Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

kizlar ya benim feci halde karnim sisiyor hicbir kiyafetim olmuyor pantolon dugmeleri kapanmiyor karnim 7 aylik gibi sis fazlasiyla gazim var normal mi sizce
Tuzlu şeyleri azalt ödem yapıyorsundur. Benim o kadar olmadı ama şişkinliğim çok oluyordu turşu çok yiyordum kestim azaldı. Kaç haftalıksın bilemiyorum ama bazen yediklerinle alakalı oluyor

Ultrasona göre değişiyor mu bilmiyorum ama başta bebek gözükmüyor 5+2 de benim alttan gözüktü ki ultrason son kaliteydi. Yani bebeğin gelişimi ile alakalıdır diye düşünüyorum. Haftasına göre başta geriydik şimdi ilerideyiz 3-5 gün çok şükür. Zaten artık eski ultrasonlar kalmadı devlette bile özellerde neredeyse hiç yok hepsi çok iyi. İnşallah görürsünüz

Tuzlu şeyleri azalt ödem yapıyorsundur. Benim o kadar olmadı ama şişkinliğim çok oluyordu turşu çok yiyordum kestim azaldı. Kaç haftalıksın bilemiyorum ama bazen yediklerinle alakalı oluyor
7+6 yim dogru duzgun bisey yemiyprum ki midem hep yaniyor hep ayakta bide istahim cok kapali canim hicbirsey istemiyor zorla yiyorum

insallah goruruz canim sagol senin kiz mi olacak acaba baska cocugun var mi?

Kızlar selam, 7+2 günlüğüm. İştahsızlığa nasıl çözüm buluyorsunuz. Mesela yumurta meselesi, öğrendiğimden beri her gün yiyorum nerdeyse ve bıktım artık, hiç bir türlüsünü canım istemiyor. Siz nasıl tüketmeye çalışıyorsunuz. Et balık tavuk meselesi deseniz, şu an için sonsuza dek kapanmış gibi görünüyor. Yemem lazım biliyorum ama kendimi zorlamak da istemiyorum. Hadi bir fikir alışverişi yapalım :)

Eğer yedikten sonra kusmuyorsan az az tüket derim. Ben balık ve et delisiydim tiksindim kesinlikle keyifle yiyemiyorum ama az az tüketiyorum. Acı biber iştah açar belki koklamak işe yarar o şekilde yiyenleri biliyorum :) ben zorlayarak yiyorum kusmadığım için kussam yiyemezdim. Yumurtada aynı şekilde şimdi şimdi yumurtayı sevmeye başladım ama et hala aynı tiksintide. Umarım geçer

canim saglikli olsun da hayirla gelsinler insallah yumurta olayi neydi bu arada

Ya kızlar bende 7+1 im ama bulantim falan hiç yok. İştahimda gayet yerinde. Daha önce boş gebelik geçirdim. O zamanda bulantim olmamisti. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama niye benim hiç midem bulanmıyor bulunsada bende şikayet etsem keşke..

Benimki 7 haftalıkken başlayıp 18- 19 haftada dayanılabilir duruma gelmişti. Çok kötü berbat bir hamilelik yaşadım. Şimdi oğlum 1 yaşına yaklaştı :)

7+6 yim dogru duzgun bisey yemiyprum ki midem hep yaniyor hep ayakta bide istahim cok kapali canim hicbirsey istemiyor zorla yiyorum
Mide yanması için daha önce yazmışmış form tam yulaflı bisküvi tüket sürekli birde şu nohut gibi olan leblebilerden hafif şekerli gibi oluyor büyük oluyorlar kaplamalı gibi onlarda iyi gelmişti

Saçmalama canım ne alaka benim kardeşiminde hiç bulanmadı sağlıklı bir kızı var şimdi benim sadece sabah bulantım oldu o da kısa sürdü. Bulantı kesin hamilelik belirtisi değildir. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi dile. Sanki bulanırda kusarsan sağlıklı bir hamileymişsin gibi algı yaratma kendine. Sende sağlıklı ol bebişinde sağlıkla gelsin

Inşallah canım. Haklisin biliyorum herkesin midesi bulanacak diye birşey yok. Her hamilelik farklı ama işte daha önce olumsuz bi tecrübe yaşayınca insanın aklına geliyor ister istemez. Inşallah sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum zaten.

Hiç takma kafana olumsuzu çağırma iyi düşün iyi olsun.. sağlıkla gelecektir bebeğin. İnan o kötü tecrüben olmasa da endişeler hiç bitmiyor. Acaba kalbi mi durdu? Göğüslerim ağrımıyor noldu ki? Kanamam mı başladı? Hergün sorguluyorsun bir daha aynı acı tecrübeyi yaşamazsın umarım. Sağlıkla kucağına al bebeğini

Canım amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Doğru diyorsun. Elimden geldiğince iyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı inşallah. Sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah. Cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diycek doktor.

Merhaba arkadaşlarım. 6. Haftamda yazmıştım bulantı çoktu. Şuan 10. Hafta bitmek üzere ve hala çok kötü durumdayım. Bulantımdan kusmaktan birşey yiyemiyorum.İnsan kendisini çok çaresiz hissediyor. Anne de uzakta. Mutfak kapısının önünden geçemiyorum hayret ediyorum bu mutfak nasıl bu kadar kötü kokar. Biran önce bitmesini istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…