- 20 Nisan 2018
- 69
- 73
- 8
- 38
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Sen ne zaman gideceksin canim ben 3unde gidecegim insallah goruruz sata gore 6+1 olacak o gun[/QUOTE
Perşembe ya da cuma gideriz heraldeÖzel klinikte de bir görünmek istiyorum aslında cihazlar yeni olabiliyormuş hastanelerdeki eski oluyormuş
dogru ben de istiyorum en azindan elimizde goruntu olsun devlette de veriyorlar mi ki[/QUOTH
Ben özel hastaneye gittim ama artık özel devlet ayrımı çok yok hastane işinde, özel klinikte yeni teknoloji cihazlar oluyormuş ama denemeden net birşey söylemek doğru olmaz
Tuzlu şeyleri azalt ödem yapıyorsundur. Benim o kadar olmadı ama şişkinliğim çok oluyordu turşu çok yiyordum kestim azaldı. Kaç haftalıksın bilemiyorum ama bazen yediklerinle alakalı oluyorkizlar ya benim feci halde karnim sisiyor hicbir kiyafetim olmuyor pantolon dugmeleri kapanmiyor karnim 7 aylik gibi sis fazlasiyla gazim var normal mi sizce
Ultrasona göre değişiyor mu bilmiyorum ama başta bebek gözükmüyor 5+2 de benim alttan gözüktü ki ultrason son kaliteydi. Yani bebeğin gelişimi ile alakalıdır diye düşünüyorum. Haftasına göre başta geriydik şimdi ilerideyiz 3-5 gün çok şükür. Zaten artık eski ultrasonlar kalmadı devlette bile özellerde neredeyse hiç yok hepsi çok iyi. İnşallah görürsünüzUltrason cihazının teknolojisine bağlı olarak duyuluyor sanırım kalp atışı ben gittiğimde nşa da 5+6 ydı doktor keseyi de göremedi1 hafta sonra kese için gel dedi, kalp atışınıda 3 hafta sonra falan dedi
7+6 yim dogru duzgun bisey yemiyprum ki midem hep yaniyor hep ayakta bide istahim cok kapali canim hicbirsey istemiyor zorla yiyorumTuzlu şeyleri azalt ödem yapıyorsundur. Benim o kadar olmadı ama şişkinliğim çok oluyordu turşu çok yiyordum kestim azaldı. Kaç haftalıksın bilemiyorum ama bazen yediklerinle alakalı oluyor
insallah goruruz canim sagol senin kiz mi olacak acaba baska cocugun var mi?Ultrasona göre değişiyor mu bilmiyorum ama başta bebek gözükmüyor 5+2 de benim alttan gözüktü ki ultrason son kaliteydi. Yani bebeğin gelişimi ile alakalıdır diye düşünüyorum. Haftasına göre başta geriydik şimdi ilerideyiz 3-5 gün çok şükür. Zaten artık eski ultrasonlar kalmadı devlette bile özellerde neredeyse hiç yok hepsi çok iyi. İnşallah görürsünüz
Erkek diye biliyoruz süpriz yapmazsa :) hayır canım yok benim ilk bebeğim olacak inşallahinsallah goruruz canim sagol senin kiz mi olacak acaba baska cocugun var mi?
