Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

normaldir o zaman sikma canini belki gec dollenmedir bide karindan bakinca biraz daha gec gorunuyor az daha bekle ins hersey yolunda gidecek

MErhabalar Benim sat 19 mart, 2 kere beta ölçtürdüm 120 ve 393 çıktı ilk gebeliğim doktora henüz gitmedim acaba alttan muayene nasıl oluyor hiç yaptırmadım biraz tedirginim, kasık ağrım çok fazla ara ara açık sarı beyazımsı akıntım oluyor, midem bulanıyor hafif siz ne durumdasınız?

Canim merhaba zaten sat a gore hesapladik ama doktorum da keseye bakarak teyit etti ama bazen 1 hafta geri ileri durumlari olabiliyormus normalmis.Ama benim sat a ve doktorumun soylemesi tutuyor suan iste yolk sac kesesini goremedik onuda insallah goruruz 10 gun sonra gel dedi kalp atislarini duyalim dedi insallah duyarim ya icim rahatlar zaten insan bir suru endise yasiyor.

İlk değerin kaç olduğu o kadar önemli olmuyor bildiğim kadarıyla önemli olan değerin güzel artış göstermesi canım 2 güne bir iki kat olması lazım

Yok kesede göremedi 6+1 de karından ama problemmiş gibi de söylemedi normal gibi söyledi bilemedim
Normal canım normal geç dollenme olunca oyle oluyor.ben oglumu 8.haftada duymustum gec dollenmeydı 8hafta olması gerekırken 7haftalıktı.sımdı tekrar hamıleyım bugun 6+6 yız kese gorundu ıcınde cok cok ufak gorundu ama kalp atısı yok yıne gec dollenme sanırım yanı ben gec yumurtluyorum muhtemelen bu da bır hafta geride dedi.bıraz daha bekle duyarsın gorursun hayırlısıyla

4 buçuk aylık oldu oğluşum.. mide bulantılarım ilk 3 ay çok zorladı beni. İlaç kullanmadım. Şimdi bulantım Yok ama iştahım açılmadı. Yemek yapmakta , yemekte istemiyorum :/

4 buçuk aylık oldu oğluşum.. mide bulantılarım ilk 3 ay çok zorladı beni. İlaç kullanmadım. Şimdi bulantım Yok ama iştahım açılmadı. Yemek yapmakta , yemekte istemiyorum :/
Ben de 7 haftalığım ce aynı iştahsızlık bende de var. Mide bulantım yok ama midem kötü. Yemek yapmak da istemiyorum, yemek de istemiyorum. Kızarmış ekmek- labne, akşam da yoğurtlu makarna ve yoğurtlu patates haşlaması.

Canim haftamız da durumumuz da aynı. Belki geç başlar bulantılar diyorlar.Bende yorulunca bas dönmesi de oluyor. Böyle garip hasta gibi bir hal var üstümde sürekli.

kizlar bende de 7 bitti 8 den 4 gun aldik son iki gune kadar dpgru duzgun bulantim yoktu sizin gibi sadece halsizdim simdi basladi 2 gun yedigimi cikardim

Merhabalar Bende sat 20 daha keseyi görmedik doktor karbonhidrattan uzak dur dedi kilo almamak için Bulantı ara ara hafif hissettiriyor

Canim haftamız da durumumuz da aynı. Belki geç başlar bulantılar diyorlar.Bende yorulunca bas dönmesi de oluyor. Böyle garip hasta gibi bir hal var üstümde sürekli.

Aynı canım aynı halsizlik, sürekli bir el ayak titremesi, azıcık ayakta durunca baş dönmesi , hemen yorgunluk. Bizim evde tansiyon aleti var ben sabah akşam düzenli ölçüyorum, 8/5 civarı kötü oluyor. 9/6 olursa daha iyi hissediyorum. Doktorum günde 3 lt su 1 bardak tuzlu ayran önerdi. Bugün doktora gidicem kalp atışları için. Bakalım. Bulantılar için de doktorum şey demişti kalp atışları başlayınca başla demişti. Heralde kalp atışları başlamıştır, bu midemin durumunu ona bağlıyorum. Ağzımda bir tatsızlık.

Merhabalar Bende sat 20 daha keseyi görmedik doktor karbonhidrattan uzak dur dedi kilo almamak için Bulantı ara ara hafif hissettiriyor

Aslında doğru diyorlar, karbonhidrat ani tokluk ve ani açlık oluşturuyor ve bu da tansiyonu etkiliyor. Ben diyetisyenle görüşemedim bir ayarlayamadım, görüşünce paylaşıcam sizinle de. Aynı haftalarda olanlar kendilerine örnek alabilirler belki besin grupları açısından. Çünkü nasıl besleneceğimi bilemiyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…