- 29 Mayıs 2017
- 103
- 24
- 98
- 39
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
kizlar bende de 7 bitti 8 den 4 gun aldik son iki gune kadar dpgru duzgun bulantim yoktu sizin gibi sadece halsizdim simdi basladi 2 gun yedigimi cikardim
Ben 4. Haftamdayım hiç birşeyim yok çok şükür
Ahahha aynen.. Ben de 6 haftalikken benim niye midem bulanmiyo bir sorun var eyvah derkennn 7.haftadan 14.haftaya kadar illallah getiren bir bulanti ve halsizlikle basetmeye caliştım. :))Tatlım 4.haftada zaten bir şey olmuyor.8. haftadan sonra görüşelim :))
Bugun ilk defa doktara gittim 6+6 dedi. Yemek yedikten sonra 5 dk kadar bir bulantım oluyor sonra geçiyor.Tatlım 4.haftada zaten bir şey olmuyor.8. haftadan sonra görüşelim :))
Herkese merhaba. Bende sat'a göre 6+6 haftalık hamileyim. Iki gün önce ilk kez doktora gittim. Karından bakıldı ve 4+4 günlük çıktı. Kesenin boyutu 13.3 mm daha küçük dedi 10 gün sonra yine gel dedi. Sizce normal mi böyle olması? Tam yumurtlama gününden hesaplarsam 4+4 çıkıyor. Daha önce boş gebelik geçirdim. Biraz korkuyorum. Bu arada bulantım yok. Halsizlik ve uyku oluyor sadece. Beta hsg artışı normal. Folik asit ve coraspin kullanıyorum. Doktor birde progestan verdi. Hiç kanamam lekelenmem bile yok. Önlem amacliymis
Anladım canım çok sağol cevabın için. Bekleyip görücez artık. Inşallah güzel olurNormal canım, artı eksi 10 gün fark eder dedi doktor bana, çünkü geçen hafta 6+2 çıkmıştı bugün 6.5 çıktı mümkün değil bu hafta 7. Benim ve izmirdeki doktorumun hesabına ve söylediğine göre .
kizlar ya benim feci halde karnim sisiyor hicbir kiyafetim olmuyor pantolon dugmeleri kapanmiyor karnim 7 aylik gibi sis fazlasiyla gazim var normal mi sizce
Alttan muayene yani vajinal ultrason icin dusuncelerinizi merak ediyorum. Yaptiranlar yaptirmayanlar durumlar nedir?
Bende de hazımsızlık var akşam yemeği ne yesem rahatsız ediyor gazımda var acaba alerjik reaksiyon mu diyorum ama ne yesem oluyorkizlar ya benim feci halde karnim sisiyor hicbir kiyafetim olmuyor pantolon dugmeleri kapanmiyor karnim 7 aylik gibi sis fazlasiyla gazim var normal mi sizce
Ultrason cihazının teknolojisine bağlı olarak duyuluyor sanırım kalp atışı ben gittiğimde nşa da 5+6 ydı doktor keseyi de göremedi1 hafta sonra kese için gel dedi, kalp atışınıda 3 hafta sonra falan dediKizlar merhaba sata gore 5+2 hamileyim carsamba gidecegim doktora keseyi de bebegi de gormeyi umut ediyorum.. herkese saglikli gebelikler diliyorum.
bende de karnim gurul gurul bi bakiyorum cok afedersiniz kabizim 3 saat sonra boyle ishal gibi atiyorum cok cabuk degisiyor vucudumBende de hazımsızlık var akşam yemeği ne yesem rahatsız ediyor gazımda var acaba alerjik reaksiyon mu diyorum ama ne yesem oluyor
Goruldu mu canim kac haftalik diyorlarBen daha bugün yaptırdım sorun olmuyor ya.
Sen ne zaman gideceksin canim ben 3unde gidecegim insallah goruruz sata gore 6+1 olacak o gunUltrason cihazının teknolojisine bağlı olarak duyuluyor sanırım kalp atışı ben gittiğimde nşa da 5+6 ydı doktor keseyi de göremedi1 hafta sonra kese için gel dedi, kalp atışınıda 3 hafta sonra falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?