Eğer yedikten sonra kusmuyorsan az az tüket derim. Ben balık ve et delisiydim tiksindim kesinlikle keyifle yiyemiyorum ama az az tüketiyorum. Acı biber iştah açar belki koklamak işe yarar o şekilde yiyenleri biliyorum :) ben zorlayarak yiyorum kusmadığım için kussam yiyemezdim. Yumurtada aynı şekilde şimdi şimdi yumurtayı sevmeye başladım ama et hala aynı tiksintide. Umarım geçerKızlar selam, 7+2 günlüğüm. İştahsızlığa nasıl çözüm buluyorsunuz. Mesela yumurta meselesi, öğrendiğimden beri her gün yiyorum nerdeyse ve bıktım artık, hiç bir türlüsünü canım istemiyor. Siz nasıl tüketmeye çalışıyorsunuz. Et balık tavuk meselesi deseniz, şu an için sonsuza dek kapanmış gibi görünüyor. Yemem lazım biliyorum ama kendimi zorlamak da istemiyorum. Hadi bir fikir alışverişi yapalım :)
canim saglikli olsun da hayirla gelsinler insallah yumurta olayi neydi bu aradaEğer yedikten sonra kusmuyorsan az az tüket derim. Ben balık ve et delisiydim tiksindim kesinlikle keyifle yiyemiyorum ama az az tüketiyorum. Acı biber iştah açar belki koklamak işe yarar o şekilde yiyenleri biliyorum :) ben zorlayarak yiyorum kusmadığım için kussam yiyemezdim. Yumurtada aynı şekilde şimdi şimdi yumurtayı sevmeye başladım ama et hala aynı tiksintide. Umarım geçer
Mide yanması için daha önce yazmışmış form tam yulaflı bisküvi tüket sürekli birde şu nohut gibi olan leblebilerden hafif şekerli gibi oluyor büyük oluyorlar kaplamalı gibi onlarda iyi gelmişti7+6 yim dogru duzgun bisey yemiyprum ki midem hep yaniyor hep ayakta bide istahim cok kapali canim hicbirsey istemiyor zorla yiyorum
Saçmalama canım ne alaka benim kardeşiminde hiç bulanmadı sağlıklı bir kızı var şimdi benim sadece sabah bulantım oldu o da kısa sürdü. Bulantı kesin hamilelik belirtisi değildir. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi dile. Sanki bulanırda kusarsan sağlıklı bir hamileymişsin gibi algı yaratma kendine. Sende sağlıklı ol bebişinde sağlıkla gelsinYa kızlar bende 7+1 im ama bulantim falan hiç yok. İştahimda gayet yerinde. Daha önce boş gebelik geçirdim. O zamanda bulantim olmamisti. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama niye benim hiç midem bulanmıyorbulunsada bende şikayet etsem keşke..
Inşallah canım. Haklisin biliyorum herkesin midesi bulanacak diye birşey yok. Her hamilelik farklı ama işte daha önce olumsuz bi tecrübe yaşayınca insanın aklına geliyor ister istemez. Inşallah sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum zaten.Saçmalama canım ne alaka benim kardeşiminde hiç bulanmadı sağlıklı bir kızı var şimdi benim sadece sabah bulantım oldu o da kısa sürdü. Bulantı kesin hamilelik belirtisi değildir. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi dile. Sanki bulanırda kusarsan sağlıklı bir hamileymişsin gibi algı yaratma kendine. Sende sağlıklı ol bebişinde sağlıkla gelsin
Hiç takma kafana olumsuzu çağırma iyi düşün iyi olsun.. sağlıkla gelecektir bebeğin. İnan o kötü tecrüben olmasa da endişeler hiç bitmiyor. Acaba kalbi mi durdu? Göğüslerim ağrımıyor noldu ki? Kanamam mı başladı? Hergün sorguluyorsun bir daha aynı acı tecrübeyi yaşamazsın umarım. Sağlıkla kucağına al bebeğiniInşallah canım. Haklisin biliyorum herkesin midesi bulanacak diye birşey yok. Her hamilelik farklı ama işte daha önce olumsuz bi tecrübe yaşayınca insanın aklına geliyor ister istemez. Inşallah sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum zaten.
Canım amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Doğru diyorsun. Elimden geldiğince iyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah. Sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah. Cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diycek doktor.Hiç takma kafana olumsuzu çağırma iyi düşün iyi olsun.. sağlıkla gelecektir bebeğin. İnan o kötü tecrüben olmasa da endişeler hiç bitmiyor. Acaba kalbi mi durdu? Göğüslerim ağrımıyor noldu ki? Kanamam mı başladı? Hergün sorguluyorsun bir daha aynı acı tecrübeyi yaşamazsın umarım. Sağlıkla kucağına al bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?