olmuyor.8. haftadan sonra görüşelim :))
Ahahha aynen.. Ben de 6 haftalikken benim niye midem bulanmiyo bir sorun var eyvah derkennn 7.haftadan 14.haftaya kadar illallah getiren bir bulanti ve halsizlikle basetmeye caliştım. :))

Mrb kızlar 6 yıllık evliyim daha önce 3 gebelik geçirdim bebegin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.şimdi yeni hamileyim.doktora gittiğimde 6 haftalikti eşimle ilk defa bebeğin kalp atışını duyduk.bizi 15 gün tekrar kontrole çağırdı geçen gün kontrole gittik.doktor dedi bebek gelişimi çok iyi 8+3 günlük kalp atışını açtı.3 atıp bi duraksama oluyordu.bize olumlu olumsuz bişey demedi bi hafta sonra tekrar bizi kontrole çağırdı.eşimle çok endişeliyiz acaba bi sıkıntı mi var diye bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Herkese merhaba. Bende sat'a göre 6+6 haftalık hamileyim. Iki gün önce ilk kez doktora gittim. Karından bakıldı ve 4+4 günlük çıktı. Kesenin boyutu 13.3 mm daha küçük dedi 10 gün sonra yine gel dedi. Sizce normal mi böyle olması? Tam yumurtlama gününden hesaplarsam 4+4 çıkıyor. Daha önce boş gebelik geçirdim. Biraz korkuyorum. Bu arada bulantım yok. Halsizlik ve uyku oluyor sadece. Beta hsg artışı normal. Folik asit ve coraspin kullanıyorum. Doktor birde progestan verdi. Hiç kanamam lekelenmem bile yok. Önlem amacliymis

Normal canım, artı eksi 10 gün fark eder dedi doktor bana, çünkü geçen hafta 6+2 çıkmıştı bugün 6.5 çıktı mümkün değil bu hafta 7. Benim ve izmirdeki doktorumun hesabına ve söylediğine göre .

Bulantım yok şimdilik inşallah olmaz. Nolur 8-9 demeyin zaten çok korkuyorum şu bulantılardan doğum bile düşündürmüyor o kadar. Sosyal kaygım oldu.

Anladım canım çok sağol cevabın için. Bekleyip görücez artık. Inşallah güzel olur

Kizlar merhaba sata gore 5+2 hamileyim carsamba gidecegim doktora keseyi de bebegi de gormeyi umut ediyorum.. herkese saglikli gebelikler diliyorum.

Alttan muayene yani vajinal ultrason icin dusuncelerinizi merak ediyorum. Yaptiranlar yaptirmayanlar durumlar nedir?

kizlar ya benim feci halde karnim sisiyor hicbir kiyafetim olmuyor pantolon dugmeleri kapanmiyor karnim 7 aylik gibi sis fazlasiyla gazim var normal mi sizce

Gaz problemin vardır. Bebeğin kalbi atmaya başladığı zaman vücut daha fazla kan pompalamaya başlıyotmuş ve bu da gaza sebeb. Dar kıyafetler de gazı artırıyor. Rahat giy. Valla nasıl geçer onu bilmiyorum ‍

Kizlar merhaba sata gore 5+2 hamileyim carsamba gidecegim doktora keseyi de bebegi de gormeyi umut ediyorum.. herkese saglikli gebelikler diliyorum.
Ultrason cihazının teknolojisine bağlı olarak duyuluyor sanırım kalp atışı ben gittiğimde nşa da 5+6 ydı doktor keseyi de göremedi1 hafta sonra kese için gel dedi, kalp atışınıda 3 hafta sonra falan dedi

Sen ne zaman gideceksin canim ben 3unde gidecegim insallah goruruz sata gore 6+1 olacak o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…