- 15 Mart 2018
- 79
- 66
- 8
- 37
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bence iyi bişey hasta gibi hissetmek zor olurdu diye düşünüyorumbenimde goguslerim sisiyor gece uyutmuyor hep sirt ustu yatiyorum ara ara cokkkk nadir midem karisiyormus gibi oluyor ama bulanti gibi ogurme gibi degil bide bazen alt karnimda sizi oluyor bu kadar oyle cok bir belirtim yok
ama boylede korkuyorum neden belirti yok diye
İyi düşünelim iyi olsun haber beklicem sizden :)ins hersey yolundadir
Benim ikinci gebeliğim ama şimdilik ilkine benzemiyor. İlk hamileliğimde demir eksikliği ve gebelik diyabeti ile ugrastım. Herseyin iyi olmasını temenni ediyorum. Ev hanımıyım evlendiğimden beri yazın konuşalım fikir alış verişi iyidirbende sizden lutfen birbirimizle paylasalim cok tecrubesizim
Branşınız ne sayın hocam?bende ogretmenim evet fikir alisverisi cokk iyi olur
Çubuk kraker ve havuç tavsiyemdirsinif ogretmeniyim bugun okulda biraz bulanir gibi oldu o kadar
Evet geçti bir kaç gündür yok :)Merhaba, oldukça normal. Zamanla geçiyor batma hissi ve ağrılar
Ay aynıyım cnm ya.evde yemek pişmiyo eşime de izin vermiyorum.dışarı git diyorum.hep yatıyorum.kalkamıyorum fenalık geldi artık.ben de 7 haftalığım 5. Haftalıktan beri bulantım var.Merhaba arkadaşlarım bulantım yeni başladığında yazmıştım. şuan 8.haftanın içindeyim.Ne çok zorlaniyorum anlatamam. 5. Haftada başladı. Yemek yiyemiyorum.Sürünüyorum resmen. Mutfak kapısına gelirken daha kusuyorum. 20 gündür yemek pişmiyor evde Günler biran önce geçsin istiyorum. Rabbim sağlık versin inşallah sağ salim kavuşalım yavrularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?