Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

ama boylede korkuyorum neden belirti yok diye

Benım başlangıçta bi kaç gun yogun bulantı ve kasık agrısı olmuştu hatta hastaneye gittik idrar yolunda bakteri var dediler gebelik baktılar kanda cıkmadı adetime 5 gun falan vardı sonra adetim gecikince öğrendik bir hafta daha kasık agrısı oldu sonra kesildi aynı duyguları yasadım acaba bişey mi oldu gelişiminde bişey mi var acaba kalbi atıyor mu gıbi evhamlanıyorum...

6.haftada basladi 8 ve 9. Haftafa yataktan kafami kaldiramayacak kadar kotuydum. 15. 16. Haftalardi sanirim biranda kesildi

bende sizden lutfen birbirimizle paylasalim cok tecrubesizim
Benim ikinci gebeliğim ama şimdilik ilkine benzemiyor. İlk hamileliğimde demir eksikliği ve gebelik diyabeti ile ugrastım. Herseyin iyi olmasını temenni ediyorum. Ev hanımıyım evlendiğimden beri yazın konuşalım fikir alış verişi iyidir

Benim bulantilarim 7. haftada basladi, 9.haftada azalir gibi oldu. Su an 10.haftadayim, tekrar artti, gece uyurken siddetli mide bulantisi ile uyaniyorum

Merhaba arkadaşlarım bulantım yeni başladığında yazmıştım. şuan 8.haftanın içindeyim.Ne çok zorlaniyorum anlatamam. 5. Haftada başladı. Yemek yiyemiyorum.Sürünüyorum resmen. Mutfak kapısına gelirken daha kusuyorum. 20 gündür yemek pişmiyor evde Günler biran önce geçsin istiyorum. Rabbim sağlık versin inşallah sağ salim kavuşalım yavrularımıza.

Bugün 9.haftamıza girdik.. Çok şükür hiç istifra etmedim.. Ama sabahları kalktığımda işe gidene kadar çok hafif bulanıyor, yemek yediğimde kesiliyor..

Ay aynıyım cnm ya.evde yemek pişmiyo eşime de izin vermiyorum.dışarı git diyorum.hep yatıyorum.kalkamıyorum fenalık geldi artık.ben de 7 haftalığım 5. Haftalıktan beri bulantım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…