Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

merhaba kizlar bende 7. haftanin icindeyim 2. bebek benim hafif bulantilar var ve alt karinda dolgunluk

Kizlar merhaba nereye yazacagimi tam olarak bilemedim.Durumumu kisaca özetleyeyim.Kan testimde sonucum b hcg 64.6 cikti iki gun sonra tekrarladik 137.3 cikti.doktor gebesin pozitif dedi.10 gun sonra gel kalp atislarini duyalim dedi.Baska hic birsey demedi yada bisey onermedi.Adet tarihime gore 4+2 gunluk ama baska hic bir sey demedi ve bu bizim ilk korunmasiz iliskimizdi.Yumurtlama gunleri hesapladim ve tam o gunu tutturduk.Ve esimin ailesi,benim aileme soyledik bi kacta arkadasa ama heyacanimi mazur gorun suan ne yapacagimi bilmiyorum.Kese gorunmez suan cok kucuk dedi.Yani kafam karisti hala hamile olduguma bile inanamiyorum cok ta korkuyorum herkes sevindi ama ben sevinemiyorum bile yok bos gebelik dis gebelik kimyasal di derken okudukca kafam allak bullak.Bana ne onerebilirsiniz.pazartesi ozel hastaneye gitneyi dusunuyorum.

merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz.

Kizlar cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim sizinde gebeliginiz hayirli olsun. ilk test tarihim nisan 9unda 2 gun sonra 11 inde tekrarladik.
09.04.2018 64.6
11.04.2018 137.3 doktor gebesin degerlerin guzel artmis 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi baska bi test bisey onermedi beni yolladi.Benimde aklima her sey geliyo iste insan okudukca bide ilk gebeligim haliyle acemiyim.Ancak doktorlari okuyup dinleyip bilgi almaya calisiyorum.

Kan testini ne zaman adet gününüzden önce mi sonra mı yaptırdınız?

merabalar arkadaslar bende 5+3 haftaligim sali günü doktora gitcem kontrole bende cok.merqk ediyorum kimyasal gebelik geçirdim o yuzden korkuyorum kese varmi bebek varmi kalbi aticakmi diye hayirlisi bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun

merabalar arkadaslar bende 5+3 haftaligim sali günü doktora gitcem kontrole bende cok.merqk ediyorum kimyasal gebelik geçirdim o yuzden korkuyorum kese varmi bebek varmi kalbi aticakmi diye hayirlisi bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun

benimle aynisiniz bende sali gunu gidecegim ins benimde daha once 3 kimyasalim oldu biz keseyi gorduk ama icinde bebek olustu mu kalbi atacak mi deli sorular 2 gundur mide bulantim var bi gun daha agir bi gun daha hafif oluyor bakalim ins hersey yolundadir

insalllah canim :) deli sorular hic bitmicek gibi mide bulantisinida biran önce atlatirsin

6 haftadır fena biçimde gece gündüz bulanıyorum her sabah kahvaltıdan sonra başlıyor ta uyuyana kadar ve çok zor uykuya dalıyorum

Kizlar merhaba herkesin midesi bulaniyor galiba bende ise tam tersi ne mide bulantisi ne cok halsizlik falan yok ama bende bel agrisi ve gogus hassasiyeti goguslerim bir beden buyudu resmen ve asiri tatli istegi oluyor.tabi ki birde nornal zamanlarima gore cabuk yoruluyorum.Ama ben kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum bile ha bu arada birde siskinlik ve gaz var.Karnim baya siskin probiyotik takviyesi aliyodum yogurtla yiyordum.Probiyotik yogurtta tuketiyordum bunlarin yaninda ama simdi biraktim doktoruma sorayim oyle devam edecegim

Selam kızlar günaydın, ben de en son 9 Mart’ta adet gördüm. Adetim 2 gün gecikince kan testi yaptırdım beta hcg 658 çıktı. Kese vs oluşmamıştı bir hafta önce. 10 gün sonra gel dedi. Bakalım yarın gidicem. Yani kaç haftalık kaç mm anlayacağınız bilgi sıfır. Sadece folik asit içiyorum. Ne kadarlık olduğunu bilmediğimden bulantım yok. Bu da normal mi değil mi bilmiyorum

Ne kadarlık gebesin canım :)

Ne kadarlık gebesin canım :)
Canim merhaba adet tarihime gore 4+4 gaha keseyi falan giremedik daha dogrusu hamile oldugumu ogrendigimde adetime 2 gun vardi.Doktorum 10 gun sonra gel kalo atislarini duyalim dedi persembe gubu gidecegim her sey daha da netlesir diye dusunuyorum.Ama korkuyorum keseyi falanda girmedigim icin heyecanlaniyorum ne olur ne biter kotu bir sey yasamak istemiyorum ilk hamileleigim esimde bende cok heyecanliyiz seviniyoruz.Ailelerede soyledik ya kotu bir surpriz yasarsam diye odum kopuyor.

İçimi ferah tut canım güzel düşün güzel olsun inşallah bulantılar kişiden kişiye değişiyor bazılarında hiç olmuyor bile onu dert etme hep moralini yüksek tut her şey güzel olacak

lizlar biz yarin gidecegiz kalbini duymaya olecem meraktan bu arada benim bulantilar artti ne yesem hemen midem havada arada da uskufra yapiyorum bakalim ins hersey yolundadir

Kizlar bende persembe günü gidecegim kalp atisini duymaya keseyi gormeye derken hepsi bir arada olacak insallah.sat tarihine gore 4+4 bakalim net tarih kac cikacak

Selam kızlar ben bugün dr.a çıktım, 5hafta çıktı günüm normalde 6 falan olması lazımdı, dr. +/- 1 hafta oynar dedi. Kese oluşmuş ama başka birmşey görünmediği için kalp atışı vs için heralde daha sonra gidicem. Bu arada bulantıları olan arkadaşlara gynosea diye bitkisel bir ilaç önerebilirim. Dr.unuza danışmadan almayın ama çok etkiliymiş ve hiç bir yan etkisi yokmuş. Eczacı çok net konuştu. Günde 3-4 tablete kadar alınabiliyormuş. Belki birinin derdine derman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…