- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Geç yumurtlama falan olmadıysa duyarsınız bende 6 haftadan sonra duymuştumBenim sat a göre 6+4 doktora gittiğimde kalp atışını duyar mıyım?
Geç yumurtlama falan olmadıysa duyarsınız bende 6 haftadan sonra duymuştum[/QUOTE
Beklenen adet tarihimden 2 gün önce kan testi yaptırdım 159 çıktı. Çevremdeki çocuklu kadınlar çok az olduğunu söylediler. O sebeble tereddütte kaldım
alttan mi muayene oldun bende kasiktan bebegi gordu ama kalbini duyamadi alttan yapinca kalbinide duyduk 6+1 diBen 6+1 de duyamadm bebeği de görmedik
Yok kesede göremedi 6+1 de karından ama problemmiş gibi de söylemedi normal gibi söyledi bilemedimalttan mi muayene oldun bende kasiktan bebegi gordu ama kalbini duyamadi alttan yapinca kalbinide duyduk 6+1 di
İnşallah canmnormaldir o zaman sikma canini belki gec dollenmedir bide karindan bakinca biraz daha gec gorunuyor az daha bekle ins hersey yolunda gidecek
Canim merhaba zaten sat a gore hesapladik ama doktorum da keseye bakarak teyit etti ama bazen 1 hafta geri ileri durumlari olabiliyormus normalmis.Ama benim sat a ve doktorumun soylemesi tutuyor suan iste yolk sac kesesini goremedik onuda insallah goruruz 10 gun sonra gel dedi kalp atislarini duyalim dedi insallah duyarim ya icim rahatlar zaten insan bir suru endise yasiyor.Canim bende seni merak ediyordum.gebelik haftanı kesenin boyutuna bakarak hesapları değil mi doktorun? Sat a göre senin hesabim mi yoksa? Görünmemesi normal canim daha çok küçük panik yapma. Bir sonraki gidişinde hem bebeği hem de kalbi göreceksin inşallah. Kese günde 1 mm büyüyor tahmini. 15-20 mm civarı da kalp duyuluyormus
Normal canım normal geç dollenme olunca oyle oluyor.ben oglumu 8.haftada duymustum gec dollenmeydı 8hafta olması gerekırken 7haftalıktı.sımdı tekrar hamıleyım bugun 6+6 yız kese gorundu ıcınde cok cok ufak gorundu ama kalp atısı yok yıne gec dollenme sanırım yanı ben gec yumurtluyorum muhtemelen bu da bır hafta geride dedi.bıraz daha bekle duyarsın gorursun hayırlısıylaYok kesede göremedi 6+1 de karından ama problemmiş gibi de söylemedi normal gibi söyledi bilemedim
Ben de 7 haftalığım ce aynı iştahsızlık bende de var. Mide bulantım yok ama midem kötü. Yemek yapmak da istemiyorum, yemek de istemiyorum. Kızarmış ekmek- labne, akşam da yoğurtlu makarna ve yoğurtlu patates haşlaması.4 buçuk aylık oldu oğluşum.. mide bulantılarım ilk 3 ay çok zorladı beni. İlaç kullanmadım. Şimdi bulantım Yok ama iştahım açılmadı. Yemek yapmakta , yemekte istemiyorum :/
Canim haftamız da durumumuz da aynı. Belki geç başlar bulantılar diyorlar.Bende yorulunca bas dönmesi de oluyor. Böyle garip hasta gibi bir hal var üstümde sürekli.Ben de 7 haftalığım ce aynı iştahsızlık bende de var. Mide bulantım yok ama midem kötü. Yemek yapmak da istemiyorum, yemek de istemiyorum. Kızarmış ekmek- labne, akşam da yoğurtlu makarna ve yoğurtlu patates haşlaması.
MerhabalarBen de 7 haftalığım ce aynı iştahsızlık bende de var. Mide bulantım yok ama midem kötü. Yemek yapmak da istemiyorum, yemek de istemiyorum. Kızarmış ekmek- labne, akşam da yoğurtlu makarna ve yoğurtlu patates haşlaması.
Canim haftamız da durumumuz da aynı. Belki geç başlar bulantılar diyorlar.Bende yorulunca bas dönmesi de oluyor. Böyle garip hasta gibi bir hal var üstümde sürekli.
MerhabalarBende sat 20 daha keseyi görmedik doktor karbonhidrattan uzak dur dedi kilo almamak için Bulantı ara ara hafif hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?